Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bunun biri sen biri benim heralde miucum

Ya gec oldu herkes kusura bakmasın ama telefon çekmiyor yaa ve iki hafta bu sekilde idare etmek zorundayim simdiden aksamalarimdan dolayi hepinizden özürler diliyorum
Sahurda bir haslanmis yumrta yedim, iftarla sahur arasinda bir buçuk litre su ictim
Iftarda tavuk sote, köz patlican salata ve yogurt yedimm iyi geceler kisssslaarrrr

Piyasada bir sürü uyku yapmayan yan etkisi az alerji hapları varken neden sprakten yazmış anlamadım onu. Aile hekiminle de görüş bence.
Bizim aile hekimi hiç ilgilenmiyor canım. Başta ona gittim ben cildiyeye git dedi.
Cildiye başta başka bişey yazmıştı eslotin miydi neydi sonra benim aklıma emzirdiğim geldi olmaz o zaman o dedi spraktin yazdı. Bilmiyorum valla başka ne var. Ama 24 saat geçti ilacın etkisi de bitti akşamdan beri yine kaşınıyorum. Dr u mu değişsem napsam bilmiyorum ki.

Aynen bol sporla geçireceğim bu haftayı artık. Sahurda 1 yumurta biraz ceviz yedim. Mutfak dağınık biraz da çamaşır var onları halledip karın hareketleri yapacağım bu gün. Sabah erkenden spor işini bitireceğim yoksa zor oluyor öğleden sonra.

Anka Geçmeyen alerjide avil dekort iğne de yapılabiliyor. Ama tuzu 1 ay kadar kesmelisin, ödem tutar.

Ben en iyisi başka doktora gideyim. Diğer terlemeyle ilgili de ter bezlerinde mantar oluşmuş dedi ama internette bununla ilgili hiç bir şey yok. Verdiği krem de çok pis kokuyor.off yaa herşey arap saçına dondu..

Bu arada kızlar dun çamaşır makinesine paspas atmıştım. Paspasın altında kaydırmaz yer olur ya orası erimiş çamur gibi olmuş makinenin içine dolmuş. Be pompa kaldı ne tambur dönüyor. Servis gelecek bu gün daha da yeni almıştık 2 ay oldu. eşim olmaz diyor ama bakalım inşallah yaparlar ya

Yaaa cok gecmis olsun canim ya her şey üst üste gelmiş. Allah kolaylik versin

Yaparlar canim garantiside var sıkma canini
Bugun baska bir dr git kaptan durumunuda anlatinca duzgun bir ilac verır insallah
Bir sey gelince hep ustuste gelir bsnada öyle olur sabret dua et bende edicem sana

Yaparlar canim garantiside var sıkma canini
Bugun baska bir dr git kaptan durumunuda anlatinca duzgun bir ilac verır insallah
Bir sey gelince hep ustuste gelir bsnada öyle olur sabret dua et bende edicem sana
Garantiye girmez artık da bakalım yapılır inşallah. Çok sağol canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…