- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
ben +600 geldım olsunn hiç problem degıl nasıl olsa gıdecek emanet bu yağlar bizePazartesi Tartı Kontrol
1.eylul7158eylul Cuma: 59.4 / Pazartesi:60.0 / +600
2.inciakis Cuma :72.2/ pazartesi 72/-200
3. Umut-16 cuma: 69 pztsi 69,500/+500
Kızlar bu listeden devam edelim ekleyenler altına devam etsin
Teşekkür ederim tatlım.canım gıdecek kılolar hıc pes etmek yok zaman oluyo bozuyoruz zaman oluyor ıyıce asılıyoruz dıyete oyle boyle gıdecek ama
bak c.tesı gunu kusana kadar yedım mecazı anlamda degıl cıdden kusana kadar yedım. pazar gunu yenıden asıdım dıyete ben 62 kılodan dustuysem her kılonun altına gelırımbana gore ben zayıfladıysam herkes zayıflayabılır yeter kı vazgecmeyelım
eşşek gibi gidecek bu yağlar bizden
ayy sorma yaa benımde basen gobek fena bır de bır basenım diğerınden daha buyukkHe he valla doğru söylüyorsun
O basenler yok mu benim omuzlarım iyice küçüldü sadece göbüş basen var üst tarafımküçücük
menun gayet hafıf guzel ve doyurucu canım afıyet olsunKızlar yemege geçmeden menulerı yazayım
Sahur
1dlm ekmek
Domates salatalık
1 yumurta
Peynır zeytin cay
İftar menum
Dunden kalan guvec 6 kaşık
Cacık
Salata
1lt su hurma (sahurda 1.5)içtım
Kesinlikle oruç etkiler canımm.cumaya çok var daha.bol bol eksilirsin senİlk orucumun etkisi tartıda göründüü. Kızlar cumartesi -300, pazar -400 düm. Bugün böyle çünkü ilk kez oruç tuttum. Sigara yokdolayısıyla gün boyu hiç wc yok. Sebebi wc eminim. Sabit görünüyor ama üzülmedim verdim aslında cuma inşallah güzel yüzdeyle gelirim
Aynen canim motivasyonumuzu yuksek tutalim gidecek bu kilolarben +600 geldım olsunn hiç problem degıl nasıl olsa gıdecek emanet bu yağlar bize
Bravoooo inci çok güzel menü canım sğor da var harika gidiyorsunKizlar menum
Mercimek corba
3 dilim yaprak ciğer
Söğüş
2 buyuk bardak ayran
Spor 6000 adim yurudum 10000 e tamamlarim insallah
Su 2 litre
Kesinlikle katılıyorumm.bu kilolar yağlar gitsinn bidaha gelmesin.full motivasyon devam kızlarrAynen canim motivasyonumuzu yuksek tutalim gidecek bu kilolar
Sagol canim senin de menun cok iyi yuruyusude artirmissinBravoooo inci çok güzel menü canım sğor da var harika gidiyorsun
Yemek duzenin bozulunca da olmus olabilir canim sıkma canini Allah kabul etsin yarin bile fark edersin eksiyiİlk orucumun etkisi tartıda göründüü. Kızlar cumartesi -300, pazar -400 düm. Bugün böyle çünkü ilk kez oruç tuttum. Sigara yokdolayısıyla gün boyu hiç wc yok. Sebebi wc eminim. Sabit görünüyor ama üzülmedim verdim aslında cuma inşallah güzel yüzdeyle gelirim
Menun süper olmus Allah kabul etsin canim spor yapamiyor musunKızlar yemege geçmeden menulerı yazayım
Sahur
1dlm ekmek
Domates salatalık
1 yumurta
Peynır zeytin cay
İftar menum
Cacık
Salata
bravo hem orucsun hem sporunu yapmışsınKizlar menum
Mercimek corba
3 dilim yaprak ciğer
Söğüş
2 buyuk bardak ayran
Spor 6000 adim yurudum 10000 e tamamlarim insallah
Su 2 litre
her zaman kı gıbı hılalımden guzel bır menuMenüm.sahurda klasik karatay kahvaltısı 2 yum
İftar
1 kase sulu köfte
1 büyük kase keten tohumlu yoğurt
1 kase salata
1 hurma
1 avuç kuruyemiş.çay
Yatmadan beyaz çay içeceğim
Su 2lt olur en az
Spor 7000adım
Kızlar yemege geçmeden menulerı yazayım
Sahur
1dlm ekmek
Domates salatalık
1 yumurta
Peynır zeytin cay
İftar menum
Cacık
Salata
Hedefimiz aynı captan . Ve 70 ile 69 arasında gidip geliyoruz . Sonu hayır olsunArkadaşlar ben iftardan önce tartıldım çok çok artı geldim ya
Şimdi 3 mil yapacağım. Cumaya gitmesi lazım bu kilonun
Okula yürüyerek gidip geldim canım.artık hastalık psikolojisini de geride bıraktım daha da arttıracağım inşallahSagol canim senin de menun cok iyi yuruyusude artirmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?