- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Evett yaaSende mi artısınAma nedennnnn
Sily naber ya özledik seni ne zaman eskisi gibi takılacaksın. Bu hafta da gömeceksin beniCok hafif bir kahvalti.. kahvalti yapmayi özledim ben de
Hasta degilim canim yaptim kilo bildirimini artidayim malesef cok hafif besleniyorum acligim ondandi gecede cok fazla uyanik kalinca aciktim
Gunun en sevdigim ogunu silycim yaa diger ogunler olmasa bile olur. Kalabalik ailryle yapilan kahvaltilari ozledim ben de vocuklugumdaki gibi tabak kasik catal sesleri yukselirdi sohbet muhabbet gukucuklerrCok hafif bir kahvalti.. kahvalti yapmayi özledim ben de
Bnde temizlik yaptım dip köşe..dilim damağım kurudu.çok susadım...kolay gelsin canımm sanadaBen geldim kızlar.. Bugün ders çalışmıcam biraz tuhafım.. ama son hafta ev battı o yüzden bugün akşama kadar çamaşırlarla uğraşıcam..
Uzulme canim su tutmussundur aksam yedin tuvalete cikamafiysan oda cok farkediyoOruçlu tartıldım brnde arti ciktim hemde bir kilo kadarrrr hemen spor yapmaliyimmmm
Sily naber ya özledik seni ne zaman eskisi gibi takılacaksın. Bu hafta da gömeceksin beni
Ben iştah patlaması yaşadım hafta sonu çok fena kaçırdım ipin ucunu. Bittik bu hafta resmen herkes artıda sankiAhahaaa valla cancagizim çok isterdim seni tartida gömmeyi ama sen beni gömmeyesin bu hafta
bende özledim kahvaltı yapmayı bir gün iftara mı hazırlasam acabaCok hafif bir kahvalti.. kahvalti yapmayi özledim ben de
ben oruç değilim ama akşam paylaşacamOruç olmayan yok demek ki
Ben iştah patlaması yaşadım hafta sonu çok fena kaçırdım ipin ucunu. Bittik bu hafta resmen herkes artıda sanki
Mantıklı.. ama yenmiyo canim yaaa bayram sabahini iple cekiyorum artik :)bende özledim kahvaltı yapmayı bir gün iftara mı hazırlasam acaba
Niye kahvaltı yapmadın o zaman.ben oruç değilim ama akşam paylaşacam
Ay dur ben varım beeeeeennnnn dün 56.8 dim -500Ben iştah patlaması yaşadım hafta sonu çok fena kaçırdım ipin ucunu. Bittik bu hafta resmen herkes artıda sanki
Bende en son - deydim. İftara tartılır yazarım. .Ay dur ben varım beeeeeennnnn dün 56.8 dim -500bugün ne çıkıcam iftardan önce bakalım ilk kez sahur filan yaptım vücut ne tepki verdi.
Kaptan bende eksideyim muhtemelen.sıkıntı yapma sen kendine artıda olanlar da cumaya kadar inşallah eksilirBen iştah patlaması yaşadım hafta sonu çok fena kaçırdım ipin ucunu. Bittik bu hafta resmen herkes artıda sanki
Kız magnum mu o ne kı guzel bişey mıPilav ve magnum dışında sıkıntı yok menünde canımmm.su da içmişsin.afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?