Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar gunaydin ben yediklerimi unutuyorum yaa sicagi sicagina kahvaltimi yazayim
Yrim tb ekmegi
5kasik mantarli 1 yumurtadan omlet
1kk beyaz peynir
5zeytin

Dunki yediklerimdwn sonra bu sabah 60.5 geldim 59.4 gelmistim cuma gunu

Bugun cok hafif beslenicem kizlar ki gitsin yerlesmeden

Yaa bir ugursuzluktur gidiyo bende hastalaniyorum sanirim fena halsizim

Bu ara hastalıklar sizi bırakmıyor canım ya dikkat et..gecmus olsun. ayrıca bu artı için de

Aaa kötü olmuş canım ama taliyi yiyememene sevindim :) bende dün akşam balparmak tatlısı yaptım benim dışımda 6 kişi yedi ve hepsinden tam not aldı tadına bile bakmadım. Kv bu çok güzel oluyor bende öğreneyim bunu deyip durdu. Ki kendisi 65 yaşında ve yeni şeylere çok da açık değildir:)

Vayyy süper harikasin canimbu hafta sen benim hedefimdeki kilo ya ulasirsin darisi basima
Inşallah kuzum ya böyle gidersem inerim ama geçen ay ayın 8 inde regl olmuştum. yine o tarihte olursam perşembeye denk geliyor bu da beni korkutuyor

Yeseydin belki tartida bugun eksi gormeyecektin iyi yapmissin iradene saglik

İlk kez duydum tatlının adını. Bi bakayım nasıl bir şeymiş. Bu 2. tatlı denemem ramazanda. Geçen bir de izin vardı ya. Ya çok şekerli geliyor ya tadı kötü oluyor. Ağzının tadını bulamadım bir türlü. Kek yapayım en iyisi :)

Günaydın
Maşallah gece 3 lere kadar konuşmuşsunuz sabahta 9 da bırdasınız siz az uykuya Nasıl dayanıyorsunuz Anacım

Bende zorla kalktım Ankara'da yine yağmur var bu havalarda uyku güzel olur bilirsiniz kız kalmış kahvaltı yapalım

Küçük cadı çubuk krakeri masanın altına dökmüş yine her tarafı dağıtmış işler beni bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…