Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Pide yede pilav yeme canım bence.. ikisi bi arada olmasın. . Ben akşam bulgur pilavı falan yiyorum 2 kaşık.. ekmek yerine.. daha doyurucu

Sabah
Mantarli omlet
Yarim kizarmis tb ekmegi
Zeytun
1kk peynir

Ara sade nescafe

Oglen
Yulaf lapasi

Aksam
Kizarmis tavuk eti

Ara turk kahvesi kayisi 1 tane
1 isisrik karpuz

Islattigim nohut yumsamis mi diye bakarken 10tane yemisimdir rahat
ben beğendim cnm.. afiyet olsun. .

İftara davetliydik, arabada yoldayız, rahata erince yazacağım inşallah. Çocukları yatirayim da inşallah önce.
Cnm geldim misafirim var o yüzden yazamadım :) hemen yazayım çayı bekliyorum o arada
Sahur menum
1 dılım pide
Domates salatalık
Biraz tereyağ bir catal recel
Peynır
İki kaşık kadar menemen
1 yumurta
1lt su birde maglum türk kahvesi
İftar menum
Etli güveç iki kaşık
Pirinç pilavı 4 kaşık
Ezogelın corba yarım kase
Salata
1lt su birde nescafe içtim şimdi çay içicez yanında bişey yemem 1 tane lokum yıycem :)

Pide yede pilav yeme canım bence.. ikisi bi arada olmasın. . Ben akşam bulgur pilavı falan yiyorum 2 kaşık.. ekmek yerine.. daha doyurucu
Bende öyle yapıyordum da bugün bayadır kaçamak yapmayınca oldu. neyseki pide ile atlatmış oldum

Şükür eve geldim, yeğenim bahçede bizi bekliyormus. Yardım etti yatirdik, ufaklık da ayağımda. Menumu yazayım
Sahur yok (uyanamadim yine)
İftar
1 kase Mercimek çorbası
Çoban salata1 kase
Avuç içi kadar pide
1 yaprak sarması
1 bardak ev yapımı limonata
Giderken fıstıklı baklava aldıydıj, küçük dilimli olanlardan, 1 dilim yedim. Yarım paketi yerdim zor tuttum kendimi. Sonunda damak tadima göre tatlı bulmuştum. 8 bardak da şu içtim bu saate kadar. Tatlıyı da sahurda bir şey yiyemedim diye güvenerek yedim.

Bence harika g3cirmisisn bugünü cumaya kadar bi daha kaçamak yok tamam mı canım
Hadi ya bilmiyordum bundan sonra tek sayi
Aynen canım
Ben de bilmiyordum .
Teşekkürler tevafuk55 canım

Cesit çok ama miktarlar harika canım afiyet olsun

canım bence ıyı menun baklava yenmediği sürece iftarda tatlıda gerekıyo ya recel ıyı bır secım olmuş

Bana çok gelmedi nedense. İştahım açık olunca mı acaba yoksa gerçekten normal mi

Canım KV gorumce beraberiz demiştin onlarda mı kalkmıyor

Artik sahursuz tutmaya alistin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…