Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eline sağlık canım ben de yoğurdu mayalıyorum bir kaç haftadan beri . Çok taze ve lezzetli oluyo ama ben şeker atmıyorum . Şeker neden atıyorsun ki?

Off o hatayı bi kere eşimle bende yaptık iftarı iple çekmişyik
Temizliğe girişmem lazım ama hiç yapasım yok. Ööööyyyle boş boş uzanasım var koltuğa

Bende Ramazan'ın son haftası yapıcam dip köşe yapmam lazım

Eline sağlık canım ben de yoğurdu mayalıyorum bir kaç haftadan beri . Çok taze ve lezzetli oluyo ama ben şeker atmıyorum . Şeker neden atıyorsun ki?

Bizimde sütçü cuma ve pazar geliyor her hafta yaparım taze taze marketten almıyorum artık yoğurdu çocuklarda olunca sağlıklı yemek yoğurdu daha iyisi

Şekeri bilmem herhalde mayalanmayı hızlandırsın diye olabilir annem yapıyordu öyle öğrendim öyle kaldı

BEN de şimdi yoğurt mayalıcam :)))) annem bana da şeker dedi neden diye sormadım bile. Anneler diyosa doğrudur vardır bir bildikleri

Ama senin sebebin var tatlım
Benim hiç bi bahanem yok
Ya bak bu daha kötü cnm dikkat ediyorsan kaçamak yapmayıp saglikli ölçülü beslenıyorsan senın için rahat olsun dıger türlüsünü hiç demiyorum yavas yavas istikrarlı gitmek daha iyi o yüzden kendini şartlandırma sen istersen yaparsın

Neyse hatalar ders almak içindir. Bir daha iftarda yersin, sahura kadar su içer durursun.
Aynen büyük hata etmilim canım ya

Kıyamam az kaldı dicem ama az da kalmadı. Uyumaya çalış biraz korhi
Uyudum şekerim 2 saat fln sonra oğlanı alıp alışverişe gittik.yeni döndük.hala susuzummmmm

Kızlaaaarrrrrrr

Yarın bi tartınıp yazalım mı kontrol amaçlı nasılız durumlar nedir diyerek..
Herkes kendini görmüş olur ve haftayı ona göre daha dikkatli ya da aynı şekilde devam ettirir?
Mantıklı canım

Geçmiş olsun canım .
Dün de benim ağrıdı nedense. Yoo yoo benimki stresten oldu biliyorum
Allah yardım ediyo geçer inş
Sağol cnmmm

eylul7158eylul canım ben ayran aşı için önce aşurelik buğday nohut fasulye ve yeşil mercimek haşlıyorum yarım bardak kadar. ayrı ayrı kaplarda.sonra 1 büyük tencereye ayran yapıp içine haşlanan bakliyatlardan atarım.karışıtırırım.üzerine tereyağında nane yakıp döktün mü ohh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…