Tulumba yedim sevinmedin mi
Menümü yorumlamayanin m3nusunu yorumlamayacam hıhhh
Hoşbulduk canımmm ay teşekkür ederimmmya ben hiç bu kilolara çıkmamıştım ya evlendim resmen 10 kilo aldım baya yaradı evlilik bana
9 haziran hedef listesi
1. Anka=> hedef kilo: 66.8 =>700 gram vermek.
2. Korhilalp=> hedef kilo:57.9=> 600 gram vermek
3.inciakis=>hedef kilo 70.9=>1.300 gram vermek
4.Tevafuk55=>hedef kilo 63.0=>700 gram vermek
5.MiuLego=>hedef kilo 56.3=>1000 gram vermek
6.hippotalamus=> 87.5 => 1.1 kilo vermek
7. florence_N=> 79=>1 kilo vermek
8.Sily => 64 => 300 gr vermek
9.ıcır=> 84=> 1 kilo vermek
Haklisin canim kendimize gelmeliyiz yoksa emekler bosa gidecek yarindan itibaren kacamak yokKaçamak yapanları var ya.... kendinize gelin kızlar.. bugün misafirim vardı tatlı yapmıştım tadına bile bakmadım hatta tabağıma iki parca almıştım oğlum istedi. Bu bir işaret dedim pilav hiç yemedim ekmek hiç yemedim
Ahh Canım ben bilmiyorum ki diz benden daha deneyimli olduğunuz için yasıyorsunuz
Kaçamak yapanları var ya.... kendinize gelin kızlar.. bugün misafirim vardı tatlı yapmıştım tadına bile bakmadım hatta tabağıma iki parca almıştım oğlum istedi. Bu bir işaret dedim pilav hiç yemedim ekmek hiç yemedim
Canim sahurda ki pideelerden biri fazla birde aksamki yemek ve pilav miktari ne kadar su miktari ne kadarSahur menumu yazayım
Peynır karpuz
Domates salatalık roka
Fındık
Ikı avuc kadar pide
İftar menum
Turlu yemegi
Bulgur pilavı
Ayran
Su ve hurma
Çok da kötü değil canım menünü beğendim b3nKizlar menum
Aksama kadar sadece su ve 3 hurma
Aksam
Tavuk corba
1 gul manti
1 dolma
Salata
1 tulumba
40 dk kosu bandinda yurudum
Bugun kotu oldu farkindayim
Corbalarımız pişti olmuş zümrem rakibemMenümm 2.00de sahur 1 yum
Eki Görüntüle 2004215
Iftar
1 kase ayran aşı
2 yk tavuklu mercimekli bulgur pil.
3 yk kıymalı kabak kavurması
7-8taze dut
Çay.
Su 2lt
Spor 45dk yürüyüş
Harika menü canım. Sınavda başarılarSahur 2 de..
1.5lt su, 2 haşlanmış yumurta, peynir, 1 zeytin, 1.5 dilim tam tahıllı ekmek, domates, salatalık, şekersiz çay
20de iftar
1 tabak patlıcan türlüsü
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt 1 kase
Bikaç kaşık az şekerli kayısı hoşafı
@5816bursa iftarımız aynı
Sahura kdr çay kahve fln içerim heralde..
Yrn sınavım var. .dua edin.
Harika yine canım
Sabah yok( çünkü 13:30 gibi uyandım)
Öğle 14:20
1 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir, domates, salatalık
3 közlenmiş biber
1 tk fıstık ezmesi
16:30 10 çilek
17:00 yeşilçay
Akşam 18:45
Izgara somon
Bol yeşillik salata
Demeleme adaçayı içeceğim akşam
Su: 1 lt (3 ü geçer uyuyana kadar)
Spor:
henüz yapmadım. Eve gidince yapıcam. Yapınca yazarım
Bu menü de çok guel tatlı yemedin mi :)Menüm
Sahur
2 yemek kaşığı lor ve 2 ince dilim kepekli ekmek ile tost,
1.5 haşlanmış yumurta,
1 bardak süt,
1 domates.
İftar
Taze fasülye,
2 bardak ayran,
1 kase domates, taze soğan, dereotu ve havuctan salata (içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum bu sefer)
Avuç içi kadar pide,
Yarım bardak ev yapımı kayısı suyu.
