Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Miucumm gayet güzel bir menü.1.5lt suyu ne ara içtin canım yaa 30dk oldu daha iftar yapalı maşallah
Kız 1 lt sahurda 0.5 iftarda öyle yazmıyoz mu
Oldukça doyurucu ve bol çeşit .
Spor ne yapacaksın canım
Ayyyy bilemedim kuzum ben spor ilk orucum yemek yiyince bi de malum zararlıyı içince bi mayıştım bişeyler oldu bana. Nasıl spor yapcz yaaaa
1-2 saate kendime gelirsem inşallah leslie ile başlarım

Güzel canım senin menünde olup benim menümde olmayan şey şimdi gözüme çarptı hiç meyve yemiyorum ara öğünlerde elma yesem en azından

İncecik fıstık gibi gircez bayrama inşallah..ben oğluşla başa zor çıkıyorum valla çocuklarla işin nasıl zor anlayabiliyorum canım..

Canim cok guzel menun ilk gun iftarda hafif olmus

Evde bir tane yeşil elma ve kavun
Yeşil elma harika oluuuur
Güzel canım senin menünde olup benim menümde olmayan şey şimdi gözüme çarptı hiç meyve yemiyorum ara öğünlerde elma yesem en azından
Evet canım günde 1 meyve harika olur.
Icır canım senin menünü bulamıyorum nereye gitti millet yorum yapmış bana hiç görünmedi

Ayy benim jeton şimdi düştü.tabi cnm sahurda var öyle yazıyorzz

Meyve yıycem cnm menude yoktu yenı geldı bahce kirazı kaynımın bahce den bes tane ondan yerim birde erik

Can'ım yeniden ekledim
İncecik fıstık gibi gircez bayrama inşallah..ben oğluşla başa zor çıkıyorum valla çocuklarla işin nasıl zor anlayabiliyorum canım..

Akşama kadar kaç kere ev topluyorum aynı şeyleri belki kırk kere yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…