Uzun gunlerde susuz olmuyor gercekten iyi idare etmissin Allah kabul etsinSahur da önemli değil de, gece çok uyandı bebiş, emzir salla derken su da icemedim. 1.5 bardak su icmistim iftarda, onunla tuttum. Açlık değil ama susuzluk mahvetti bugun. Borç da çok olunca 3 çocukla aç maç yattım akşama kadar.
Amin, teşekkür ederim. Çocuklara görümcem baktı, sünnet çocuğu gibi yattım, uyuyamadım ama bol bol yattım. 3 tane iş yaptım sadece :)Uzun gunlerde susuz olmuyor gercekten iyi idare etmissin Allah kabul etsin
AlemsinTeşekkür ederim canım . 2 . Dilim unuttum arada kaynadı . Güldün dimi ?? Aynen ben de kendime gülüyorum
Ayyy resmen hiçbirşey yememişsin n menü süperMenüm
Sabah
Menemen zeytin marul peynir
Ara
Yeşilçay
Öğlen
Ayran 3 tane yaprak sarma
Akşam
Çorba
Salata
2 lt su
25 dk kesie
100 ip atlama
50 Twitter
20 mekik
Gayet güzel bence herşeyden azar azar oh miss :) ama içli köfte sadece olmasaydı çok kalori yokmu onda benmi yanlış biliyorum yoksa ben bugün yememel için zor tuttumda kendimi içliköfteden sanırım kıskandım@anka_misali @MiuLego
Sahur 2.5 ta..
2 yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin,1.5 dilim tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay
Iftar 20 de..
Kızlar dışardaydık bugün. .
1 kase mercimek çorbası
1 fındık lahmacun
1 içli köfte
Çatalın ucuyla bikaç çeşit meze
2 kuşbaşı, yarım adana,1 kuşbaşı tavuk
Çay, kahve..
Şimdilik bu kadar.. sahura kadar bol su içerim..
İnşallah aminnnnnnAyniyim sabit ama bugun regl 2 gunu cumaya kadar farkeder
Allaaaaah iftara bak! Tatlı yok çok şükür.@anka_misali @MiuLego
Sahur 2.5 ta..
2 yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin,1.5 dilim tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay
Iftar 20 de..
Kızlar dışardaydık bugün. .
1 kase mercimek çorbası
1 fındık lahmacun
1 içli köfte
Çatalın ucuyla bikaç çeşit meze
2 kuşbaşı, yarım adana,1 kuşbaşı tavuk
Çay, kahve..
Şimdilik bu kadar.. sahura kadar bol su içerim..
Keşke etli güveç 6 kaşık olsaydıCnm geldim misafirim var o yüzden yazamadım :) hemen yazayım çayı bekliyorum o arada
Sahur menum
1 dılım pide
Domates salatalık
Biraz tereyağ bir catal recel
Peynır
İki kaşık kadar menemen
1 yumurta
1lt su birde maglum türk kahvesi
İftar menum
Etli güveç iki kaşık
Pirinç pilavı 4 kaşık
Ezogelın corba yarım kase
Salata
1lt su birde nescafe içtim şimdi çay içicez yanında bişey yemem 1 tane lokum yıycem :)
Tutucam inşallah eylülcüm.. Yapcam sahura tamam yaşasın.canım oruc tutacaksan bence agır degıl
İftarda da çok az yemişsin canım o yüzden baklava gözüme batmadı. Artık olmasın ama yatlılar lütfeeenŞükür eve geldim, yeğenim bahçede bizi bekliyormus. Yardım etti yatirdik, ufaklık da ayağımda. Menumu yazayım
Sahur yok (uyanamadim yine)
İftar
1 kase Mercimek çorbası
Çoban salata1 kase
Avuç içi kadar pide
1 yaprak sarması
1 bardak ev yapımı limonata
Giderken fıstıklı baklava aldıydıj, küçük dilimli olanlardan, 1 dilim yedim. Yarım paketi yerdim zor tuttum kendimi. Sonunda damak tadima göre tatlı bulmuştum. 8 bardak da şu içtim bu saate kadar. Tatlıyı da sahurda bir şey yiyemedim diye güvenerek yedim.