Böyle diye diye alacaksın zatenKızlar maalesef benim de menum berbat ama çok iştahım açık ve sinirliyim. Neyse ki yarın son gün. Bu hafta kilo almadan cumaya varırım inşallahkilo alırsam kendi kendimi izne ayırmam gerekecek
Iftarını beğenmedim canim vitamine ihtiyacimiz var cunkuSlm arkadaşlar
Menüm
Sahur 1 bardak süt
Peynir kk
zeytin (4) yumurta(1)
1 çavdar ekmeği
4 bardak su
İftar
Domates çorbası
2 dilim çavdar ekm
Yoğurt 1 kase üzerine zerdeçal ekledim
Tere
5 bardak su
1 sade kahve
Spor leslie 3 mil
30 mekik
Bir bardak süt içtim şimdi
Spor un seni affettiriyir canım afiyet olsun :)Akşama kadar çok iyiyim akşam attık duramadım
Sabah
Peynir zeytin yeşillik domates salatalık
Ara
Koca bardak Yeşilçay
Öğle
3 tane sarma
Ara
Yatım küp şekerli Türk kahvesi
Akşam
5 kaşık mantı bi kaç yudum kola
3 mil lesie
100 ip atlama
50 Twitter
10 Melik
2 lt su
yirimmm
Anka benim canıma okuyacakSpor un seni affettiriyir canım afiyet olsun :)
a ne güzel hepsini aynı semttesiniz beraber toplanıp yürüyüş bile yaparsınız şu ünlü şeyda vardıyda aynı öyle olur vallaYa ne cok batıkent lı oldu anacım bunlar çete kurmasınlar sonra kilo veremeyene çökerler falan
Can'ım bende aynı hiç istemiyorum mağaza gezmek çok güzel şeyler hep incecik hanımlara göre benim beden 44 bu bayramda almayı düşünmüyorum olanları giyicem Nasıl olsa kilo vericem verdikten sonra istediğimi alırımKızlar bende bayadır eşofmaman tarzı dışında alışveriş yapmıyorum. . Nerdeyse 2 sene olacak. . Hamilelik 10.5 aylık bebek derken.. Bugün bayramlık aldım kendime.. 46 beden.. size çok büyük gelebilir ama benim için şu an iyi.. ben 72 kiloyken bile em fazla 44 beden giyebiliyorum. Biraz iri kemikli yapılıyım da..
Konuş kız konuş ohhhhKaçamak yapanları var ya.... kendinize gelin kızlar.. bugün misafirim vardı tatlı yapmıştım tadına bile bakmadım hatta tabağıma iki parca almıştım oğlum istedi. Bu bir işaret dedim pilav hiç yemedim ekmek hiç yemedim
1 tanecik... ı ıh sevinmedim daha çok olsa sevinirdimTulumba yedim sevinmedin mi
KAÇAMAK YAPANAAAAAA OKLAVAAAHaklisin canim kendimize gelmeliyiz yoksa emekler bosa gidecek yarindan itibaren kacamak yok
Canım abartı değil aslında, ama vereceğin kilolardan olmuşsun.Akşama kadar çok iyiyim akşam attık duramadım
Sabah
Peynir zeytin yeşillik domates salatalık
Ara
Koca bardak Yeşilçay
Öğle
3 tane sarma
Ara
Yatım küp şekerli Türk kahvesi
Akşam
5 kaşık mantı bi kaç yudum kola
3 mil lesie
100 ip atlama
50 Twitter
10 Melik
2 lt su
Aynennnnnn bidaha kaçamak yokEğer o mantının yerine kabak askta çorba yeseydim şimdi gitmişti kilolar
Yerimde sayıyorumdur
Sınav stresidir kesin ama artık yok sily.Ah be @MiuLego miucum ne oldu bir bilsem .. sinav stresinden sanırım sağlıklı olmayan bi şey yemedim ama catlayana kadar yedimsinav icin çocuklarla ilgilensin diye annemi getirdim yanima, onunda stresi var kadını oruçlu oruçlu yordum ta nersen nereye ya kalirsa yine ders diye... yarin ankaraya geliyorum bu arada
Süpersin darisi sporsuzlara olsun tamammmm yarin herkes bambaşka uyansin o zaman yatin bakimKızlar spor bitti ben de bittim.
60 dk tempolu yürüyüş
500 ip
15 dk stepper
100 jumping jack
50 squat
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
130 mekik (31 günlük mekik prog. 28. Gün)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?