Yok canım benimkinin hamurunda şeker yok ceviz de yok hindistan cevizi var bolca dışına irmik.sadece şerbetinde şeker var.tevafuk55 Ben bunun için boş olanını yapıyorum. Sen cevizli olanından mı yapmıştın? Ama kesin bu da çok şekerli gelir. Son zamanlarda hurma ve kuru üzümden başka şekerli bir şey yemedim.
Çocuklar uyanınca maalesef uyku yok banaGünaydın
Maşallah gece 3 lere kadar konuşmuşsunuz sabahta 9 da bırdasınız siz az uykuya Nasıl dayanıyorsunuz Anacım
Bende zorla kalktım Ankara'da yine yağmur var bu havalarda uyku güzel olur bilirsiniz kız kalmış kahvaltı yapalım
Küçük cadı çubuk krakeri masanın altına dökmüş yine her tarafı dağıtmış işler beni bekler
Iki üç gün kala oluyor birde olduğum gün acayip şişiyorumo yuzd3n korkuyorum bu ara bitki çayımı hiç ihmal etmeyecem insallah
Kek mi sana kek demek yasakİlk kez duydum tatlının adını. Bi bakayım nasıl bir şeymiş. Bu 2. tatlı denemem ramazanda. Geçen bir de izin vardı ya. Ya çok şekerli geliyor ya tadı kötü oluyor. Ağzının tadını bulamadım bir türlü. Kek yapayım en iyisi :)
Iki tane canım kızım 5.5 oğlum 2 yaşındaTevafuk senin çocuk kaç tane
Ayy canum aynen ya uyumalik yada yagmur baslayunca camin karsisinda kahve icmelik bugun havaGünaydın
Maşallah gece 3 lere kadar konuşmuşsunuz sabahta 9 da bırdasınız siz az uykuya Nasıl dayanıyorsunuz Anacım
Bende zorla kalktım Ankara'da yine yağmur var bu havalarda uyku güzel olur bilirsiniz kız kalmış kahvaltı yapalım
Küçük cadı çubuk krakeri masanın altına dökmüş yine her tarafı dağıtmış işler beni bekler
Teşekkür ederim cnm..Gule gule giy canim cok alma zaten 46 beden bir sonrakina 44 daha sonrakine 42 alman gerekecek
Ben gece 12 den sonra yattım 2 de sahur için kalktım. Daha uyutmadı kızım bi daha. Başım dehşet ağrıyor. Bir yandan ilaç yüzünden zaten uyku halindeyim bi de hiç uyumayınca daha kotu oldum. Çok fena da acıktım şekerim düştü kız uyusa hemen uyuyacağımÇocuklar uyanınca maalesef uyku yok bana
Aynen valla kahvaltı yapıp hemen kahve içiyim işleri bitirince tabiAyy canum aynen ya uyumalik yada yagmur baslayunca camin karsisinda kahve icmelik bugun hava
Canim ben de dun oyleydim esim hasta oglum uyumafi ben halsiz bugun motalmen daha iyiyim ama halsizlik devam ediyo tabi esim yemek yiyince moralim duzeldi.Ben gece 12 den sonra yattım 2 de sahur için kalktım. Daha uyutmadı kızım bi daha. Başım dehşet ağrıyor. Bir yandan ilaç yüzünden zaten uyku halindeyim bi de hiç uyumayınca daha kotu oldum. Çok fena da acıktım şekerim düştü kız uyusa hemen uyuyacağım
Bazen tukendiğimi gucumun bittiğini hissediyorum çok ağır geliyor bazen. Sabah bi de koltuğa kustu kız. Çok zor sildim. Bi yandan ağladım. Çok kötü bir gün gerçekten.
Ben gece 12 den sonra yattım 2 de sahur için kalktım. Daha uyutmadı kızım bi daha. Başım dehşet ağrıyor. Bir yandan ilaç yüzünden zaten uyku halindeyim bi de hiç uyumayınca daha kotu oldum. Çok fena da acıktım şekerim düştü kız uyusa hemen uyuyacağım
Bazen tukendiğimi gucumun bittiğini hissediyorum çok ağır geliyor bazen. Sabah bi de koltuğa kustu kız. Çok zor sildim. Bi yandan ağladım. Çok kötü bir gün gerçekten.
Hasta mı canım.. Çok geçmiş olsun. Bak şimdi kendine hafif bir omlet yap sebze falan ye yanına. Sonra da kızınla beraber uyu canım. Benim de çok.tukenmis hissettiğim zamanlar oluyor seni çok.iyi anlayabiliyorum oğlum zor bir çocuk çünküBen gece 12 den sonra yattım 2 de sahur için kalktım. Daha uyutmadı kızım bi daha. Başım dehşet ağrıyor. Bir yandan ilaç yüzünden zaten uyku halindeyim bi de hiç uyumayınca daha kotu oldum. Çok fena da acıktım şekerim düştü kız uyusa hemen uyuyacağım
Benim kızda tatil moduna girdi bavulu bile yaptı daha 3 hafta var memlekete gitmeye kırıştırdı herşeyini çok sıkıldı bu yıl sömestr de de gitmedik kardeşi küçük diye bu yıl hiç durmaz artık sürükler beniCanim ben de dun oyleydim esim hasta oglum uyumafi ben halsiz bugun motalmen daha iyiyim ama halsizlik devam ediyo tabi esim yemek yiyince moralim duzeldi.
Bir tatile ihtiyacimiz var vocuklarda evlerde bunaldilar ankarada hava bir duzelemedi
Bizim her gecemiz böyle yıllardır ama bu sefer ilaç yüzünden çok zor geçiyor.Yorucu bi gün olmuş ondan kaptan inşallah uyurşar sende dinlenirsin benim küçük kız bebekken gece uyumazdı sabah sersem gibi evde gezerdim Canları sağ oluşumda
Senincocuklar kaç yaşında canım küçük erkek mi kız miBenim kızda tatil moduna girdi bavulu bile yaptı daha 3 hafta var memlekete gitmeye kırıştırdı herşeyini çok sıkıldı bu yıl sömestr de de gitmedik kardeşi küçük diye bu yıl hiç durmaz artık sürükler beni
Orucum kız ne omleti.Hasta mı canım.. Çok geçmiş olsun. Bak şimdi kendine hafif bir omlet yap sebze falan ye yanına. Sonra da kızınla beraber uyu canım. Benim de çok.tukenmis hissettiğim zamanlar oluyor seni çok.iyi anlayabiliyorum oğlum zor bir çocuk çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?