Ya kaptan gun gercekten kotu baslamis sana insallah uyurda kizin sende uyur dinlenirsinBen gece 12 den sonra yattım 2 de sahur için kalktım. Daha uyutmadı kızım bi daha. Başım dehşet ağrıyor. Bir yandan ilaç yüzünden zaten uyku halindeyim bi de hiç uyumayınca daha kotu oldum. Çok fena da acıktım şekerim düştü kız uyusa hemen uyuyacağım
Bazen tukendiğimi gucumun bittiğini hissediyorum çok ağır geliyor bazen. Sabah bi de koltuğa kustu kız. Çok zor sildim. Bi yandan ağladım. Çok kötü bir gün gerçekten.
Ben yapamadım ondan. Üzerinde yazdığı gibi mayaladım koydum bi açtım aynı sut gibi duruyor@MiuLego miucum nerdesin benim sportmen hirsli arkadasim
Yogurt nasil olmus canim? Bir sonraki sefere yigurdunu sok marketlerde ptobiyotik yogurt mayasi satiyolar onunla yap kaymak tafi sut tadi geliyor cok hafif ve daha saglikli
Senin çocuk nasıl yatırıyor ya maşallahBende hâlâ yataktan cikamdim hic cikasim yok oruc da degilim ama canim bir sey yemek istemiyor
11 yasinda buyuk benim kiSenin çocuk nasıl yatırıyor ya maşallah
Öyle mii maşallah ben küçük sanıyorum.11 yasinda buyuk benim ki
Bravo miuuuu süpersinnKızlar spor bitti ben de bittim.
60 dk tempolu yürüyüş
500 ip
15 dk stepper
100 jumping jack
50 squat
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
130 mekik (31 günlük mekik prog. 28. Gün)
Zümrecimm menünü çok beğendim.afiyet olsunnnMenümü vereyim (yoğunluk devam ediyor kızlar kv bu gece b3nde :) )
Sahur 1.5 yum omlet
3 zeytin 2 çatal peynir
Bir bardak süt 2 k kayısı 1 hurma
Iftar : 1 kase ayran asi çorba
1 tane bohça kebabı
Bol salata
Ara 1 top dondurma
2 litre su
Bitki çayları
Türk kahvesi 1 hurma 1 k kayısı
Bende hiiiiiç kaçamaksız devam ediyorum tatlımKaçamak yapanları var ya.... kendinize gelin kızlar.. bugün misafirim vardı tatlı yapmıştım tadına bile bakmadım hatta tabağıma iki parca almıştım oğlum istedi. Bu bir işaret dedim pilav hiç yemedim ekmek hiç yemedim
Ayran aşına bayılıyorummmm afiyet olsun zümreciğim benimCanim sahurda ki pideelerden biri fazla birde aksamki yemek ve pilav miktari ne kadar su miktari ne kadar
Çok da kötü değil canım menünü beğendim b3n
Corbalarımız pişti olmuş zümrem rakibemmenün yine şahane
Harika menü canım. Sınavda başarılar
Harika yine canım
Bu menü de çok guel tatlı yemedin mi :)
Böyle diye diye alacaksın zaten
Iftarını beğenmedim canim vitamine ihtiyacimiz var cunku
Su spor çok iyi mantı fln hep yanmıştır canımAkşama kadar çok iyiyim akşam attık duramadım
Sabah
Peynir zeytin yeşillik domates salatalık
Ara
Koca bardak Yeşilçay
Öğle
3 tane sarma
Ara
Yatım küp şekerli Türk kahvesi
Akşam
5 kaşık mantı bi kaç yudum kola
3 mil lesie
100 ip atlama
50 Twitter
10 Melik
2 lt su
Hahahahah çok kafiyeli olmuşYok kız ne niyeti ne diyeti bozarım
Ne yedin anka kaptan ??Yaa hiç kimseye bişey demeye yuzum kalmadı ki
Ay inş hastalanmazsın canım.bol eksi olsunnn eylücümmKizlar gunaydin ben yediklerimi unutuyorum yaa sicagi sicagina kahvaltimi yazayim
Yrim tb ekmegi
5kasik mantarli 1 yumurtadan omlet
1kk beyaz peynir
5zeytin
Dunki yediklerimdwn sonra bu sabah 60.5 geldim 59.4 gelmistim cuma gunu
Bugun cok hafif beslenicem kizlar ki gitsin yerlesmeden
Yaa bir ugursuzluktur gidiyo bende hastalaniyorum sanirim fena halsizim
Aaa ilk kez duydum canımZayiflarken yaglar eriyince icinde bulunan bazi bakteriler aciga cikiyormus o yuzden sık hastalaniliyormus bol vitamin almak gerekiyor
Canım ya Allah yardımcın olsun..moralini yüksek tut sen özel bir annesin..yavrucakların sana ihtiyacı varBen gece 12 den sonra yattım 2 de sahur için kalktım. Daha uyutmadı kızım bi daha. Başım dehşet ağrıyor. Bir yandan ilaç yüzünden zaten uyku halindeyim bi de hiç uyumayınca daha kotu oldum. Çok fena da acıktım şekerim düştü kız uyusa hemen uyuyacağım
Bazen tukendiğimi gucumun bittiğini hissediyorum çok ağır geliyor bazen. Sabah bi de koltuğa kustu kız. Çok zor sildim. Bi yandan ağladım. Çok kötü bir gün gerçekten.
