Akşam ve kahvaltı çok güzel ama canım öğlen kellogs yerine farklı alternatifler üretsen daha besleyici ve tok tutarBuda benim bugünki menüm
Sabah
2 hş yumurta 1kk peynir 8 zeytin 1bardak süt
Öğlen
Bir kase kelloggs
Akşam
8 ızgara köfte cin biber 1 közde domates birazda salata
1 saat yürüyüş
3 litre su
Günaydın canım bizde erkenciyizzz...Günaydın kızlar, bende erken uyananlardanim. Dün sinavdi yolculuktu derken sızıp kaldım çocukları uyutup, gece kalktim 1 litre kadar su içip yattım..iftari da yolda mola verdik yaptıkoffff gelsin kaloriler.. tartılmaya bile korkuyorum kendimi huzursuz hissediyorum
Günaydın eylülcümmmKizlar gunaydin biz gune erken basladik zaten aksam actim simdi karnim zill caliyo
Günaydın canimmm @MiuLego cum tartilip bildirim yapacakmiyiz kilomuzu bugün toparlanmak ıçin benim gerçekten ihtiyacm var kontrol altina almam gerrk yememi kilolarimiGünaydın canım bizde erkenciyizzz...
Ama bugün kilo bildirimi vaaaaar hahahahah mecbur söyliceeennnnnSöylemem söyleyemem utanıyorum yapamam
Takma kafana ankacım valla iyiice hasta olcaksın. Olur öyle arada zor bir süreçten geçiyorsun sonuçta keyfi değil çok da. Zaten bisürü işin gücün uğraşın var bi de bunu dert etme. Et de azcık etBen sadece su içtim yattım . Dun iftardan önce dehşet bi rakam gördüm kızlar benim aldığım kilonun takıma fazla zarar vermemesi için sizin çok vermeniz lazım anca dengeleriz
Batırdım kesin batırdım.soz veriyorum elimden geldiğince toplayacağım. İlaç kendi kilo yapıyormuş zaten bi de benim iştahım açılınca bi de buna ramazanın bereketi eklenince dehşet bişey oldu
Ben kaptanım canım söylemek istemezse söylemem ha ha ha haAma bugün kilo bildirimi vaaaaar hahahahah mecbur söyliceeennnnn
Olmezzz balık baştan kokarBen kaptanım canım söylemek istemezse söylemem ha ha ha ha
öhö öhömmmm bir söz vardı cami imamı diye başlardıBen kaptanım canım söylemek istemezse söylemem ha ha ha ha
Olmezzz balık baştan kokar
öhö öhömmmm bir söz vardı cami imamı diye başlardı
Ya öğlen hemen çıkmam gerekiyodu o yüzden aceleyle onu yedim zaten 100 gram almışımAkşam ve kahvaltı çok güzel ama canım öğlen kellogs yerine farklı alternatifler üretsen daha besleyici ve tok tutar
Cuma günlerini diyorsun dimi kaptan? Grup içi sıralamayı tabi ki yaparım@MiuLego senden bir ricam olacaktı. Bundan sonraki haftalarda akşam bildirim işi bitince herkesi sıraya koyar mısın? Bu ulvi görev senin olsun.
Evet canım çok sağolCuma günlerini diyorsun dimi kaptan? Grup içi sıralamayı tabi ki yaparım
Kolay gelsiiiin ben de akşam tartıdan önce yürüyüş inşallahBen spora gidiyorum oruçken zor olacak ama akşam belki az çıkmama faydası olur
Evet canım çok sağol
wuhuuuuuuuuÖldümmmmm bittttiiimmmmmm
150 jumping jack
50 lungee
50 squat
50 bridge
60 dağ tırmanışı
Ben pert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?