Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tebrikler sana da rakibim -200 süpersin.
Bakalım ben dün sahurdan sonra bi de artı çıkıyormuşım. -500 dünkü tartıydı. Tırsıyorum
Akşama kendime lahanalı mercimek yapacağım. cumaya kadar iftarda bunu yesem sahurda da zorla Karatay kahvaltısı yapsam gider belki kilolar.
Ay gene lahanalı mercimek Anka nın en favori yiyeceği. Gider ankacım spor da yapıyorsun hafifffff ve sıfır kaçamak ile eritirsin cumaya o artıları sen

tevafuk55 aynı kiloyla diyete başlamışız ben 20 günde 5 kilo verdim sen 5 kiloyu kaç günde vermiştin hızlı mı yavaş mı veriyorum yoksa normal mi
Ben bir ayda vermiştim sanırım beş kilo :) çok iyi gidiyorsun canım ya maşallah sana bence kesinlikle yavaş değil canım hatta hızlı gitmiş ama ilk ay için normal ödem de var sonuçta içinde

tebrikler sana da rakibim -200 süpersin.
Bakalım ben dün sahurdan sonra bi de artı çıkıyormuşım. -500 dünkü tartıydı. Tırsıyorum
yok canım rahat ol ilk gün oruç fark eder -500 dende fazla kaybın vardır ama tabi ki cumaya yine ben kazanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…