üEki Görüntüle 2004542 su basariya bir bakin yaa masallah ne ghzel vermis ig den hep kilo verwnleri ekledim bakip bakip motuve oluyorun
Yapma captan yaaaa!?! Bennn tartılmasamArkadaşlarrr önemli duyuru
Yarın oruç tutmayanlar sabah, oruç tutanlar iftar öncesi tartılıp kilo bildirimi yapacaktır. Duyduk duymadık demeyinnnnn
Eline sağlık canım ben de yoğurdu mayalıyorum bir kaç haftadan beri . Çok taze ve lezzetli oluyo ama ben şeker atmıyorum . Şeker neden atıyorsun ki?Ben işletimi biraz toparladım geldim yoğurt mayalıycam
Kızları banyo yaptırdım küçük cadı uyudu uyumuşken yapayım bari
Bu arada yoğurdu yaparken
Sütü iyice kaynatmak lazım ben mayalamaya hazır mı diye serçe parmağı sütün içinde yanıyormu bak ılık gibiyse biraz sütten mayalıycam yoğurdun içine karıştırıp bir çay kaşığı kadar da şeker atarım sonra karıştırıp üstünü kapatıp 4 saat sonra da açarım
Off o hatayı bi kere eşimle bende yaptık iftarı iple çekmişyikKızlar sahurda sucuklu yumurta yedim.şu an çok fena midem yanıyoraslında Cumhuriyet sucuğuydu öyle fermente sucuklardan değildi ama hep ev sucuğu tüketiyordum sanırım ondan mideme dokundu..Allah'ım yardım et
Temizliğe girişmem lazım ama hiç yapasım yok. Ööööyyyle boş boş uzanasım var koltuğa
Eline sağlık canım ben de yoğurdu mayalıyorum bir kaç haftadan beri . Çok taze ve lezzetli oluyo ama ben şeker atmıyorum . Şeker neden atıyorsun ki?
Cnm benım tartıl en azından cok iç acıcı olmazsa cumaya kadar telafi sansın olur bısey kaybetmezsin emin ol daha çok motive olursunYapma captan yaaaa!?! Bennn tartılmasamcuma günü söz iki defa tartılırım
BEN de şimdi yoğurt mayalıcam :)))) annem bana da şeker dedi neden diye sormadım bile. Anneler diyosa doğrudur vardır bir bildikleriBizimde sütçü cuma ve pazar geliyor her hafta yaparım taze taze marketten almıyorum artık yoğurdu çocuklarda olunca sağlıklı yemek yoğurdu daha iyisi
Şekeri bilmem herhalde mayalanmayı hızlandırsın diye olabilir annem yapıyordu öyle öğrendim öyle kaldı
Yapma captan yaaaa!?! Bennn tartılmasamcuma günü söz iki defa tartılırım
Uzulme canim 5 gunde ne verirsen artikKorkması gereken benim kızlar. 69kesin de belki 70 i bile gorebilirim
Cnm benım tartıl en azından cok iç acıcı olmazsa cumaya kadar telafi sansın olur bısey kaybetmezsin emin ol daha çok motive olursun
Tartıl ki kalan günleri ona göre geçir.
Ama senin sebebin var tatlımKorkması gereken benim kızlar. 69kesin de belki 70 i bile gorebilirim
Ya bak bu daha kötü cnm dikkat ediyorsan kaçamak yapmayıp saglikli ölçülü beslenıyorsan senın için rahat olsun dıger türlüsünü hiç demiyorum yavas yavas istikrarlı gitmek daha iyi o yüzden kendini şartlandırma sen istersen yaparsınAma senin sebebin var tatlım
Benim hiç bi bahanem yok
Kız benim gibi sadece 100 gr verdin sonra ne oldu da motive düştüAma senin sebebin var tatlım
Benim hiç bi bahanem yok
Mercimek yemeği dediğin noluyo?Yoğurt mayaladıııım
Bulgurlu semizotu yemeği yaptııım
Mercimek yemeği pişiyoooor
Temizlik yaptııım daha bitmedi
Offffff ev işi yapmak ne zormuş ya
Aynen büyük hata etmilim canım yaNeyse hatalar ders almak içindir. Bir daha iftarda yersin, sahura kadar su içer durursun.
Uyudum şekerim 2 saat fln sonra oğlanı alıp alışverişe gittik.yeni döndük.hala susuzummmmmKıyamamaz kaldı dicem ama az da kalmadı. Uyumaya çalış biraz korhi
Mantıklı canımKızlaaaarrrrrrr
Yarın bi tartınıp yazalım mı kontrol amaçlı nasılız durumlar nedir diyerek..
Herkes kendini görmüş olur ve haftayı ona göre daha dikkatli ya da aynı şekilde devam ettirir?
Sağol cnmmmGeçmiş olsun canım .
Dün de benim ağrıdı nedense. Yoo yoo benimki stresten oldu biliyorum
Allah yardım ediyo geçer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?