Yeşil mercimek yemeği canım. Soğan salça kavurup haşlanmış mercimeği atıp pişiriyorsun ya oMercimek yemeği dediğin noluyo?
Amin amin aminnnnn inşallah çıkmazsan da cumaya çıkarsın canım benim ödem atarsın. İftara da az kaldı ha gayret 1 lt su devirirsin sen bir kerede :)@MiuLego yrd kaptanım ben sucuktan dolayı acaip şişim ama akşam çok hafif yiyeceğim.yarın eksi çıkarım inş.cumadan beri tartılmadım
Allah kabul etsin canim bugun bayağı zor gecti herhalde sucuk yuzunden menun gayet guzel hic cisss yokKızlar menümü yazayım şimdiden
Sahur
2 yum 7-8dilim sucuk ile.bol yeşillik.peynir.20zeytin.ceviz.çay
İftar
1 kase sulu köfte
2 yk kabak kavurması.
2 yk yoğurt
1 kase salata.
1 avuç ayçekirdeği.çay
Su 2lt
Spor 5000adım
Yarın akşamdı ama farketmez maksat cumaya göre artı mı eksi mi ona bakacağız.79.800 çıktım. Bugün tartilacaktik değil mi?
Benim kilo başlangıçla hedef tam tersi gördükçe motivasyonum bozuluyorBen yemek yapamadım eşim etli ekmek getirecek yarım yerim artık.
Hahahaha kilo almaya mı geldin buraya senBenim kilo başlangıçla hedef tam tersi gördükçe motivasyonum bozuluyor
Bravooooo79.800 çıktım. Bugün tartilacaktik değil mi?
Listeyi gördünmü hedef kilom 63.6 görünüyorHahahaha kilo almaya mı geldin buraya sen
Hahaha doymuyorum dediğin hiçbirşey yememişsindir kesinBugün doymuyorum yaama öyle yemiyorum da gözüm aç sadece. Yaşasın açlık
Kaptan bızede yolla yaBen yemek yapamadım eşim etli ekmek getirecek yarım yerim artık.
Evettt tabikisiii miucummBiz de yapabiliriz yapacağız
DüzelttimBenim kilo başlangıçla hedef tam tersi gördükçe motivasyonum bozuluyor
Siz bana sağlıklı kilo yapmayacak mamalar yollasanızKaptan bızede yolla ya
Canim bu sicak yogurt corbasi1 su b buğdayı bir kere kaynatıp o tencerede şişmeye bıraktım ii saat sonra yaklaşık yarım saat et suyu ile kaynattım. Yarışı ni kullandım baya oldu çünkü.
2 s b yoğurt 1 yumurta ve 1 kaşık tepeleme un ü çırptım. Üzerin e yavaş yavaş buğdaylı suyumu ve yarim su b haşlanmış nohutumu ekledim biraz da şu ekleyerek karıştırarak pişirdim. Üzerin e yağ ve nane bu kadar
Oluruz canim bizde yeterki vazgecmetelimü
Hayran kaldım offff darısı bana böyle incecik olsam
Ayy hilalim yaa bir tarifte bir gun onceden islatin digodu ben yarmayi nohudu isladim simdi suda bekliyolar yanlis mi oldueylul7158eylul canım ben ayran aşı için önce aşurelik buğday nohut fasulye ve yeşil mercimek haşlıyorum yarım bardak kadar. ayrı ayrı kaplarda.sonra 1 büyük tencereye ayran yapıp içine haşlanan bakliyatlardan atarım.karışıtırırım.üzerine tereyağında nane yakıp döktün mü ohh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?