- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Ooowww miucumm masallahin var haKızlar spor bitti ben de bittim.
60 dk tempolu yürüyüş
500 ip
15 dk stepper
100 jumping jack
50 squat
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
130 mekik (31 günlük mekik prog. 28. Gün)
Bu ara hastalıklar sizi bırakmıyor canım ya dikkat et..gecmus olsun. ayrıca bu artı için deKizlar gunaydin ben yediklerimi unutuyorum yaa sicagi sicagina kahvaltimi yazayim
Yrim tb ekmegi
5kasik mantarli 1 yumurtadan omlet
1kk beyaz peynir
5zeytin
Dunki yediklerimdwn sonra bu sabah 60.5 geldim 59.4 gelmistim cuma gunu
Bugun cok hafif beslenicem kizlar ki gitsin yerlesmeden
Yaa bir ugursuzluktur gidiyo bende hastalaniyorum sanirim fena halsizim
Günaydın canımGünaydın kizlar
Sag ol canim cok dikkat edicem tam gitmeye basladi derken bozdumBu ara hastalıklar sizi bırakmıyor canım ya dikkat et..gecmus olsun. ayrıca bu artı için de
Ben bu sabah 200 gr eksi ile uyandımte
Vayyy süper harikasin canimBen bu sabah 200 gr eksi ile uyandım
Aaa kötü olmuş canım ama taliyi yiyememene sevindim :) bende dün akşam balparmak tatlısı yaptım benim dışımda 6 kişi yedi ve hepsinden tam not aldı tadına bile bakmadım. Kv bu çok güzel oluyor bende öğreneyim bunu deyip durdu. Ki kendisi 65 yaşında ve yeni şeylere çok da açık değildir:)tevafuk55 Yedim, daha doğrusu yiyemedim. Çok şekerli geldi ve tadını beğenmedim. Bim den almıştık kadayıfı, çok kötü olmuş. Çeyreğini anca yemisimdir. Gece de defalarca bebi uyandı en son uyuyakalmışım. Su da icemedim, 2 bardak sadece. Yine sahursuz tutuyorum.
Inşallah kuzum ya böyle gidersem inerim ama geçen ay ayın 8 inde regl olmuştum. yine o tarihte olursam perşembeye denk geliyor bu da beni korkutuyorVayyy süper harikasin canimbu hafta sen benim hedefimdeki kilo ya ulasirsin darisi basima
Odem olyor mu sendede regl oncesiInşallah kuzum ya böyle gidersem inerim ama geçen ay ayın 8 inde regl olmuştum. yine o tarihte olursam perşembeye denk geliyor bu da beni korkutuyor
Yeseydin belki tartida bugun eksi gormeyecektin iyi yapmissin iradene saglikAaa kötü olmuş canım ama taliyi yiyememene sevindim :) bende dün akşam balparmak tatlısı yaptım benim dışımda 6 kişi yedi ve hepsinden tam not aldı tadına bile bakmadım. Kv bu çok güzel oluyor bende öğreneyim bunu deyip durdu. Ki kendisi 65 yaşında ve yeni şeylere çok da açık değildir:)
İlk kez duydum tatlının adını. Bi bakayım nasıl bir şeymiş. Bu 2. tatlı denemem ramazanda. Geçen bir de izin vardı ya. Ya çok şekerli geliyor ya tadı kötü oluyor. Ağzının tadını bulamadım bir türlü. Kek yapayım en iyisi :)Aaa kötü olmuş canım ama taliyi yiyememene sevindim :) bende dün akşam balparmak tatlısı yaptım benim dışımda 6 kişi yedi ve hepsinden tam not aldı tadına bile bakmadım. Kv bu çok güzel oluyor bende öğreneyim bunu deyip durdu. Ki kendisi 65 yaşında ve yeni şeylere çok da açık değildir:)
Iki üç gün kala oluyor birde olduğum gün acayip şişiyorumOdem olyor mu sendede regl oncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?