Kız 1 lt sahurda 0.5 iftarda öyle yazmıyoz muMiucumm gayet güzel bir menü.1.5lt suyu ne ara içtin canım yaa 30dk oldu daha iftar yapalı maşallah
Ayyyy bilemedim kuzum ben spor ilk orucum yemek yiyince bi de malum zararlıyı içince bi mayıştım bişeyler oldu bana. Nasıl spor yapcz yaaaaOldukça doyurucu ve bol çeşit .
Spor ne yapacaksın canım
Sagol cnmmenun gayet hafıf guzel ve doyurucu canım afıyet olsun
Sahur
2 dilim kızarmış kaşarlı çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir, domates, salatalık, yeşillik
2 közlenmiş biber, yarım ceviz
1 bardak süt
İftar:
1 kase şehriye çorba
4 yk yeşil mercimek yemeği
2 yk yoğurtlu bulgurlu semizotu yemeği
Yeşillik salata
1 hurma
Akşam demleme adaçay
Ve bir ara meyve yerim
Su: 1.5 lt (3 olur)
İncecik fıstık gibi gircez bayrama inşallah..ben oğluşla başa zor çıkıyorum valla çocuklarla işin nasıl zor anlayabiliyorum canım..Gidecek başka yolu yok kurbana gittiğimde memlekete incecik olucam inşallah
Canını sıkma Anka sen başarırsın o kadar kilo verdin gram mı veremiycen
Harikasın Can'ım ben yerimden kalkamıyorum ki çocuklar beni gün boyu oyalıyorlar
Canim cok guzel menun ilk gun iftarda hafif olmus
Sahur
2 dilim kızarmış kaşarlı çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir, domates, salatalık, yeşillik
2 közlenmiş biber, yarım ceviz
1 bardak süt
İftar:
1 kase şehriye çorba
4 yk yeşil mercimek yemeği
2 yk yoğurtlu bulgurlu semizotu yemeği
Yeşillik salata
1 hurma
Akşam demleme adaçay
Ve bir ara meyve yerim
Su: 1.5 lt (3 olur)
ne kadar artı geldın canımArkadaşlar ben iftardan önce tartıldım çok çok artı geldim ya
Şimdi 3 mil yapacağım. Cumaya gitmesi lazım bu kilonun
Yeşil elma harika oluuuurEvde bir tane yeşil elma ve kavun
Evet canım günde 1 meyve harika olur.Güzel canım senin menünde olup benim menümde olmayan şey şimdi gözüme çarptı hiç meyve yemiyorum ara öğünlerde elma yesem en azından
Sagol cnm maalesef spor yok kızın pesınde asagı yukarı koşturmayı saymazsakMenun süper olmus Allah kabul etsin canim spor yapamiyor musunoructan
Aaaa herşeye saldırıp yicem diye korkuyodum incim ama atlattım gayet güzelCanim cok guzel menun ilk gun iftarda hafif olmus
Ayy benim jeton şimdi düştüKız 1 lt sahurda 0.5 iftarda öyle yazmıyoz mu
Ayyyy bilemedim kuzum ben spor ilk orucum yemek yiyince bi de malum zararlıyı içince bi mayıştım bişeyler oldu bana. Nasıl spor yapcz yaaaa
1-2 saate kendime gelirsem inşallah leslie ile başlarım
O en iyi spor bence hem de en zevklisiSagol cnm maalesef spor yok kızın pesınde asagı yukarı koşturmayı saymazsak
Meyve yıycem cnm menude yoktu yenı geldı bahce kirazı kaynımın bahce den bes tane ondan yerim birde erikAynısı bende de oldu üzülme sakınonlar geçici kilolar -300 ü verdin sen çünkü
Harikasınnnnn yaşasııın
Tabiki vereceğiz canım üzülmedim hiç zaten. Geçici o cumaya yine eksi çıkarız. Mıral bozmak asla yoook
Çok doğru eylülüm wc çok önemli. İftarda çorba içtim sonra sigara hemen wc geldi.
Takmıcaksın kafayı canım benim takıntı yapmayacaksın yani. Menülerin güzel kilolar gidecek asla pes etmek yok
Ohhh ne güzel dedin :)
Afiyet olsun canım zararlı şeyler aslaaaaa yok.
İviiiiiitttt tabiki de
Harikaaaaaa!!! Meyve de ye bir tane bari :)
Aynen öyle canım :)
Spor harika menü herzamanki gibi harikaaa
Ne diyim ki korhi alkışlaaar
hılalim karpuzun kalorısı çok düşük ama yaa ben ona guvenıyordum %90 suCanım kavun karpuz cıssss.çok şekerli.nektari kayısı elma fln olur bak
Ben yururum herhalde ama evde mi disarda mi karar veremedim rahat rahat cayimi iceyim de sonraNasıl spor yapcaz oruçtan sonra tecrübelileeeeeer yönlendirin nolaaar
Kiraz çok pahalı alamadımMeyve yıycem cnm menude yoktu yenı geldı bahce kirazı kaynımın bahce den bes tane ondan yerim birde erik
1-2 saat sonra yapabilirsin. Canım .az dinlen . Yapabiliyorsun yaniNasıl spor yapcaz oruçtan sonra tecrübelileeeeeer yönlendirin nolaaar
Bende menümü yazıyım
Sabah
Kabağı az yağda çevirdim kızartma gibi ama az yağlı
Zeytin peynir
Öğle
Ayran leblebi
Akşam
Tavuk ızgara ,tuzsuz salata,yoğurt,etli tel şehriye çorbası,turşu bi ısırık
(Tavuğun yanında patatesve pilav bide pide vardı yemedim)
Şimdi çay içiyorum
Sonra spor yapıcam
İncecik fıstık gibi gircez bayrama inşallah..ben oğluşla başa zor çıkıyorum valla çocuklarla işin nasıl zor anlayabiliyorum canım..
Çok şükür Rabbim saglık ömür versin hepsine İnş Bı tane daha olurda iyice erırımO en iyi spor bence hem de en zevklisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?