Teşekkür ederim tatlım9 haziran hedef listesi
1. Anka=> hedef kilo: 66.8 =>700 gram vermek.
2. Korhilalp=> hedef kilo:57.9=> 600 gram vermek
3.inciakis=>hedef kilo 70.9=>1.300 gram vermek
4.Tevafuk55=>hedef kilo 63.0=>700 gram vermek
5.MiuLego=>hedef kilo 56.3=>1000 gram vermek
6.hippotalamus=> 87.5 => 1.1 kilo vermek
7. florence_N=> 79=>1 kilo vermek
8. Umut-16=>hedef kilo 68.0=>1000 gram vermek
Rica ederim canım yaptım o kadar sana da ulaşmak kaldı:))Teşekkür ederim tatlım
Mevsimsel gakiba canim benim de cok fazla dokuluyorKızlar kaç gündür benim acaip saçlarım dökülüyor ya.. sırtıma kdr uzundu saçlarım dökülüyor du hafif omuzlarıma kdr kestim. Ama arttı ya. .
Canim Allah yardimcin olsun gucunu arttirsinGeçen sene vermediler oçeme verdiler. Orasıda çok ilgisiz öğretmenler başka alanlarda atanamamış orda boş beleşe maaş alıyorlar. Boşa vakit kaybı. Rehabilitasyon merkezinde eğitime gidiyor haftada 3-4 gün
Arkadaşlarrr önemli duyuru
Yarın oruç tutmayanlar sabah, oruç tutanlar iftar öncesi tartılıp kilo bildirimi yapacaktır. Duyduk duymadık demeyinnnnn
Derece yapıcam yarın akşamaArkadaşlarrr önemli duyuru
Yarın oruç tutmayanlar sabah, oruç tutanlar iftar öncesi tartılıp kilo bildirimi yapacaktır. Duyduk duymadık demeyinnnnn
Biz de yapabiliriz yapacağızEki Görüntüle 2004542 su basariya bir bakin yaa masallah ne ghzel vermis ig den hep kilo verwnleri ekledim bakip bakip motuve oluyorun
1 su b buğdayı bir kere kaynatıp o tencerede şişmeye bıraktım ii saat sonra yaklaşık yarım saat et suyu ile kaynattım. Yarışı ni kullandım baya oldu çünkü.Kizlar netten baktim da ama sizin teiflerinizi de almak istiyorum
Bana atran asinizi nasil yaptiginizi yazin lutfen
Yaz gunu ideal yemek bizde yarma nohut ve fasulye ile yapılıyor hem sıcak hem soguk yeniyor olsada yesek1 su b buğdayı bir kere kaynatıp o tencerede şişmeye bıraktım ii saat sonra yaklaşık yarım saat et suyu ile kaynattım. Yarışı ni kullandım baya oldu çünkü.
2 s b yoğurt 1 yumurta ve 1 kaşık tepeleme un ü çırptım. Üzerin e yavaş yavaş buğdaylı suyumu ve yarim su b haşlanmış nohutumu ekledim biraz da şu ekleyerek karıştırarak pişirdim. Üzerin e yağ ve nane bu kadar
Haklısın tatlım ama ben varya ah benn eksi göremiyimce stres ,motivasyon bozukluğu oluyor canımKorkularınla yüzleşmelisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?