Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka Allah yardımcın olsun canım. . Anne olmak hiç kolay değil. . Tatil hakkın yok maalesef. . Inşallah sağlıcakla büyütür çocuklarını rahat edersin. . Senin çocuklar kaç yaşında canım??

Geçmiş olsun canım .
Dün de benim ağrıdı nedense. Yoo yoo benimki stresten oldu biliyorum
Allah yardım ediyo geçer inş

Du
Bizler bile sıkılıyoruz ya cocuklar ne yapsin

Ben yapamadım ondan. Üzerinde yazdığı gibi mayaladım koydum bi açtım aynı sut gibi duruyor
Canim probiyotik yogurt normal yogurtlara gore biraz daha gec mayalaniyor ama tadi harikka muhakak bir daha dene sicakligina dikkat ederek. Once probiyotik yogurtu kaynamis ilimis sutte 20 dk kadar brkletip sonra maya olarak yogurt yapacahinnsute katiyosun

Hilalim sen soguk ayran asini nasil yapiyosun ben ilk kez yapicam yarin

Anka canım kimse yokmu yakınlarında bir yakinin falan bi yarım saat ilgilensinler sen de biraz dinlen ay kendi halim geldi gözümün önüne benim bulunduğum yerde yakinlarda kimsem yok bazen o kadar zorlaniyorum ki

He başladın mi canım tutmaya.. kaç yaşın da canım geçen yıl otizmli öğrencim vardı. Rabbim yardımcın olsun canım Allah sana bir melek göndermiş ve sorumluluğunu sana vermiş..
Evet başladım canım.
Kızım 7 yaşında benim 2, sınıfa gidecekti normalde. Maalesef %99 bizim raporumuz kaynaştırma alacak durumda değil.

Kızlaaaarrrrrrr

Yarın bi tartınıp yazalım mı kontrol amaçlı nasılız durumlar nedir diyerek..
Herkes kendini görmüş olur ve haftayı ona göre daha dikkatli ya da aynı şekilde devam ettirir?

Olabilir mantıklı.. Bana bu hafta iyice batacakmışız gibi geliyor. Herkes listeye girince saldı kendini

Sağol canım Allah razı olsun. Benim oğlum 8 kızım 7 yaşında bebek 8 aylık.

Yok canım tek bir akrabam bile yok Konya'da. Gelin geldim ben buraya. KV falan var ama çok uzak evleri.

Kızlaaaarrrrrrr

Yarın bi tartınıp yazalım mı kontrol amaçlı nasılız durumlar nedir diyerek..
Herkes kendini görmüş olur ve haftayı ona göre daha dikkatli ya da aynı şekilde devam ettirir?
Kacta canım ay heyecan yaptım

Evde eğitim olmuyor mu canım müracaat edebiliyorsun

Anladım kuzum farklı alanlarda yetenekleri olabiliyor gerçi sende eminim çok araştırmışsındır. Ama raporun derecesi de önemli tabi. Allah sana da prensese de yardım etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…