Ayyy tamam ben doğru adresAna ben seni alintilamistim karışıklık olmuş.
Normalde sahur yapıyorum da ikidir uyanamadim. Memede süt yok annecim su vereyim mı, elma vereyim mı, mama vereyim mı oyaliyorum. 3-4 saat emmeyince veriyorum. Ama sütüm çok azaldı, keyfine emiyorAllah yardımcın olsun Can'ım bi de sahıtsuz tuyuyorsun bebiş emmek istediğinde napıyorsun
Canını cektirdin ya ne o smile öyle.
Canımı cektirdin ya ne o smile öyle.
Ayy getçektenmi al hemen miuyu al al kaçırmaBende 3 oğlan var, gözüm üzerinde gelinlik. 2si esmer güzeli biri sarışın. Ona göre he.
Kaç aylık bebeişinNormalde sahur yapıyorum da ikidir uyanamadim. Memede süt yok annecim su vereyim mı, elma vereyim mı, mama vereyim mı oyaliyorum. 3-4 saat emmeyince veriyorum. Ama sütüm çok azaldı, keyfine emiyor
Hippo sınav Nasıl geçti
19 aylık. 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama günduz süt olmuyor, emzik niyetine takılıyor keyifle.Kaç aylık bebeişin
Bende bıraktırmak istedim küçük dediler
Tatil dönüşü bırakıyım diyorum
Hippo sınav Nasıl geçti
Ben 17 aylık olunca bırakıcam işte o da tam tbayram dönüşü olur19 aylık. 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama günduz süt olmuyor, emzik niyetine takılıyor keyifle.
BAk bak nasıl hevesliAyy getçektenmi al hemen miuyu al al kaçırma
Saol cnm sorduğun için. . Fena değil.. 15 güne belli olır..Kaç aylık bebeişin
Bende bıraktırmak istedim küçük dediler
Tatil dönüşü bırakıyım diyorum
Hippo sınav Nasıl geçti
Ayy ben hiç kullanmam. . Iğrenç bişey.. öyle şakasına koydum canın çekmesin hiç..Canımı cektirdin ya ne o smile öyle.
Ay bqslangic kilolarimiz ayniymis,ne zaman diyete basladin,hedeflerimix farkli ama benimki 58Ayaklarım agrıyor mutfak savaş alanına döndüuykum var herkes uyudu mu
6 mayısta başladım cnm bir ay gibi olduAy bqslangic kilolarimiz ayniymis,ne zaman diyete basladin,hedeflerimix farkli ama benimki 58
Şimdi sahur yaptık uyumak istiyorum... iyi geceler. .Ayaklarım agrıyor mutfak savaş alanına döndüuykum var herkes uyudu mu
İyi geceler canımŞimdi sahur yaptık uyumak istiyorum... iyi geceler. .
teşekkür edrim canım yorumun içincanım bence ıyı menun baklava yenmediği sürece iftarda tatlıda gerekıyo ya recel ıyı bır secım olmuş
iyyi gecelerŞimdi sahur yaptık uyumak istiyorum... iyi geceler. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?