Ben hep yaparım canım.eşim her hafta isterKizlar soguk ayran asi yapicam yarina malzemeleri suya yatirdim yigurdumu da yapicam yarina hazir olsun kalorisi azmis tok tutuyormus 50kg veren bir arkadas onermis sayfasinda sahurda yapio yemek isyerseniz hem hagif hem doyurucu olur saniyorum
Orucum kız ne omleti.
Otizmli benim kızım maalesef.
Sucuk bide cok susatir Allah yardimcin olsunKızlar sahurda sucuklu yumurta yedim.şu an çok fena midem yanıyoraslında Cumhuriyet sucuğuydu öyle fermente sucuklardan değildi ama hep ev sucuğu tüketiyordum sanırım ondan mideme dokundu..Allah'ım yardım et
Abo wwww..Kızlar sahurda sucuklu yumurta yedim.şu an çok fena midem yanıyoraslında Cumhuriyet sucuğuydu öyle fermente sucuklardan değildi ama hep ev sucuğu tüketiyordum sanırım ondan mideme dokundu..Allah'ım yardım et
Sağol canım valla yapmadam vicdanım rahat etmezdiCanim masallah yine efsanelesmissin sporda
Çok yüklenmişsin birden ankacım nasıl yorarBen de akşam yazdıklarımı yaptım fazla fazla şu an bacaklarım titriyor yururken. 3 gün yapmadım hamlamışım.
Hiç de öyle değil. Sen kaptansın :)Yaa hiç kimseye bişey demeye yuzum kalmadı ki
Sağol canımmmmmOoowww miucumm masallahin var ha
Aaa ilk kez duyuyorum bunu inci. Ben hasta olmuyorum maşallah da demek ki yağlardan yakmıyorumZayiflarken yaglar eriyince icinde bulunan bazi bakteriler aciga cikiyormus o yuzden sık hastalaniliyormus bol vitamin almak gerekiyor
Günaydın yesacım hadi bir an önce bulantılı evreni atlatırsın inşallah :)Günaydın kızlar hepinizi öpüyorum menulere bakamiyorum midem bulanıyor kusura bakmayın olur mu en kisa zamanda yorumlarıma devam etcem:)
Ama eminim süper gidiyorsunuzdur:)
Ben gece sahura kadar uyumadım ama daha şimdi kalktım hahahahGünaydın
Maşallah gece 3 lere kadar konuşmuşsunuz sabahta 9 da bırdasınız siz az uykuya Nasıl dayanıyorsunuz Anacım
Bende zorla kalktım Ankara'da yine yağmur var bu havalarda uyku güzel olur bilirsiniz kız kalmış kahvaltı yapalım
Küçük cadı çubuk krakeri masanın altına dökmüş yine her tarafı dağıtmış işler beni bekler
CanımmmmmBen gece 12 den sonra yattım 2 de sahur için kalktım. Daha uyutmadı kızım bi daha. Başım dehşet ağrıyor. Bir yandan ilaç yüzünden zaten uyku halindeyim bi de hiç uyumayınca daha kotu oldum. Çok fena da acıktım şekerim düştü kız uyusa hemen uyuyacağım
Kuzum geldim daha ancak uyandım hihihi. Yoğurt tuttu valla güzel olmuş dün akşam ablam bir tabak yedi baya beğendi ben geç saat diye yemedim bugün yicem. Çok iyi oldu tertemiz mis gibi. Bundan sonra hep mayalıcam kendim. Dediğini de denerim eylülcüm inşallah@MiuLego miucum nerdesin benim sportmen hirsli arkadasim
Yogurt nasil olmus canim? Bir sonraki sefere yigurdunu sok marketlerde ptobiyotik yogurt mayasi satiyolar onunla yap kaymak tafi sut tadi geliyor cok hafif ve daha saglikli
Al benden bir tane dahaBende hâlâ yataktan cikamdim hic cikasim yok oruc da degilim ama canim bir sey yemek istemiyor
Günaydın canım :)Herkese günaydın kızlar ne cok sayfa birikmiş gece sahura gittik İnt yoktu bakamadım hiç hiç kaçamak yada zararlı bir şey yemedim evde ne yediysem onlardan yedım sonunda kahve içelim dedık resmen uykumdan oldum ıkı saat uyuyamadım ya Bı daha sahurda kahve tovbe :)
Bravo miuuuu süpersinn
Aynen bekar olunca saat geç de olsa spor yapıyorum bana zaman fark etmiyor. Siz evli çocukların işi zor canım ama siz gün içinde zaten yeterince yoruluyorsunuzMiu bekar olmanın nimetlerinden faydalaniyor ne güzel. Sene bitti 2.5 saatte bir fotokopiyi anca yaptırdım. Uykum da yok. Akşam nasıl olur bugün bilmiyorum. Gece 2 de benle kavga yapıyordu en ufak, video izlemek için. Sabah da erkenden uyandı. Ramazan geldi spor gitti..
