Valla şu an ac olduğum için mi bilmiyorum ama en iyi şekilde atlatmaya calisacam canımya çorbada hamur mantıda hamur
Sen zaten eksideydin kuzum daha da eksi olmuştur o inşallaaaaahhhhh.Bande yarin cikicam
Seviyom kiz seni rakiplerin en tatlisi
Ben sana güveniyorum kiValla şu an ac olduğum için mi bilmiyorum ama en iyi şekilde atlatmaya calisacam canım
Bence kendi bile uygulayamiyordur :)Gecmis olsun kiz nasil oldu bende donmek istiyorum normale , canan karatayin idealindeki diyet uyvulayan kisi olmak istiyorum
Mantı ye, içeceklerden iç. Bana en masumu o geldi. Hem içinde kıyma var, hem hamuru ince. tavuk ye bir de.Kızlar bana bir akıl verin akşam annemlere davetliyiz menüyü öğrendim
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek
Dikkat ettim hepsi karbonlu offf ne yiyecem ben hadi bana söyleyin lütfen
Bence köfte de ye.eşim iftara karışık kızartma ve köfte istedi kendime ayrı yemek yapasım yok çorba ve salata yiyicem
Valla bilememBence kendi bile uygulayamiyordur :)
Tamam canim kofte de yerimBence köfte de ye.
Oooo iftarda kahvalti afiyet olsun canim bende istiyorum ama esim istemez bide zaten o sahurda yapiyor bayrama az kaldiKizlar ben menümü yazayim hazir ceken bi yer bulmuşken
Sahur; bir haslanmis yumurta, su
Iftar; kahvaltı (karatay kahvalti, iki omletli)
Canim cok kahvalti istedi de
Evet canim benim esim bu aralar yanimda değil anam babamla takiliyorumOooo iftarda kahvalti afiyet olsun canim bende istiyorum ama esim istemez bide zaten o sahurda yapiyor bayrama az kaldi
Ya gercekten 20 gun kaldi ne versek kâr insallah incecik oluruzEvet canim benim esim bu aralar yanimda değil anam babamla takiliyorumonun icin onlarada pek bi naz geciyo ne istersem yapiyorlar sagolsunlar es olunca tabi biraz daha degisik oluyo ev duzeni ayyy bayramda incecik olsak yaaaaa
Ben verip verip bayramda tatlıya gömüleceğim.Ya gercekten 20 gun kaldi ne versek kâr insallah incecik oluruz
Ben verip verip bayramda tatlıya gömüleceğim.
Canım eşler böyle çıkışlar yapıyor ama sen ona inat 60 bile olursun inşallahhBi sürü iş yaptım daha da bitmedi
12 de başladım akşama yemeğimde yok
Din lesie 20 dk yapabildim telin şarjı bitti bi türlü açılmadı bende ne hatırladıysam yaptım mekik çektim ip atladım
Şimdi çocukların karnını doyurdum bende acıkmıştım yedik bişiler
Akşam eşim çok zayıflamazsında 70 gibi olsan yeter dedi çok üzüldüm vermezsin dedi
Ayyy zümrecim sen neler yapmışsın öyleeehttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...a-irmik-sponsorlugunda.1013112/#post-51656206
Yarışma yi duyurmak için link paylaşmak yasak olmadığı için paylaşıyorum canım
Canım hemen önerimi yapayımKızlar bana bir akıl verin akşam annemlere davetliyiz menüyü öğrendim
Kesme hamur çorbası
Mantı
PİLÂV ve tavuk
Sarma
börek
Dikkat ettim hepsi karbonlu offf ne yiyecem ben hadi bana söyleyin lütfen
Tatlımm hiçbir şey yememişsin resmen.olsun.az yemekten ölmeyiz yiyip yiyip şişmekten bin kat iyi olmuş miucum.gelsin eksiler yarınaa
Uyanınca 1 kuru kayısı
Kahvaltı 09:20
1 wasa üstü krem peynir
10:30 sade nescafe
Öğle 12:00
Yarım simit
Zeytin
Sade nescafe
14:20 2 top dondurma
15:00 sade türk kahvesi
16:40 sade türk kahvesi
Akşam 19:45
2 minik salatalık
Gece demleme adaçay, 1 kuru kayısı
Su: 3 lt (daha uyuyana kadar da içcem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?