Ohhh !! Afiyet olsun tatlım. Taze bahçe kirazı da bir başka olur. Kütüe kütür mis gibi ohhh !!Meyve yıycem cnm menude yoktu yenı geldı bahce kirazı kaynımın bahce den bes tane ondan yerim birde erik
Hayır çok şekerli. Karpuz diyette cıs meyvelerdenhılalim karpuzun kalorısı çok düşük ama yaa ben ona guvenıyordum %90 su
Ay inci oy inciiii beni öldürdün bitirdin inciiiiiiBen yururum herhalde ama evde mi disarda mi karar veremedim rahat rahat cayimi iceyim de sonra
Tamam yapcaz mecbur1-2 saat sonra yapabilirsin. Canım .az dinlen . Yapabiliyorsun yanibahane yapmayasın
Yaa bayılıyorum köpeklere bahçeli bir evim olsa hemen alırdım evime kızım cok seviyor İnş bırgün olucak planlarım arasında var allah nasip ederseBen de köpeğimin peşinden koşturuyom spor sayılır mıııııı
Öyle cnm hormonsuz :) ama ben çok yiyemem kiraz vişne falan tek tek açarım kurt var mı diye birde cekırdeğini çıkaramam yutarımOhhh !! Afiyet olsun tatlım. Taze bahçe kirazı da bir başka olur. Kütüe kütür mis gibi ohhh !!
Naptim benHayır çok şekerli. Karpuz diyette cıs meyvelerden
Ay inci oy inciiii beni öldürdün bitirdin inciiiiii
Tamam yapcaz mecbur
@ICIR gördüm menünün canım sağol. Ben beğendim valla dediğin gbi bir de meyve ekle oh mis
Çok masumlar inşallah olurYaa bayılıyorum köpeklere bahçeli bir evim olsa hemen alırdım evime kızım cok seviyor İnş bırgün olucak planlarım arasında var allah nasip ederse
Hahaha etinden sütünden faydalanmakÖyle cnm hormonsuz :) ama ben çok yiyemem kiraz vişne falan tek tek açarım kurt var mı diye birde cekırdeğini çıkaramam yutarım
Ben nasıl spor yapcam da sana yetişcem inciii hiç düşünüyor musunNaptim ben
Atmam zaten kurutup saklıyorumÇok masumlar inşallah olur
Hahaha etinden sütünden faydalanmaksaplarını kaynatıp iç çok faydalıymış
Menun guzel olmus canim spor ne yapacaksin
Miucum sen yermisin hic iradeli rakibim benim ama simdiden soyliyeyim tartidan sonra guzel bir tatli yiuecem benAaaa herşeye saldırıp yicem diye korkuyodum incim ama atlattım gayet güzel
İlk kez çoklu alıntı yapmaya çalışıyorum. İnşallah olur. Menüler süper.Menüm.sahurda klasik karatay kahvaltısı 2 yum
İftar
1 kase sulu köfte
1 büyük kase keten tohumlu yoğurt
1 kase salata
1 hurma
1 avuç kuruyemiş.çay
Yatmadan beyaz çay içeceğim
Su 2lt olur en az
Spor 7000adım
Böyle eksiler devam ederse hak ediyorsun canım inşallah yersin cumaMiucum sen yermisin hic iradeli rakibim benim ama simdiden soyliyeyim tartidan sonra guzel bir tatli yiuecem ben
Menü süper.Kızlar yemege geçmeden menulerı yazayım
Sahur
1dlm ekmek
Domates salatalık
1 yumurta
Peynır zeytin cay
İftar menum
Dunden kalan guvec 6 kaşık
Cacık
Salata
1lt su hurma (sahurda 1.5)içtım
Karataycilara hayranım. No ekmek. Benim imkansizim.Menüm.sahurda klasik karatay kahvaltısı 2 yum
İftar
1 kase sulu köfte
1 büyük kase keten tohumlu yoğurt
1 kase salata
1 hurma
1 avuç kuruyemiş.çay
Yatmadan beyaz çay içeceğim
Su 2lt olur en az
Spor 7000adım
:)Öyle cnm hormonsuz :) ama ben çok yiyemem kiraz vişne falan tek tek açarım kurt var mı diye birde cekırdeğini çıkaramam yutarım
Canim -200 um alt tarafi ne yetismesi yaBen nasıl spor yapcam da sana yetişcem inciii hiç düşünüyor musun
Kara kara düşünceler aldı benim vay anaaaammmmmm
Kolay gelsinMutfağı topluycam kızlar sonra namaza görüşürüz
Insallah hedefi tutturursam hak ettim diyecemBöyle eksiler devam ederse hak ediyorsun canım inşallah yersin cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?