Hahahahah kız sahurda gözün mü döndü sucuklu yumurta yedin. Yakmaz mı yakaaar. İftarda suya saldırırsın hemen zaman geçsin sana inşallahKızlar sahurda sucuklu yumurta yedim.şu an çok fena midem yanıyoraslında Cumhuriyet sucuğuydu öyle fermente sucuklardan değildi ama hep ev sucuğu tüketiyordum sanırım ondan mideme dokundu..Allah'ım yardım et
Sucuk bide cok susatir Allah yardimcin olsun
Abo wwww..
Sahurda yenir mı anam o. Ben okuyunca susadım..
Kızlar şimdiden susadım valla.gözüm dönmüştü dün iftar öncesi.sahurda yerim dedim mahvoldum resmennnnSağol canım valla yapmadam vicdanım rahat etmezdi
Çok yüklenmişsin birden ankacım nasıl yorar
Hiç de öyle değil. Sen kaptansın :)
Sağol canımmmmm
Aaa ilk kez duyuyorum bunu inci. Ben hasta olmuyorum maşallah da demek ki yağlardan yakmıyorum
Günaydın yesacım hadi bir an önce bulantılı evreni atlatırsın inşallah :)
Ben gece sahura kadar uyumadım ama daha şimdi kalktım hahahah
Canımmmmm
Allah güç kuvvet ve sabır versin sana. Hiç kolay değil üç çocuk annesisin sen. İnsan nereye yetişeceğini şaşırır. Ramazan da zorluyordur seni. İlacın bitti bugün yarından sonra daha dinç olacaksın eminim ve Allah o gücü sana verecektir.
Kuzum geldim daha ancak uyandım hihihi. Yoğurt tuttu valla güzel olmuş dün akşam ablam bir tabak yedi baya beğendi ben geç saat diye yemedim bugün yicem. Çok iyi oldu tertemiz mis gibi. Bundan sonra hep mayalıcam kendim. Dediğini de denerim eylülcüm inşallah
Al benden bir tane daha
Günaydın canım :)
Kahve sahurda kötü olmuş kız valla
Aynen bekar olunca saat geç de olsa spor yapıyorum bana zaman fark etmiyor. Siz evli çocukların işi zor canım ama siz gün içinde zaten yeterince yoruluyorsunuz
Hahahahah kız sahurda gözün mü döndü sucuklu yumurta yedin. Yakmaz mı yakaaar. İftarda suya saldırırsın hemen zaman geçsin sana inşallah
Neyse hatalar ders almak içindir. Bir daha iftarda yersin, sahura kadar su içer durursun.Kızlar şimdiden susadım valla.gözüm dönmüştü dün iftar öncesi.sahurda yerim dedim mahvoldum resmennnn
KıyamamKızlar şimdiden susadım valla.gözüm dönmüştü dün iftar öncesi.sahurda yerim dedim mahvoldum resmennnn
He başladın mi canım tutmaya.. kaç yaşın da canım geçen yıl otizmli öğrencim vardı. Rabbim yardımcın olsun canım Allah sana bir melek göndermiş ve sorumluluğunu sana vermiş..Orucum kız ne omleti.
Otizmli benim kızım maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?