kaptan oruç oruç süpersinÖldümmmmm bittttiiimmmmmm
150 jumping jack
50 lungee
50 squat
50 bridge
60 dağ tırmanışı
Ben pert
Tartı korkusuyla yaptım valla napayım. Akşama kadar kaslarım dinlenir en azından 300 falan az çıkarımwuhuuuuuuuuya bunların hepsi de çok susatıyor nasıl yaptın oruç oruç
kolay gelsin canımBen geldim kızlar.. Bugün ders çalışmıcam biraz tuhafım.. ama son hafta ev battı o yüzden bugün akşama kadar çamaşırlarla uğraşıcam..
Kolay gelsin benim de birikti. Her gün iki makinelik çamaşır çıkıyor bazen askeriyede oturduğumu düşünüyorumBen geldim kızlar.. Bugün ders çalışmıcam biraz tuhafım.. ama son hafta ev battı o yüzden bugün akşama kadar çamaşırlarla uğraşıcam..
Dün sınavdan sonra gittim yaylanın halıları yıkatmadan geldi orayı temizleyip serdim. Önceden tenizlenmişti büyük temizlik ama buda halı için.. şimdi de normal evimi temizlemem lazım.. önce şu çamaşırlar ütüler ortadan çıksın.. sonra spora devam..kolay gelsin canım
Dün sınavdan sonra gittim yaylanın halıları yıkatmadan geldi orayı temizleyip serdim. Önceden tenizlenmişti büyük temizlik ama buda halı için.. şimdi de normal evimi temizlemem lazım.. önce şu çamaşırlar ütüler ortadan çıksın.. sonra spora devam..kolay gelsin canım
Oruç olmayan yok demek kiKIZLAR ORUÇ OLMAYAN ARKADAŞLAR NEDEN KİLO BİLDİRİMİ YAPMADI ACABA?
Ben geldim kızlar.. Bugün ders çalışmıcam biraz tuhafım.. ama son hafta ev battı o yüzden bugün akşama kadar çamaşırlarla uğraşıcam..
Ben oruc tutmuyorum canimSahur yapamadın mı
Aaa tamam canım. Neden tutmuyorsun hastalığın mı var.Ben oruc tutmuyorum canim
Ben orucum canimKIZLAR ORUÇ OLMAYAN ARKADAŞLAR NEDEN KİLO BİLDİRİMİ YAPMADI ACABA?
Sende mi artısınBen cuma gunu 59.400dum bu aabah tam 60 geldim +600 melesef
Hasta degilim canim yaptim kilo bildirimini artidayim malesef cok hafif besleniyorum acligim ondandi gecede cok fazla uyanik kalinca aciktimAaa tamam canım. Neden tutmuyorsun hastalığın mı var.
Kilo bildirimi yap o zaman.
Kahvaltimida tazayim
1kasik lor peyniri
Kizarmis tb ekmegu 1 dilim
Dimates salatalik
1 rafadan yumurta
Beni de hep gece uykusuzluğu bitiriyor zatenHasta degilim canim yaptim kilo bildirimini artidayim malesef cok hafif besleniyorum acligim ondandi gecede cok fazla uyanik kalinca aciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?