Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim -200 um alt tarafi ne yetismesi ya
Beğenmiyo musun -200 ü aaaaa topa tutarız seni bak burda
Insallah hedefi tutturursam hak ettim diyecem
Amiiinnnnnn
Sahır çok doyurucu iftar çok hafif harika.
Semizotu yemeğini nasıl yaptın flo? Ben de yaptım ama koooooskoca semizotları bir yudum kaldı pişince. Bulgurlu tarifti benimki. Sen nasıl yaptın?
Kızlar sorucam sorucam diyorum unutuyorum
Tam buğday ekmeği uno paketli ekmek mi ???
O da var bisürü başka marka da var bazı marketlerde köy ekmeği şeklinde satılanlar var bisürü çeşit var

Kızlar yemege geçmeden menulerı yazayım
Sahur
1dlm ekmek
Domates salatalık
1 yumurta
Peynır zeytin cay
İftar menum
Dunden kalan guvec 6 kaşık
Cacık
Salata
1lt su hurma (sahurda 1.5)içtım
Ekmek dışında bence çök saglikli olmuş.. benimde bir an önce başlamam gerek yaaa

@MiuLego Canım semizotlarini plastik bıçakla dogradim, 1 yk zeytinyagda soğanı salcayi kavurdum, semizotunu ekledim, kısık ateşte kendi suyuyla ara ara karıştırdım. Büyük oğlana da baktirdim saplari yumuşayınca altını kapattım.

Ya bu daha sağlıklı bulgurludan ben de böyle biliyodum ama tarifi görünce bulgurlu yaptım. Saplarını da kattın mı ben emin olamadım bilemedim katmadım tüh.

Vay arkadaş ya.. sen benim ustadimsin

Taze semiz otu !?! Öyle mi?! Cıvık cıvık olmuyo mu?

Ya bu daha sağlıklı bulgurludan ben de böyle biliyodum ama tarifi görünce bulgurlu yaptım. Saplarını da kattın mı ben emin olamadım bilemedim katmadım tüh.
Cacigini yaparken katmiyorum ama yemeğine katıyorum. Kaç gündür wc sıkıntım var, taze fasulye pek işe yaramadı, görümcem de bahçeden göndermiş, pisirdim, 1.5 tabak cikti anca. Yarına da ıspanak kavuracagim aynı şekilde. Derin dondurucuya atmıştım bizim bahceden.

Bende menümü paylaşim..
@anka_misali @MiuLego
Sahur 1.30da..
2 haşlanmış yumurta, peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay
1.5 litre su

İftar 20de..
2 kaşık patlıcan türlüsü
1 kase nohut salatası
1 kase yoğurt
İncecik bir dilim karpuz
Kk peynir

Çay, kahve içerim sadece..
Tartım kafayı yedi tartılamadım.
Bizim büyük oğlanın sinüzit i var.. başı çok fena. . Menüleri yorumlayamadım

Beni etiketlememissin küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…