Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bana bir akıl verin akşam annemlere davetliyiz menüyü öğrendim
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek

Dikkat ettim hepsi karbonlu offf ne yiyecem ben hadi bana söyleyin lütfen
Mantı ye, içeceklerden iç. Bana en masumu o geldi. Hem içinde kıyma var, hem hamuru ince. tavuk ye bir de.

Kizlar ben menümü yazayim hazir ceken bi yer bulmuşken
Sahur; bir haslanmis yumurta, su
Iftar; kahvaltı (karatay kahvalti, iki omletli)
Canim cok kahvalti istedi de

Kizlar ben menümü yazayim hazir ceken bi yer bulmuşken
Sahur; bir haslanmis yumurta, su
Iftar; kahvaltı (karatay kahvalti, iki omletli)
Canim cok kahvalti istedi de
Oooo iftarda kahvalti afiyet olsun canim bende istiyorum ama esim istemez bide zaten o sahurda yapiyor bayrama az kaldi

Oooo iftarda kahvalti afiyet olsun canim bende istiyorum ama esim istemez bide zaten o sahurda yapiyor bayrama az kaldi
Evet canim benim esim bu aralar yanimda değil anam babamla takiliyorum onun icin onlarada pek bi naz geciyo ne istersem yapiyorlar sagolsunlar es olunca tabi biraz daha degisik oluyo ev duzeni ayyy bayramda incecik olsak yaaaaa

Evet canim benim esim bu aralar yanimda değil anam babamla takiliyorum onun icin onlarada pek bi naz geciyo ne istersem yapiyorlar sagolsunlar es olunca tabi biraz daha degisik oluyo ev duzeni ayyy bayramda incecik olsak yaaaaa
Ya gercekten 20 gun kaldi ne versek kâr insallah incecik oluruz

Cumaya kadar tartılmama kararı aldım. Bir taraftan ibadet yapıp hem de dikkat edince yediklere sanki kilo vermek için oruç tutuyormusum gibi hissettim. Tabii ki niyetini Allah biliyor ama öyle işte.

Canım eşler böyle çıkışlar yapıyor ama sen ona inat 60 bile olursun inşallahh

Kızlar bana bir akıl verin akşam annemlere davetliyiz menüyü öğrendim
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek

Dikkat ettim hepsi karbonlu offf ne yiyecem ben hadi bana söyleyin lütfen
Canım hemen önerimi yapayım
1 tabak dolu dolu tavuk.2 sarma.yanına da anneciğinin ev yoğurdundan 1 kase yedin mi oohh mis.şipşak salata da yapabilirsin kendine ondan da yersin süoer olur

Tatlımm hiçbir şey yememişsin resmen.olsun.az yemekten ölmeyiz yiyip yiyip şişmekten bin kat iyi olmuş miucum.gelsin eksiler yarınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…