- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
İşte oı mutluluk paha biçilemez di miKizlar aksam yemek yemedim ya bir hagif uyandim bugun karnim dumduzdu
SöööZKızlaaaarrrrrrrrrrrrrr bugünü harika ve hafifcecik geçiriyoruz tamam mı
Cumaya ne kaldı cuma sevinmek için bugünlerde az yiyoruz çok spor yapıyoruzHerkes kendine söz versin
Aclik iskencesi sonrasi mukafati duz bir karin hafiflemis vucutİşte oı mutluluk paha biçilemez di mi
Aclik iskencesi sonrasi mukafati duz bir karin hafiflemis vucut
Ben de iftara doğru kendimi Ebru Şallı gibi hissediyorumAclik iskencesi sonrasi mukafati duz bir karin hafiflemis vucut
Ben de şuan dilberay gibi hissediyorumBen de iftara doğru kendimi Ebru Şallı gibi hissediyorum
anaa sole mi oluyorBen de iftara doğru kendimi Ebru Şallı gibi hissediyorum
yada boyleBen de şuan dilberay gibi hissediyorum
Yaa coklu alintu nasil yapiliyo bana da ogretin
anaa sole mi oluyor
yada boyleses deneme bir ikiii efemm
Çok şükür normale dondum ben canım bi'şey istemiyor artık. Senin sopa istiyor kesinKizlarr canim ne cektigini size bi solesem beni oklavalarla sopalarla kovalarsiniz
HarikaaaÇok şükür normale dondum ben canım bi'şey istemiyor artık. Senin sopa istiyor kesin
Hahahaha evet sopa istiyor ama cikolatadanÇok şükür normale dondum ben canım bi'şey istemiyor artık. Senin sopa istiyor kesin
Gecmis olsun kiz nasil oldu bende donmek istiyorum normale , canan karatayin idealindeki diyet uyvulayan kisi olmak istiyorumÇok şükür normale dondum ben canım bi'şey istemiyor artık. Senin sopa istiyor kesin
hahahahahaha eylül ya hahahahaha böyle oluyor evetYaa coklu alintu nasil yapiliyo bana da ogretin
anaa sole mi oluyor
yada boyleses deneme bir ikiii efemm
oh oh ohhhhhHarikaaa
Aclıktan o ben pazarda Bı ara kendimi kaybettimKizlarr canim ne cektigini size bi solesem beni oklavalarla sopalarla kovalarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?