- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Pide yede pilav yeme canım bence.. ikisi bi arada olmasın. . Ben akşam bulgur pilavı falan yiyorum 2 kaşık.. ekmek yerine.. daha doyurucuMenümü vereyim çok iyi değil ama
Sahur 1 has yum 1 kk.peynir
1 bardak süt 3 zeytin
Yeşillik 1 er tane hurma kayısı
Iftar: 1 kase çorba
1 bohça kebabı 3 kaşık pilav
El kadar pide, bol salata
Ara türk kahvesi 2 k kayısı 1 hurma
Bitki çayları 2 lt su
(Pideyi yememeliydim ama sofrada yeşil soğan vardı bahceden dayanamadım, halbuki çok guzel bir rakam görmüştüm iftar öncesi)
ben beğendim cnm.. afiyet olsun. .Sabah
Mantarli omlet
Yarim kizarmis tb ekmegi
Zeytun
1kk peynir
Ara sade nescafe
Oglen
Yulaf lapasi
Aksam
Kizarmis tavuk eti
Ara turk kahvesi kayisi 1 tane
1 isisrik karpuz
Islattigim nohut yumsamis mi diye bakarken 10tane yemisimdir rahat
Cnm geldim misafirim var o yüzden yazamadım :) hemen yazayım çayı bekliyorum o aradaİftara davetliydik, arabada yoldayız, rahata erince yazacağım inşallah. Çocukları yatirayim da inşallah önce.
canım oruc tutacaksan bence agır degılKızlar sahura çavdar ekmeği ile fırında kaşarlı ekmek yapsam ağır mı olur sizce ? Öok mu kalorili olur? Yanınfa yumurta ve klasik kahvaltılıklarla
Bende öyle yapıyordum da bugün bayadır kaçamak yapmayınca oldu. neyseki pide ile atlatmış oldumPide yede pilav yeme canım bence.. ikisi bi arada olmasın. . Ben akşam bulgur pilavı falan yiyorum 2 kaşık.. ekmek yerine.. daha doyurucu
Bence harika g3cirmisisn bugünü cumaya kadar bi daha kaçamak yok tamam mı canımBenim menüm de şöyle
Sahur
1 yumurta
Maydanoz
Salatalık
Yeşil biber
3 dilim jambon
2 kaşık gül reçeli
Şekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
3 bardak su
İftar
Patlıcan kebabı
Ayran bir bardak
Salata
2 bardak su
Bir fincan fındık
Spor 3 mil leslie yapıcam şimdi
Spor öncesi sade kahve içiceğim ayrıca
Aynen canımHadi ya bilmiyordum bundan sonra tek sayi
Cesit çok ama miktarlar harika canım afiyet olsunAnka @MiuLego
Sahur 2.5 ta..
2 yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin,1.5 dilim tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay
Iftar 20 de..
Kızlar dışardaydık bugün. .
1 kase mercimek çorbası
1 fındık lahmacun
1 içli köfte
Çatalın ucuyla bikaç çeşit meze
2 kuşbaşı, yarım adana,1 kuşbaşı tavuk
Çay, kahve..
Şimdilik bu kadar.. sahura kadar bol su içerim..
Afiyet olsun. Adanayi bol yağlı yapıyorlar, yarım yediğin iyi olmuş. Bol proteinli bir akşam olmuş. Afiyet olsun.Güzel derken lezzetli diye dimi.. yoksa vicdan yaparak yedim.. aslında benim 10.5 aylık oğlum yüzünden ne yedim ne yemedim anlamadım.. hiç hiç durmadı..
