- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Geçmiş olsun canım .Kızlar sahurda sucuklu yumurta yedim.şu an çok fena midem yanıyoraslında Cumhuriyet sucuğuydu öyle fermente sucuklardan değildi ama hep ev sucuğu tüketiyordum sanırım ondan mideme dokundu..Allah'ım yardım et
Ben tartıdan korkuyoooruuumKızlaaaarrrrrrr
Yarın bi tartınıp yazalım mı kontrol amaçlı nasılız durumlar nedir diyerek..
Herkes kendini görmüş olur ve haftayı ona göre daha dikkatli ya da aynı şekilde devam ettirir?
Bizler bile sıkılıyoruz ya cocuklar ne yapsinBenim kızda tatil moduna girdi bavulu bile yaptı daha 3 hafta var memlekete gitmeye kırıştırdı herşeyini çok sıkıldı bu yıl sömestr de de gitmedik kardeşi küçük diye bu yıl hiç durmaz artık sürükler beni
Beni es geçelim n' oooluurr miucumKızlaaaarrrrrrr
Herkes kendini görmüş olur ve haftayı ona göre daha dikkatli ya da aynı şekilde devam ettirir?
Canim probiyotik yogurt normal yogurtlara gore biraz daha gec mayalaniyor ama tadi harikka muhakak bir daha dene sicakligina dikkat ederek. Once probiyotik yogurtu kaynamis ilimis sutte 20 dk kadar brkletip sonra maya olarak yogurt yapacahinnsute katiyosunBen yapamadım ondan. Üzerinde yazdığı gibi mayaladım koydum bi açtım aynı sut gibi duruyor
Hilalim sen soguk ayran asini nasil yapiyosun ben ilk kez yapicam yarinZümrecimm menünü çok beğendim.afiyet olsunnn
Bende hiiiiiç kaçamaksız devam ediyorum tatlım
Ayran aşına bayılıyorummmm afiyet olsun zümreciğim benim
Su spor çok iyi mantı fln hep yanmıştır canım
Hahahahah çok kafiyeli olmuş
Ne yedin anka kaptan ??
Ay inş hastalanmazsın canım.bol eksi olsunnn eylücümm
Aaa ilk kez duydum canım
Canım ya Allah yardımcın olsun..moralini yüksek tut sen özel bir annesin..yavrucakların sana ihtiyacı var
Ben hep yaparım canım.eşim her hafta ister
Evet başladım canım.He başladın mi canım tutmaya.. kaç yaşın da canım geçen yıl otizmli öğrencim vardı. Rabbim yardımcın olsun canım Allah sana bir melek göndermiş ve sorumluluğunu sana vermiş..
Kızlaaaarrrrrrr
Anka Allah yardımcın olsun canım. . Anne olmak hiç kolay değil. . Tatil hakkın yok maalesef. . Inşallah sağlıcakla büyütür çocuklarını rahat edersin. . Senin çocuklar kaç yaşında canım??
Anka canım kimse yokmu yakınlarında bir yakinin falan bi yarım saat ilgilensinler sen de biraz dinlen ay kendi halim geldi gözümün önüne benim bulunduğum yerde yakinlarda kimsem yok bazen o kadar zorlaniyorum ki
Kacta canımKızlaaaarrrrrrr
Korkularınla yüzleşmelisin canımBeni es geçelim n' oooluurr miucum
Evde eğitim olmuyor mu canım müracaat edebiliyorsunEvet başladım canım.
Kızım 7 yaşında benim 2, sınıfa gidecekti normalde. Maalesef %99 bizim raporumuz kaynaştırma alacak durumda değil.
Olabilir mantıklı.. Bana bu hafta iyice batacakmışız gibi geliyor. Herkes listeye girince saldı kendini
Sağol canım Allah razı olsun. Benim oğlum 8 kızım 7 yaşında bebek 8 aylık.
Yok canım tek bir akrabam bile yok Konya'da. Gelin geldim ben buraya. KV falan var ama çok uzak evleri.
Canim ya bugun sondu demi ay bir bitse bayagi kotu etkiledi seniBeni bu kadar yıkan ilaç bebeğe sadece sinir yaptı off yaa. Uyumak istiyorummmm
Evet akşam sonuncu kaşığı içeceğim.Canim ya bugun sondu demi ay bir bitse bayagi kotu etkiledi seni
Evet akşam sonuncu kaşığı içeceğim.Canim ya bugun sondu demi ay bir bitse bayagi kotu etkiledi seni
Geçen sene vermediler oçeme verdiler. Orasıda çok ilgisiz öğretmenler başka alanlarda atanamamış orda boş beleşe maaş alıyorlar. Boşa vakit kaybı. Rehabilitasyon merkezinde eğitime gidiyor haftada 3-4 günEvde eğitim olmuyor mu canım müracaat edebiliyorsun
Anladım kuzum farklı alanlarda yetenekleri olabiliyor gerçi sende eminim çok araştırmışsındır. Ama raporun derecesi de önemli tabi. Allah sana da prensese de yardım etsin canım.Geçen sene vermediler oçeme verdiler. Orasıda çok ilgisiz öğretmenler başka alanlarda atanamamış orda boş beleşe maaş alıyorlar. Boşa vakit kaybı. Rehabilitasyon merkezinde eğitime gidiyor haftada 3-4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?