Akşamı hafif atlatman güzel olmuş gerçi tüm gün hafif. Afiyet olsun.Menüm
Sabah
Menemen zeytin marul peynir
Ara
Yeşilçay
Öğlen
Ayran 3 tane yaprak sarma
Akşam
Çorba
Salata
2 lt su
25 dk kesie
100 ip atlama
50 Twitter
20 mekik
İyi geceler inşallah uzuunca uyur dinlenirsin canımtatlışlar ben yatıyorum çok yorgunum bu aralar çok zorlanıorum
Yaw sen ne kadar hamarat oldunn ne oldu sanaaa
Uyanınca 1 tk fıstık ezmesi (BEN YAPTIM)
Öğle 14:00
1 domatesten biberli domates kavurması
1 dilim çavdarlı ekmek
Zeytin, peynir, domates, salatalık
1 közlenmiş biber
1 tk bal-kaymak
Yeşilçay
Akşam 17:00
Yarım tatlı kasesi Yulaf lapası (üzerine yarım muz ve tarçın serptim)
19:00 yarım kase yoğurt (BEN YAPTIM)
19:40 sade türk kahvesi, 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam demleme adaçay
Su: 2.5 lt (3 ü geçer sahura kadar)
Spor:
20 dk stepper
100 jumping jack
50 squat
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
95 mekik (31 günlük mekik prog. 29. Gün)
Yürüyüşe çıkamadım. Evde leslie yapacağım daha ek olarak.
Dipnot: Hazır almak yerine evde kendim yaptım ya yoğurt ve fıstık ezmesini.. ayyyyy görmemişliğin bu kadarı hahahahah ben yaptım ben ben MİU USTA
Saat kaçta yedin onları da yazBuda benim bugünki menüm
Sabah
2 hş yumurta 1kk peynir 8 zeytin 1bardak süt
Öğlen
Bir kase kelloggs
Akşam
8 ızgara köfte cin biber 1 közde domates birazda salata
1 saat yürüyüş
3 litre su
Bende 3 oğlan var, gözüm üzerinde gelinlik. 2si esmer güzeli biri sarışın. Ona göre he.Yaw sen ne kadar hamarat oldunn ne oldu sanaaa
Kendimi aştım bana neler oluyoooorYaw sen ne kadar hamarat oldunn ne oldu sanaaa
Dün bitti gitti aaaaaaa spor yaparsın ektra :)Dünkü mantının pişmanlığını yaşıyorum halen
Büyük kız uyudu küçük kız ortada hemen bulaşığı topladım
Kız o evliBende 3 oğlan var, gözüm üzerinde gelinlik. 2si esmer güzeli biri sarışın. Ona göre he.
FISTIK EZMESİ TARİFİFıstık ezmeyi Nasıl yapıyorsunuz
Canım öğlen bi oturuşta yiyemedim ki bi sürü iş yaptım ütü çamaşır yoğurt mayala kızları yıka bulaşık derken arada attım ağzıma bide hurma yedim belki o tok tuttucanım oglen yemegınle nasıl doydun ya bır sey yememıssın
Ana ben seni alintilamistim karışıklık olmuş.Kız o evli
Allah yardımcın olsun Can'ım bi de sahıtsuz tuyuyorsun bebiş emmek istediğinde napıyorsunSahur da önemli değil de, gece çok uyandı bebiş, emzir salla derken su da icemedim. 1.5 bardak su icmistim iftarda, onunla tuttum. Açlık değil ama susuzluk mahvetti bugun. Borç da çok olunca 3 çocukla aç maç yattım akşama kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?