Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de katayım bidahakine o zaman
Hippo ekmeği mi azalttın sen? Eğer bilerek azaltıyosan çok iyi. Menün de çok güzel

Canim Allah kabul etsin menun super oglusuna da gecmis olsun

Ben de katayım bidahakine o zaman

Hippo ekmeği mi azalttın sen? Eğer bilerek azaltıyosan çok iyi. Menün de çok güzel
Cnm ben diyete başladım başlayalı tam tahıllı ekmekten başka yemiyorum. O da sahurda yada kahvaltıda sadece.. akşam yok. . Dün dışardaydım ya ondan bu akşam hafif olsun dedim..

Cnm ben diyete başladım başlayalı tam tahıllı ekmekten başka yemiyorum. O da sahurda yada kahvaltıda sadece.. akşam yok. . Dün dışardaydım ya ondan bu akşam hafif olsun dedim..
Süper. Çünkü 2 dilim ya da 1.5 dilim görüyodum. Zaten beyaz ekmek yemeyeceğini biliyorum takımdaki kimsenin. Gayet güzel gidiyoruz menülerimiz gittikçe güzelleşiyor maşallah

Kızlar ne meraklısınız ya artı işte yani....
Cuma 67.5
Pazartesi 69.5

Neyse menüme geleyim
Sahur yok
İftar için aslında lahanalı mercimek yapacaktım ama dolapta bezelye varmış bozulmasın diye ondan yedim 5 kaşık. 1,kase de yoğurt yedim.

Spor 3 fast Miles videosunu yaptım 45 dk. Gündüz de çok ağır spor yapmıştım. İnşallah yarına 68 li bişey görürüm artık.

Su şimdilik 2 lt içtim sahura kadar 4,e tamamlayacağım

Bu arada ben yine kaşınmaya başladım

Sprakteni birakmistin değil mi? Allerjik olmasin senin bu kaşıntı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…