Ya yok diyete yemi başladım ben ödemdir o ödemAbooo kizz masallahh cumadan bugunr ne yaptin da eksi 800 oldun tiyo verr
Glisemik indeksi de 100e yakın canımhılalim karpuzun kalorısı çok düşük ama yaa ben ona guvenıyordum %90 su
Piyasada bir sürü uyku yapmayan yan etkisi az alerji hapları varken neden sprakten yazmış anlamadım onu. Aile hekiminle de görüş bence.Alerjik canım saç boyası yaptı.
Spraktini 5 gün sabah akşam iç sonra bırak dedi. Dun içtim bu gün içmedim yine başladım. Bilmiyorum içmek istemiyorum çok kilo yaptı
Tuhh yaa cok seviyorum karpuzu ha baklava ha karpuz du benim icin odul olaeak cok arada yiyim bariiGlisemik indeksi de 100e yakın canım
On numara menü bravo canımmBende menümü paylaşim..
@anka_misali @MiuLego
Sahur 1.30da..
2 haşlanmış yumurta, peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay
1.5 litre su
İftar 20de..
2 kaşık patlıcan türlüsü
1 kase nohut salatası
1 kase yoğurt
İncecik bir dilim karpuz
Kk peynir
Çay, kahve içerim sadece..
Tartım kafayı yedi tartılamadım.
Bizim büyük oğlanın sinüzit i var.. başı çok fena. . Menüleri yorumlayamadım
Menün güzel captan.hızlı gelen kilo çabuk gider yerleşmedi sonuçta..kaşıntı çok zor olur canım yaa Allah yardım etsin.tekrar doktora mı gitsen ?? Hadi yat dinlen anka güce ihtiyacın varKızlar ne meraklısınız ya artı işte yani....
Cuma 67.5
Pazartesi 69.5
Neyse menüme geleyim
Sahur yok
İftar için aslında lahanalı mercimek yapacaktım ama dolapta bezelye varmış bozulmasın diye ondan yedim 5 kaşık. 1,kase de yoğurt yedim.
Spor 3 fast Miles videosunu yaptım 45 dk. Gündüz de çok ağır spor yapmıştım. İnşallah yarına 68 li bişey görürüm artık.
Su şimdilik 2 lt içtim sahura kadar 4,e tamamlayacağım
Bu arada ben yine kaşınmaya başladım
Ay meraktan çatlarız olmazzzzzz.Kızlar ne meraklısınız ya artı işte yani....
Cuma 67.5
Pazartesi 69.5
Neyse menüme geleyim
Sahur yok
İftar için aslında lahanalı mercimek yapacaktım ama dolapta bezelye varmış bozulmasın diye ondan yedim 5 kaşık. 1,kase de yoğurt yedim.
Spor 3 fast Miles videosunu yaptım 45 dk. Gündüz de çok ağır spor yapmıştım. İnşallah yarına 68 li bişey görürüm artık.
Su şimdilik 2 lt içtim sahura kadar 4,e tamamlayacağım
Bu arada ben yine kaşınmaya başladım
Kolaylık versin Allah canımKızlar menulere baktım hızlıca gözüme bişey ilişmedi. Benim kızçe uyudu erkenden bebek de babasıyla duruken uyuyacağım hemen. Kalkar kızçe birazdan sabahlarız yine kesin.. Herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Şurda sabaha ne kaldı ki eylülüm dayan:)Açımm aklim fikrimm yemekte simdiden yarin ne yesem diye planlar yapiyorum
Gerçekten beğendin mi çok.sevindim canım
Bende katılıcamIyi akşamlar kızlar yemekteyiz bölümüne iftar sofrasını eklemekle o kadar uğraştım ki buraya bakamadım. Fikirleriniz benim için değerli birara bakarsanız sevinirim
Ben baktım ama oylama başlamadı mı göremedim? Foto falan var mı?Bende katılıcamiyi kapışırız
Daha 20 gün var. . Sende katıl. . Bütün tarifler gelsin sonra oylamaBen baktım ama oylama başlamadı mı göremedim? Foto falan var mı?
Valla beğendim. Çok beceriklisiniz anam sizGerçekten beğendin mi çok.sevindim canım
İyi geceleeerKizlar ben yatiyorum iyi geceler
Oylama şimdi değil canım orada ayran asi diye başlık varya oraya bak. Fotolar da var oradaBen baktım ama oylama başlamadı mı göremedim? Foto falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?