Tebrikler canim 8 lere veda darisi 7 lere79.800 çıktım. Bugün tartilacaktik değil mi?
Konyaninda etli ekmegi ohhh afiyet olsun kaptanBen yemek yapamadım eşim etli ekmek getirecek yarım yerim artık.
Yarım yedim kalktım eşime de dedim buzluğa at bunları diye. Kişi başı 2 şer tane yaptırmış. Tamam yerim o kapasite var da diyetteyim yaniKonyaninda etli ekmegi ohhh afiyet olsun kaptan
Yarin guzel olur insallah ayrica yarim pidenin kalorisi dusuktur benceBenim menüm olmadı yine ya.
Sabah çeyrek tost çay su
Akşam yarım etli ekmek ayran
Evet Karatay ayda 1 konyanın etli ekmeğinden yiyebilirsiniz diyor. Ben yarım yedim.Yarin guzel olur insallah ayrica yarim pidenin kalorisi dusuktur bence
Bende cok severim konya ve aksaray pidesi ikiside gercekten guzel oluyor incecikYarım yedim kalktım eşime de dedim buzluğa at bunları diye. Kişi başı 2 şer tane yaptırmış. Tamam yerim o kapasite var da diyetteyim yani
Yok canımcım ıslatman iyi olmuş.sonra ayrı ayrı tencerelerde haşla ve ayranla birleştir bu kadarAyy hilalim yaa bir tarifte bir gun onceden islatin digodu ben yarmayi nohudu isladim simdi suda bekliyolar yanlis mi oldu
Oohhh bayılırım anka afiyet olsun kaptancımmEvet Karatay ayda 1 konyanın etli ekmeğinden yiyebilirsiniz diyor. Ben yarım yedim.
Çok iyi menü canım.benim susuzluk çok kötü oldu bugün dediğin gibiKizlar menum
4 hurma
Porsiyonluk guvec
1 yk bulgur pilavi
Salata
50 dk 4 km yurudum
Su 2lt olmustur
Sucuk olmazsa harikaaaaa. Zaten bidaha sahurda sucuk yiyeceğini sanmıyorumKızlar menümü yazayım şimdiden
Sahur
2 yum 7-8dilim sucuk ile.bol yeşillik.peynir.20zeytin.ceviz.çay
İftar
1 kase sulu köfte
2 yk kabak kavurması.
2 yk yoğurt
1 kase salata.
1 avuç ayçekirdeği.çay
Su 2lt
Spor 5000adım
Düzeltmiş anka :)Listeyi gördünmü hedef kilom 63.6 görünüyor
Yedim yedim birazdan menümü paylaşcamHahaha doymuyorum dediğin hiçbirşey yememişsindir kesin
Bak bak bak ne diyor bakKaptan bızede yolla ya
Evettt tabikisiii miucumm
Bravo inciiiiKizlar menum
4 hurma
Porsiyonluk guvec
1 yk bulgur pilavi
Salata
50 dk 4 km yurudum
Su 2lt olmustur
Olmuş anka hatta çok az bile yemişsin canım. Sadece faydalı şeyler değil. Yarına daha güzel olur ilaçsız bir günBenim menüm olmadı yine ya.
Sabah çeyrek tost çay su
Akşam yarım etli ekmek ayran
Butun gece su içmeyi düşünüyorum bir an önce gitsin vücudumdan. Kaşınmak bundan daha iyiydi yaSucuk olmazsa harikaaaaa. Zaten bidaha sahurda sucuk yiyeceğini sanmıyorum
Düzeltmiş anka :)
Yedim yedim birazdan menümü paylaşcam
Bak bak bak ne diyor bak
Bravo inciiii
Olmuş anka hatta çok az bile yemişsin canım. Sadece faydalı şeyler değil. Yarına daha güzel olur ilaçsız bir gün
Internette sıcak ayran asi diye de geçiyor :)Canim bu sicak yogurt corbasi
Sagol miuBravo inciiii
Teşekürler canimÇok iyi menü canım.benim susuzluk çok kötü oldu bugün dediğin gibi
Hahahhaha beterin beteri var dedirtti bu ilaçButun gece su içmeyi düşünüyorum bir an önce gitsin vücudumdan. Kaşınmak bundan daha iyiydi ya
Pide varsa pilav neden var ? İkisi bir arada üzdünMenümü vereyim çok iyi değil ama
Sahur 1 has yum 1 kk.peynir
1 bardak süt 3 zeytin
Yeşillik 1 er tane hurma kayısı
Iftar: 1 kase çorba
1 bohça kebabı 3 kaşık pilav
El kadar pide, bol salata
Ara türk kahvesi 2 k kayısı 1 hurma
Bitki çayları 2 lt su
(Pideyi yememeliydim ama sofrada yeşil soğan vardı bahceden dayanamadım, halbuki çok guzel bir rakam görmüştüm iftar öncesi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?