Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Teşekkür ederim tatlım

Kızlar kaç gündür benim acaip saçlarım dökülüyor ya.. sırtıma kdr uzundu saçlarım dökülüyor du hafif omuzlarıma kdr kestim. Ama arttı ya. .

Arkadaşlarrr önemli duyuru

Yarın oruç tutmayanlar sabah, oruç tutanlar iftar öncesi tartılıp kilo bildirimi yapacaktır. Duyduk duymadık demeyinnnnn

İŞTE BEKLENEN HABEEEERRRR

kızlar korkuyorum falan demeyin umutcum :)
Korkularımızla yüzleşicez ki destek olalım birbirimize bir daha yapmayalım. Takımcak toparlanmalıyızz.
Bi görelim sonuçta olanı görcez olmayanı değil kendimizden kaçmanın alemi yok!

Kizlar netten baktim da ama sizin teiflerinizi de almak istiyorum

Bana atran asinizi nasil yaptiginizi yazin lutfen
1 su b buğdayı bir kere kaynatıp o tencerede şişmeye bıraktım ii saat sonra yaklaşık yarım saat et suyu ile kaynattım. Yarışı ni kullandım baya oldu çünkü.
2 s b yoğurt 1 yumurta ve 1 kaşık tepeleme un ü çırptım. Üzerin e yavaş yavaş buğdaylı suyumu ve yarim su b haşlanmış nohutumu ekledim biraz da şu ekleyerek karıştırarak pişirdim. Üzerin e yağ ve nane bu kadar

Yaz gunu ideal yemek bizde yarma nohut ve fasulye ile yapılıyor hem sıcak hem soguk yeniyor olsada yesek

Ben işletimi biraz toparladım geldim yoğurt mayalıycam
Kızları banyo yaptırdım küçük cadı uyudu uyumuşken yapayım bari

Bu arada yoğurdu yaparken
Sütü iyice kaynatmak lazım ben mayalamaya hazır mı diye serçe parmağı sütün içinde yanıyormu bak ılık gibiyse biraz sütten mayalıycam yoğurdun içine karıştırıp bir çay kaşığı kadar da şeker atarım sonra karıştırıp üstünü kapatıp 4 saat sonra da açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…