canım bence ıyı menun baklava yenmediği sürece iftarda tatlıda gerekıyo ya recel ıyı bır secım olmuşBenim menüm de şöyle
Sahur
1 yumurta
Maydanoz
Salatalık
Yeşil biber
3 dilim jambon
2 kaşık gül reçeli
Şekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
3 bardak su
İftar
Patlıcan kebabı
Ayran bir bardak
Salata
2 bardak su
Bir fincan fındık
Spor 3 mil leslie yapıcam şimdi
Spor öncesi sade kahve içiceğim yrıca
canım oglen yemegınle nasıl doydun ya bır sey yememıssınMenüm
Sabah
Menemen zeytin marul peynir
Ara
Yeşilçay
Öğlen
Ayran 3 tane yaprak sarma
Akşam
Çorba
Salata
2 lt su
25 dk kesie
100 ip atlama
50 Twitter
20 mekik
Bana çok gelmedi nedense. İştahım açık olunca mı acaba yoksa gerçekten normal miAnka @MiuLego
Sahur 2.5 ta..
2 yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin,1.5 dilim tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay
Iftar 20 de..
Kızlar dışardaydık bugün. .
1 kase mercimek çorbası
1 fındık lahmacun
1 içli köfte
Çatalın ucuyla bikaç çeşit meze
2 kuşbaşı, yarım adana,1 kuşbaşı tavuk
Çay, kahve..
Şimdilik bu kadar.. sahura kadar bol su içerim..
Sahurda zeytin susatmiyor mu? İftarda ne çorbası içtin? Spor güzel missss.Menüm
Sabah
Ara
Yeşilçay
Öğlen
Akşam
Çorba
Salata
2 lt su
25 dk kesie
100 ip atlama
50 Twitter
20 mekik
Canım KV gorumce beraberiz demiştin onlarda mı kalkmıyorŞükür eve geldim, yeğenim bahçede bizi bekliyormus. Yardım etti yatirdik, ufaklık da ayağımda. Menumu yazayım
Sahur yok (uyanamadim yine)
İftar
1 kase Mercimek çorbası
Çoban salata1 kase
Avuç içi kadar pide
1 yaprak sarması
1 bardak ev yapımı limonata
Giderken fıstıklı baklava aldıydıj, küçük dilimli olanlardan, 1 dilim yedim. Yarım paketi yerdim zor tuttum kendimi. Sonunda damak tadima göre tatlı bulmuştum. 8 bardak da şu içtim bu saate kadar. Tatlıyı da sahurda bir şey yiyemedim diye güvenerek yedim.
Kayınvalidemin şekeri gözüne vurmuş, tutturmuyorum. Görümcem de aylık izindeydi, bu gece başlıyor yarenlige. Eşim de evde bu akşam. Ama bebi hala uyumadı o ayrı.Canım KV gorumce beraberiz demiştin onlarda mı kalkmıyor
Artik sahursuz tutmaya alistin galibaŞükür eve geldim, yeğenim bahçede bizi bekliyormus. Yardım etti yatirdik, ufaklık da ayağımda. Menumu yazayım
Sahur yok (uyanamadim yine)
İftar
1 kase Mercimek çorbası
Çoban salata1 kase
Avuç içi kadar pide
1 yaprak sarması
1 bardak ev yapımı limonata
Giderken fıstıklı baklava aldıydıj, küçük dilimli olanlardan, 1 dilim yedim. Yarım paketi yerdim zor tuttum kendimi. Sonunda damak tadima göre tatlı bulmuştum. 8 bardak da şu içtim bu saate kadar. Tatlıyı da sahurda bir şey yiyemedim diye güvenerek yedim.
Aksam cok iyi sadece corba salataMenüm
Sabah
Ara
Yeşilçay
Öğlen
Akşam
Çorba
Salata
2 lt su
25 dk kesie
100 ip atlama
50 Twitter
20 mekik
Sahur da önemli değil de, gece çok uyandı bebiş, emzir salla derken su da icemedim. 1.5 bardak su icmistim iftarda, onunla tuttum. Açlık değil ama susuzluk mahvetti bugun. Borç da çok olunca 3 çocukla aç maç yattım akşama kadar.Artik sahursuz tutmaya alistin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?