Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tevafuk55 Ben bunun için boş olanını yapıyorum. Sen cevizli olanından mı yapmıştın? Ama kesin bu da çok şekerli gelir. Son zamanlarda hurma ve kuru üzümden başka şekerli bir şey yemedim.
Yok canım benimkinin hamurunda şeker yok ceviz de yok hindistan cevizi var bolca dışına irmik.sadece şerbetinde şeker var.

Çocuklar uyanınca maalesef uyku yok bana

Kek mi sana kek demek yasak

Ayy canum aynen ya uyumalik yada yagmur baslayunca camin karsisinda kahve icmelik bugun hava

Çocuklar uyanınca maalesef uyku yok bana
Ben gece 12 den sonra yattım 2 de sahur için kalktım. Daha uyutmadı kızım bi daha. Başım dehşet ağrıyor. Bir yandan ilaç yüzünden zaten uyku halindeyim bi de hiç uyumayınca daha kotu oldum. Çok fena da acıktım şekerim düştü kız uyusa hemen uyuyacağım
Bazen tukendiğimi gucumun bittiğini hissediyorum çok ağır geliyor bazen. Sabah bi de koltuğa kustu kız. Çok zor sildim. Bi yandan ağladım. Çok kötü bir gün gerçekten.

Kizlar soguk ayran asi yapicam yarina malzemeleri suya yatirdim yigurdumu da yapicam yarina hazir olsun kalorisi azmis tok tutuyormus 50kg veren bir arkadas onermis sayfasinda sahurda yapio yemek isyerseniz hem hagif hem doyurucu olur saniyorum

Canim ben de dun oyleydim esim hasta oglum uyumafi ben halsiz bugun motalmen daha iyiyim ama halsizlik devam ediyo tabi esim yemek yiyince moralim duzeldi.

Bir tatile ihtiyacimiz var vocuklarda evlerde bunaldilar ankarada hava bir duzelemedi

Yorucu bi gün olmuş ondan kaptan inşallah uyurşar sende dinlenirsin benim küçük kız bebekken gece uyumazdı sabah sersem gibi evde gezerdim Canları sağ oluşumda

@MiuLego miucum nerdesin benim sportmen hirsli arkadasim

Yogurt nasil olmus canim? Bir sonraki sefere yigurdunu sok marketlerde ptobiyotik yogurt mayasi satiyolar onunla yap kaymak tafi sut tadi geliyor cok hafif ve daha saglikli

Hasta mı canım.. Çok geçmiş olsun. Bak şimdi kendine hafif bir omlet yap sebze falan ye yanına. Sonra da kızınla beraber uyu canım. Benim de çok.tukenmis hissettiğim zamanlar oluyor seni çok.iyi anlayabiliyorum oğlum zor bir çocuk çünkü

Canim ben de dun oyleydim esim hasta oglum uyumafi ben halsiz bugun motalmen daha iyiyim ama halsizlik devam ediyo tabi esim yemek yiyince moralim duzeldi.

Bir tatile ihtiyacimiz var vocuklarda evlerde bunaldilar ankarada hava bir duzelemedi
Benim kızda tatil moduna girdi bavulu bile yaptı daha 3 hafta var memlekete gitmeye kırıştırdı herşeyini çok sıkıldı bu yıl sömestr de de gitmedik kardeşi küçük diye bu yıl hiç durmaz artık sürükler beni

Senincocuklar kaç yaşında canım küçük erkek mi kız mi

Orucum kız ne omleti.
Otizmli benim kızım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…