ev işi asla bitmez çıldırtır insanıKızlar bi türlü işim bitmiyo.. evdi çamaşır ütü iftar derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum yaa. . Bi spora başlayamadım..
Annelerin tadımlığı en az 1 tabak olur. Yemesin bence değil mi inciciğimmmaz ye bence tadımlıkpilav ve böreğin tadına bile bakma
Ya bu final döneminde çok birikti.. bitmiyor. .ev işi asla bitmez çıldırtır insanı
tamam yemesinAnnelerin tadımlığı en az 1 tabak olur. Yemesin bence değil mi inciciğimmm
Tesekkur ederim canim benimEllerine sağlık çok güzel olmuş herşey bohça kebabı ve tatlına bayıldım mmm
Doymadım herhalde
Evet bu şekilde olabilir :)1 kase çorba.. tavuk salata.. bikaç ta sarma tamam.. az yicem diye kasarsan daha çok yersin
Kız nasıl doyacam sadece tavuk ve salata ileTamam işte istenen motivasyonu sağlamış eşin sana.
Hadi gösterelim ona kilo vermek nasıl olurmuşşşş
Valla sadece tavuk ve salata canım. O çorbayı da içme sakın boşuna karbonhidrat. Annen sonuçta ayıp olmaz.
PİLÂV ve börek devre dışı anlaştıkaz ye bence tadımlıkpilav ve böreğin tadına bile bakma
tamam yemesin
Aynen canım ama bitti gitti sınavlar artık yavaştan toparlarsın hiiiç acele etmeYa bu final döneminde çok birikti.. bitmiyor. .
ben de seni yicemtamam yemesin
Harika olur miss gibi yarına -200 garantilieşim iftara karışık kızartma ve köfte istedi kendime ayrı yemek yapasım yok çorba ve salata yiyicem
Korkudan çıkmadım karnım davuldu. Yarın çıkıcam tartıya bugünü bi bitireyim hafif@MiuLego canım bugün tartıldın mı
ya çorbada hamur mantıda hamur1 kepçe çorba
Azıcık mantı 2 sarma ve tavuk salata yiyebilirim
Kız simit dışında ne var bu menüde. . Akşam bari salata ve yoğurt ye..
Uyanınca 1 kuru kayısı
Kahvaltı 09:20
1 wasa üstü krem peynir
10:30 sade nescafe
Öğle 12:00
Yarım simit
Zeytin
Sade nescafe
14:20 2 top dondurma
15:00 sade türk kahvesi
16:40 sade türk kahvesi
Akşam 19:45
2 minik salatalık
Gece demleme adaçay, 1 kuru kayısı
Su: 3 lt (daha uyuyana kadar da içcem)
Aç kalayım ki kilo vereyimKız simit dışında ne var bu menüde. . Akşam bari salata ve yoğurt ye..
Uyanınca 1 kuru kayısı
Kahvaltı 09:20
1 wasa üstü krem peynir
10:30 sade nescafe
Öğle 12:00
Yarım simit
Zeytin
Sade nescafe
14:20 2 top dondurma
15:00 sade türk kahvesi
16:40 sade türk kahvesi
Akşam 19:45
2 minik salatalık
Gece demleme adaçay, 1 kuru kayısı
Su: 3 lt (daha uyuyana kadar da içcem)
O da yarim zatenKız simit dışında ne var bu menüde. . Akşam bari salata ve yoğurt ye..
Peki ya 2 top dondurma???? o da neyin nesi orda acaba?O da yarim zaten
Bande yarin cikicamAynen canım ama bitti gitti sınavlar artık yavaştan toparlarsın hiiiç acele etme
ben de seni yicem
Harika olur miss gibi yarına -200 garantili
Korkudan çıkmadım karnım davuldu. Yarın çıkıcam tartıya bugünü bi bitireyim hafif
ya çorbada hamur mantıda hamur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?