İlaç açmıştı benim iştahımı canım normalde mümkün değil bu kadar yiyememGecmis olsun kiz nasil oldu bende donmek istiyorum normale , canan karatayin idealindeki diyet uyvulayan kisi olmak istiyorum
Ben bu gün üst karın alt karın yanları falan çalıştım baya zorladım acıyor şu an karın kaslarımAKŞAMA Bİ SÜRÜ SPOR YAPMAM LAZIMMMM.
YAPICAM ULEEEENNNN
Seni sporda durduramıyoruz anka maşallahın var ama kalori yaktırıcı şeyler de yap leslie falan maşallahBen bu gün üst karın alt karın yanları falan çalıştım baya zorladım acıyor şu an karın kaslarım
Bu hareketler yağ yakıcı zaten canım. Leslie bana normal yürüyorum gibi geliyor artık akşam yemeğinden sonra yapıyorum yormasın diye.Seni sporda durduramıyoruz anka maşallahın var ama kalori yaktırıcı şeyler de yap leslie falan maşallah
Bu hareketler yağ yakıcı zaten canım. Leslie bana normal yürüyorum gibi geliyor artık akşam yemeğinden sonra yapıyorum yormasın diye.
Tevafuk gece baktım bulamadım senin menünü link atsana bakalımOylama şimdi değil canım orada ayran asi diye başlık varya oraya bak. Fotolar da var orada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...a-irmik-sponsorlugunda.1013112/#post-51656206Tevafuk gece baktım bulamadım senin menünü link atsana bakalım
İdeal kiloda olana kadar uygulayalım bakalım ben zaten normalde ekmek pek yemem yemeklerin yanında pilav ve patatesi çok kaçırdım herhalde bu yağlar ondan sanırımGecmis olsun kiz nasil oldu bende donmek istiyorum normale , canan karatayin idealindeki diyet uyvulayan kisi olmak istiyorum
Tıklayınca başka bişi çıkıyorhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...a-irmik-sponsorlugunda.1013112/#post-51656206
Yarışma yi duyurmak için link paylaşmak yasak olmadığı için paylaşıyorum canım
Sadece tavuk herhalde hepsi cıss yemekKızlar bana bir akıl verin akşam annemlere davetliyiz menüyü öğrendim
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek
Dikkat ettim hepsi karbonlu offf ne yiyecem ben hadi bana söyleyin lütfen
1 kase çorba.. tavuk salata.. bikaç ta sarma tamam.. az yicem diye kasarsan daha çok yersinKızlar bana bir akıl verin akşam annemlere davetliyiz menüyü öğrendim
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek
Bakma erkeklere motivasyonu artıracaklarına insanı sinir ediyorlar zayıfla ve hatırlat sen böyle demiştin noldu deBi sürü iş yaptım daha da bitmedi
12 de başladım akşama yemeğimde yok
Din lesie 20 dk yapabildim telin şarjı bitti bi türlü açılmadı bende ne hatırladıysam yaptım mekik çektim ip atladım
Şimdi çocukların karnını doyurdum bende acıkmıştım yedik bişiler
Akşam eşim çok zayıflamazsında 70 gibi olsan yeter dedi çok üzüldüm vermezsin dedi
Yemeğini yanında götür bari bu ne hepsi bir birinden kaloriliKızlar bana bir akıl verin akşam annemlere davetliyiz menüyü öğrendim
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek
Tamam işte istenen motivasyonu sağlamış eşin sana.Bi sürü iş yaptım daha da bitmedi
12 de başladım akşama yemeğimde yok
Din lesie 20 dk yapabildim telin şarjı bitti bi türlü açılmadı bende ne hatırladıysam yaptım mekik çektim ip atladım
Şimdi çocukların karnını doyurdum bende acıkmıştım yedik bişiler
Akşam eşim çok zayıflamazsında 70 gibi olsan yeter dedi çok üzüldüm vermezsin dedi
Kızlar bana bir akıl verin akşam annemlere davetliyiz menüyü öğrendim
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek
az ye bence tadımlıkKızlar bana bir akıl verin akşam annemlere davetliyiz menüyü öğrendim
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?