Günaydın canım kolay gelsin..Herkese günaydın bu arada kızlar dün yıkananlar ütüleneceksıcakta terleyip gram verırım belki
Sagol cnmGünaydın canım kolay gelsin..
Ya ben hasta iken sadece su ve hurma ile bozuyorum baska bir sey yemiyorumNiye kahvaltı yapmadın o zaman.
Neden ki. Zaten o donemde fazla gıda ihtiyacımız olduğu için oruç tutmuyoruz.Ya ben hasta iken sadece su ve hurma ile bozuyorum baska bir sey yemiyorum
Ay dur ben varım beeeeeennnnn dün 56.8 dim -500bugün ne çıkıcam iftardan önce bakalım ilk kez sahur filan yaptım vücut ne tepki verdi.
Bende en son - deydim. İftara tartılır yazarım. .
Kaptan bende eksideyim muhtemelen.sıkıntı yapma sen kendine artıda olanlar da cumaya kadar inşallah eksilir
Vayyy miu _500Ay dur ben varım beeeeeennnnn dün 56.8 dim -500bugün ne çıkıcam iftardan önce bakalım ilk kez sahur filan yaptım vücut ne tepki verdi.
Ya aliskanlik diyelimNeden ki. Zaten o donemde fazla gıda ihtiyacımız olduğu için oruç tutmuyoruz.
Anladım canım.Ya aliskanlik diyelimoyle gordum ramazanda sofra kurulmaz bizde yiyen de oyle ayak ustu atistirir doymaz
Işte budurEvet kaptanı örnek alıp kaçamak yapmaya kalkan arkadaşları spora da bekliyorum
tebrikler sana da rakibim -200 süpersin.Vayyy miu _500
Ay gene lahanalı mercimekAkşama kendime lahanalı mercimek yapacağım.cumaya kadar iftarda bunu yesem sahurda da zorla Karatay kahvaltısı yapsam gider belki kilolar.
Ben bir ayda vermiştim sanırım beş kilo :) çok iyi gidiyorsun canım ya maşallah sanatevafuk55 aynı kiloyla diyete başlamışız ben 20 günde 5 kilo verdim sen 5 kiloyu kaç günde vermiştin hızlı mı yavaş mı veriyorum yoksa normal mi
sağol canım ya içim rahatladıBen bir ayda vermiştim sanırım beş kilo :) çok iyi gidiyorsun canım ya maşallah sanabence kesinlikle yavaş değil canım hatta hızlı gitmiş ama ilk ay için normal ödem de var sonuçta içinde
yok canım rahat ol ilk gün oruç fark eder -500 dende fazla kaybın vardır ama tabi ki cumaya yine ben kazanıcamtebrikler sana da rakibim -200 süpersin.
Bakalım ben dün sahurdan sonra bi de artı çıkıyormuşım. -500 dünkü tartıydı. Tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?