Ben de katayım bidahakine o zamanCacigini yaparken katmiyorum ama yemeğine katıyorum. Kaç gündür wc sıkıntım var, taze fasulye pek işe yaramadı, görümcem de bahçeden göndermiş, pisirdim, 1.5 tabak cikti anca. Yarına da ıspanak kavuracagim aynı şekilde. Derin dondurucuya atmıştım bizim bahceden.
Hippo ekmeği mi azalttın sen? Eğer bilerek azaltıyosan çok iyi. Menün de çok güzelBende menümü paylaşim..
Anka @MiuLego
Sahur 1.30da..
2 haşlanmış yumurta, peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay
1.5 litre su
İftar 20de..
2 kaşık patlıcan türlüsü
1 kase nohut salatası
1 kase yoğurt
İncecik bir dilim karpuz
Kk peynir
Çay, kahve içerim sadece..
Tartım kafayı yedi tartılamadım.
Bizim büyük oğlanın sinüzit i var.. başı çok fena. . Menüleri yorumlayamadım
Ya sorma miucum yaaa annemlerdeyim (yeninahalle) ve ankaranin merkezinde evde telf zor çekiyo cekmiyo gibi çok sinir oluyorumSily sınav da bitti daha çok gel artıkkkkk
Benim rakip bana göre çok dişli.Ben de katayım bidahakine o zaman
Hippo ekmeği mi azalttın sen? Eğer bilerek azaltıyosan çok iyi. Menün de çok güzel
Hahahaha ay yenimahalle de ne garip yahu. Gel seni keçiörene getireyim hahahahYa
Ya sorma miucum yaaa annemlerdeyim (yeninahalle) ve ankaranin merkezinde evde telf zor çekiyo cekmiyo gibi çok sinir oluyorum
Valla bilemedim başabaştınız geçen hafta :)Benim rakip bana göre çok dişli.
Geçen hafta evde değildi, cenaze yol derken çok dikkat edememişti, ondandir.Hahahaha ay yenimahalle de ne garip yahu. Gel seni keçiörene getireyim hahahah
Valla bilemedim başabaştınız geçen hafta :)
Menülerin güzel flo cum kendine güven benim rakip de ismi lazım değil canıma okuyorGeçen hafta evde değildi, cenaze yol derken çok dikkat edememişti, ondandir.
Canim Allah kabul etsin menun super oglusuna da gecmis olsunBende menümü paylaşim..
Anka @MiuLego
Sahur 1.30da..
2 haşlanmış yumurta, peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay
1.5 litre su
İftar 20de..
2 kaşık patlıcan türlüsü
1 kase nohut salatası
1 kase yoğurt
İncecik bir dilim karpuz
Kk peynir
Çay, kahve içerim sadece..
Tartım kafayı yedi tartılamadım.
Bizim büyük oğlanın sinüzit i var.. başı çok fena. . Menüleri yorumlayamadım
Cnm ben diyete başladım başlayalı tam tahıllı ekmekten başka yemiyorum. O da sahurda yada kahvaltıda sadece.. akşam yok. . Dün dışardaydım ya ondan bu akşam hafif olsun dedim..Ben de katayım bidahakine o zaman
Hippo ekmeği mi azalttın sen? Eğer bilerek azaltıyosan çok iyi. Menün de çok güzel
Menülerin güzel flo cum kendine güven benim rakip de ismi lazım değil canıma okuyor
Süper. Çünkü 2 dilim ya da 1.5 dilim görüyodum. Zaten beyaz ekmek yemeyeceğini biliyorum takımdaki kimsenin. Gayet güzel gidiyoruz menülerimiz gittikçe güzelleşiyor maşallahCnm ben diyete başladım başlayalı tam tahıllı ekmekten başka yemiyorum. O da sahurda yada kahvaltıda sadece.. akşam yok. . Dün dışardaydım ya ondan bu akşam hafif olsun dedim..
Ben de yapmadan uyumucam ki
Bakıyorum canımcım hemenIyi akşamlar kızlar yemekteyiz bölümüne iftar sofrasını eklemekle o kadar uğraştım ki buraya bakamadım. Fikirleriniz benim için değerli birara bakarsanız sevinirim
Sprakteni birakmistin değil mi? Allerjik olmasin senin bu kaşıntı?Kızlar ne meraklısınız ya artı işte yani....
Cuma 67.5
Pazartesi 69.5
Neyse menüme geleyim
Sahur yok
İftar için aslında lahanalı mercimek yapacaktım ama dolapta bezelye varmış bozulmasın diye ondan yedim 5 kaşık. 1,kase de yoğurt yedim.
Spor 3 fast Miles videosunu yaptım 45 dk. Gündüz de çok ağır spor yapmıştım. İnşallah yarına 68 li bişey görürüm artık.
Su şimdilik 2 lt içtim sahura kadar 4,e tamamlayacağım
Bu arada ben yine kaşınmaya başladımi
Alerjik canım saç boyası yaptı.Sprakteni birakmistin değil mi? Allerjik olmasin senin bu kaşıntı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?