Eş evde olunca ne is yapılıyo ne diyetMerhaba bugün hiç tadım yok
Tartıldım 85 geliyorum 200 gr vermişim
Eşim evde oazartesi ev çok dağınık çamaşır sericem
çok beklersin yencekmişşşşşşyok canım rahat ol ilk gün oruç fark eder -500 dende fazla kaybın vardır ama tabi ki cumaya yine ben kazanıcam
Tamam canım inşallah o +200 de uçar gider
Tebrikleer -li sonuçlar duymak harika! ev işleri beklesin gerekirse yorma kendini çok..Merhaba bugün hiç tadım yok
Tartıldım 85 geliyorum 200 gr vermişim
Eşim evde oazartesi ev çok dağınık çamaşır sericem
Wat didin gulümçok beklersin yencekmişşşşşş
ev işleri beklesin gerekirse yorma kendini çok..
Yalniz yazdıkların alinti yapip gönderdim ondan sonra çıktı yaaaa onun icin ne dedin didim kuzummçok beklersin yencekmişşşşşş
Tebrikleer -li sonuçlar duymak harika! ev işleri beklesin gerekirse yorma kendini çok..
Hahahahaha tamam ilk yaznlışlıkla göndere basmışım sonra düzenledim ondan öyle olmuştur :) hile hurda işleriYalniz yazdıkların alinti yapip gönderdim ondan sonra çıktı yaaaa onun icin ne dedin didim kuzumm
Ayyy kendimi pek saftrik hissettimmm tammmam be yaaaa yeni göründü yazdıklarınKız 200 gr almışım demedin miiftara yakın bakarsın fazlalık olan o 200 gr giderrr
Sen görürsün. Az laf çok spor bebeyimmmm cumayı bekliyorum sana bir şey demeyeceğimüzgünüm miu
ayran aşından uzağa git eylülKizlar bu soguk ayran asi cok kalotiliymis yaa simdi baktim nettenamamnnn tadina pek guzell nereleree gidemmm bu corbanin elindenn
yok canım ya kalorisi azKizlar bu soguk ayran asi cok kalotiliymis yaa simdi baktim nettenamamnnn tadina pek guzell nereleree gidemmm bu corbanin elindenn
Niye kaloriliymiş ben çok yapardım eskiden bu sene havalar ısınmadı daha yapmadımKizlar bu soguk ayran asi cok kalotiliymis yaa simdi baktim nettenamamnnn tadina pek guzell nereleree gidemmm bu corbanin elindenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?