Aynen canım bende bir kaşık pilav yesem 1 poğaça yesem nerdeyse 1 kilo alıyorum.en iyisi uzak durmakk.gerçi tatlarını unuttum ben nerdeyse..yine de 200gr eksi az değil canımcımDun daha azdı ya Bı pilav yedım diye boyle olmuş olamaz heralde benimde regl yaklaşıyor İnş ondandır
Sağol canım..burdan çok sevgili Canan hocama saygılarımı sunuyorumKorhilalp cnm valla bravo ıkı gunde - 500 süpersin
Canım az önce alıntıladım çıkmadı bir türlü.menün güzel afiyet bol eksi olsunnAyyy hirslandimmben artiyim basenlerimden picakla biraz kessem
Ah bir olsam canimSu tutmussundur canim kesin. Regli doneminde dikkat edince normalden daha fazla metabolizma hizli calisiyormus
Olsun canım üzülme veririz bu yağları inşallahİlk orucumun etkisi tartıda göründüü. Kızlar cumartesi -300, pazar -400 düm. Bugün böyle çünkü ilk kez oruç tuttum. Sigara yokdolayısıyla gün boyu hiç wc yok. Sebebi wc eminim. Sabit görünüyor ama üzülmedim verdim aslında cuma inşallah güzel yüzdeyle gelirim
yaa solemesı ayıp bır ıdrar bıle 200 gr etkı edıyoİlk orucumun etkisi tartıda göründüü. Kızlar cumartesi -300, pazar -400 düm. Bugün böyle çünkü ilk kez oruç tuttum. Sigara yokdolayısıyla gün boyu hiç wc yok. Sebebi wc eminim. Sabit görünüyor ama üzülmedim verdim aslında cuma inşallah güzel yüzdeyle gelirim
Tebrikler canımKızlaaar ben geldim
Okuldan çıktım eve geldim şimdi
Hemen tartıldım.. şoklardayım 58 çıktııım
@anka_misali kaptan boşuna üzülüyorsun bu takım küllerindennyeniden doğar
Kızlaaar ben geldim
Okuldan çıktım eve geldim şimdi
Hemen tartıldım.. şoklardayım 58 çıktııım
@anka_misali kaptan boşuna üzülüyorsun bu takım küllerindennyeniden doğar
Ayyy hirslandimmben artiyim basenlerimden picakla biraz kessem
canım gıdecek kılolar hıc pes etmek yok zaman oluyo bozuyoruz zaman oluyor ıyıce asılıyoruz dıyete oyle boyle gıdecek amaBen tartıldım . Artık karar verdimntakmıcam kafaya. Olduğu yere kadar
69,500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?