Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlaaar ben geldim
Okuldan çıktım eve geldim şimdi
Hemen tartıldım.. şoklardayım 58 çıktııım
@anka_misali kaptan boşuna üzülüyorsun bu takım küllerindennyeniden doğar
Ooo harikasın kuzum ya haftalik hedefe az kalmis.
Kuzum bana bir akıl ver benim neden böyle oldu

Sabah
1 rafadan yumurta
Prynir
Zeytin
1kizarmis tb ekmegi

Oglen 2 kase ayran asi corbasi soguk

Aksam
Yemedim sayilir kizlar aslinda nihut yemeginin tadina baktim 2 kasik
Kahve falan ictim onlatin kolotisi yok yazmaya gerek var mi bilemedim spor yapmadim

Ya ben kahve iceli suyu azqlttim yaa

Ooo harikasın kuzum ya haftalik hedefe az kalmis.
Kuzum bana bir akıl ver benim neden böyle oldu
Zümrecim valla ramazanda benimde düzenim şaştı.az yiyorum acıkıyorum ağır şeyler yiyorum midem ağrıyor.spor da yok zaten orucuz.hareketsizlik şişlik yapıyor kuzum..ondan şiş hissediyor olabilirsin

Canım ayran aşını sadece öğün olarak yiyebilirsin.bence kalorisine takılma çünkü her kalori bir değil sende çok iyi bikiyosun.1 magnum dondurmayla 2 kase ayran aşı aynı besleyicilikte değil eylülcüm onun dışında menün güzel.kahve ve çay bende de su tüketimini olumsuz etkiliyor azaltmakta fayda var şekerim

Su icmeye calis bence bende cay cok icince su icemiyorum

Ayy hilalim tutmasam kendimi tabak tabak yerim bunca zaman niyr yememisim ben bu aşi
Ögun olarak yedim canim kalotiside cokmus diyerek aksam ogununu atladim zaten kahveler kapadi istahimi canimda istemedi

Abooo kizz masallahh cumadan bugunr ne yaptin da eksi 800 oldun tiyo verr

Dün çok güzel ekşi görmüştüm akşam 400 kadar ama bugün sabitim ve karnımda acayip sis resmen hissediyorum oruç olduğum için bir şey yapamıyorum. Ve reglime 3 gün kaldı belki de o yüzden
Su tutmussundur canim kesin. Regli doneminde dikkat edince normalden daha fazla metabolizma hizli calisiyormus

Pazartesi Tartı Kontrol

1.eylul7158eylul Cuma: 59.4 / Pazartesi:60.0 / +600
2.inciakis Cuma :72.2/ pazartesi 72/-200
3.ıcır cuma :85.200/pazartesi 85/-200
4.jalapeno Cuma:64.1 /pazartesi 63.3 /-800
5.Sily cuma :64.3 / pazartesi 64.3 / sabitt

Kızlar bu listeden devam edelim ekleyenler altına devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…