Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi geceleeer.
Yarın ilk orucumu tutcam aç kalcam korkusuyla herşeyi yiyesim geldi ayyyy herşeyi yemedim ama güzel doydum

Açlık susuzluk değil de bundan çok tırsıyorum bakalım
Aaa sasiridm su an o kadar saglikli beslenen spor yapan birine yakıştıramadım dayanirisn canım ya benim eşim dayanıyorsa herkes dayanır

Ben sadece su içtim yattım . Dun iftardan önce dehşet bi rakam gördüm kızlar benim aldığım kilonun takıma fazla zarar vermemesi için sizin çok vermeniz lazım anca dengeleriz
Batırdım kesin batırdım. soz veriyorum elimden geldiğince toplayacağım. İlaç kendi kilo yapıyormuş zaten bi de benim iştahım açılınca bi de buna ramazanın bereketi eklenince dehşet bişey oldu

Kaç gr fazla kaptan ben vereyim senin için :) İnş geçici bir süre bu sonra bomba gibi döneceksin inşallah

Yok canim nerde suan tamamen uyandi uyutmaya calisiyorum

Bence çok güzel canım..afiyet olsun

Pilav ve magnum dışında sıkıntı yok menünde canımmm.su da içmişsin.afiyet olsun

Günaydın kızlar, bende erken uyananlardanim. Dün sinavdi yolculuktu derken sızıp kaldım çocukları uyutup, gece kalktim 1 litre kadar su içip yattım..iftari da yolda mola verdik yaptık offff gelsin kaloriler.. tartılmaya bile korkuyorum kendimi huzursuz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…