Kolay gelsin bu arada tebrikler -800 cok iyiBu arada yazamadım bugün hiç akşama iftara misafirlerim varda onun hazırlığı malum
Başım ağrıyo.Sen nasılsın tatlım? Durumlar pek içaçıcı değil mağlesef. Şimdi tartıldım ama iftara yakın tartılayım öyle yazarımumut-16 cnm nasılsın tartıldın mı nasıl durumlar :) ben iftara yakın tartılırım
İki günde 200 gram ; bence çok iyi . Başarılar canım.Merhaba bugün hiç tadım yok
Tartıldım 85 geliyorum 200 gr vermişim
Eşim evde oazartesi ev çok dağınık çamaşır sericem
88 dir o! Her zaman ilk akla gelen denir ya sınavda.Kızlar benim tartı kafayı yedi ya.. bi 88 bi 89 bi 90 çıkıyo. .. Eşime söyledim yeni tartı siparişi verdimiftardan önce gelirse kilo bildirimi yaparım..
Ooo harikasın kuzum ya haftalik hedefe az kalmis.Kızlaaar ben geldim
Okuldan çıktım eve geldim şimdi
Hemen tartıldım.. şoklardayım 58 çıktııım
@anka_misali kaptan boşuna üzülüyorsun bu takım küllerindennyeniden doğar
Ay yok diyet koligr baksana bi soguk ayran corbasi diye
Zümrecim valla ramazanda benimde düzenim şaştı.az yiyorum acıkıyorum ağır şeyler yiyorum midem ağrıyor.spor da yok zaten orucuz.hareketsizlik şişlik yapıyor kuzum..ondan şiş hissediyor olabilirsinOoo harikasın kuzum ya haftalik hedefe az kalmis.
Kuzum bana bir akıl ver benim neden böyle oldu
Canım ayran aşını sadece öğün olarak yiyebilirsin.bence kalorisine takılma çünkü her kalori bir değil sende çok iyi bikiyosun.1 magnum dondurmayla 2 kase ayran aşı aynı besleyicilikte değil eylülcüm onun dışında menün güzel.kahve ve çay bende de su tüketimini olumsuz etkiliyor azaltmakta fayda var şekerimSabah
1 rafadan yumurta
Prynir
Zeytin
1kizarmis tb ekmegi
Oglen 2 kase ayran asi corbasi soguk
Aksam
Yemedim sayilir kizlar aslinda nihut yemeginin tadina baktim 2 kasik
Kahve falan ictim onlatin kolotisi yok yazmaya gerek var mi bilemedim spor yapmadim
Ya ben kahve iceli suyu azqlttim yaa
Su icmeye calis bence bende cay cok icince su icemiyorumSabah
1 rafadan yumurta
Prynir
Zeytin
1kizarmis tb ekmegi
Oglen 2 kase ayran asi corbasi soguk
Aksam
Yemedim sayilir kizlar aslinda nihut yemeginin tadina baktim 2 kasik
Kahve falan ictim onlatin kolotisi yok yazmaya gerek var mi bilemedim spor yapmadim
Ya ben kahve iceli suyu azqlttim yaa
Ayy hilalim tutmasam kendimi tabak tabak yerim bunca zaman niyr yememisim ben bu aşiCanım ayran aşını sadece öğün olarak yiyebilirsin.bence kalorisine takılma çünkü her kalori bir değil sende çok iyi bikiyosun.1 magnum dondurmayla 2 kase ayran aşı aynı besleyicilikte değil eylülcüm onun dışında menün güzel.kahve ve çay bende de su tüketimini olumsuz etkiliyor azaltmakta fayda var şekerim
Miucum ahh bir tatsan lezzetinii nasill gideceksin bundan uzagaaayran aşından uzağa git eylül
Abooo kizz masallahh cumadan bugunr ne yaptin da eksi 800 oldun tiyo verrPazartesi Tartı Kontrol
1.eylul7158eylul Cuma: 59.4 / Pazartesi:60.0 / +600
2.inciakis Cuma :72.2/ pazartesi 72/-200
3.ıcır cuma :85.200/pazartesi 85/-200
4.jalapeno Cuma:64.1 /pazartesi 63.3 /-800
Kızlar bu listeden devam edelim ekleyenler altına devam etsin
Su tutmussundur canim kesin. Regli doneminde dikkat edince normalden daha fazla metabolizma hizli calisiyormusDün çok güzel ekşi görmüştüm akşam 400 kadar ama bugün sabitimve karnımda acayip sis resmen hissediyorum oruç olduğum için bir şey yapamıyorum. Ve reglime 3 gün kaldı belki de o yüzden
Kızlaaar ben geldim
Okuldan çıktım eve geldim şimdi
Hemen tartıldım.. şoklardayım 58 çıktııım
@anka_misali kaptan boşuna üzülüyorsun bu takım küllerindennyeniden doğar
Kizzz masallahhtebrik ederim bide aksam vakti gelitosun daha bile azdir aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?