Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bi sürü iş yaptım daha da bitmedi
12 de başladım akşama yemeğimde yok

Din lesie 20 dk yapabildim telin şarjı bitti bi türlü açılmadı bende ne hatırladıysam yaptım mekik çektim ip atladım

Şimdi çocukların karnını doyurdum bende acıkmıştım yedik bişiler

Akşam eşim çok zayıflamazsında 70 gibi olsan yeter dedi çok üzüldüm vermezsin dedi

Bu hareketler yağ yakıcı zaten canım. Leslie bana normal yürüyorum gibi geliyor artık akşam yemeğinden sonra yapıyorum yormasın diye.

Çok terliyorum herhalde kilo veriyorum
Ebru şallının programını izlediğimde eğer spordan sonra WC'ye giderseniz kilolar girmiştir demişti

Gecmis olsun kiz nasil oldu bende donmek istiyorum normale , canan karatayin idealindeki diyet uyvulayan kisi olmak istiyorum
İdeal kiloda olana kadar uygulayalım bakalım ben zaten normalde ekmek pek yemem yemeklerin yanında pilav ve patatesi çok kaçırdım herhalde bu yağlar ondan sanırım

Kızlar bana bir akıl verin akşam annemlere davetliyiz menüyü öğrendim
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek

Dikkat ettim hepsi karbonlu offf ne yiyecem ben hadi bana söyleyin lütfen

Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek

1 kase çorba.. tavuk salata.. bikaç ta sarma tamam.. az yicem diye kasarsan daha çok yersin

Bakma erkeklere motivasyonu artıracaklarına insanı sinir ediyorlar zayıfla ve hatırlat sen böyle demiştin noldu de

Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek

Yemeğini yanında götür bari bu ne hepsi bir birinden kalorili Allah kolaylık versin.

Tamam işte istenen motivasyonu sağlamış eşin sana.

Hadi gösterelim ona kilo vermek nasıl olurmuşşşş
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek

Valla sadece tavuk ve salata canım. O çorbayı da içme sakın boşuna karbonhidrat. Annen sonuçta ayıp olmaz.

Kızlar bi türlü işim bitmiyo.. evdi çamaşır ütü iftar derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum yaa. . Bi spora başlayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…