Süper canım.menün güzel sabahta iyiydi.ayrıca sütlacı az şekerli ve az pirinçli yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı değil benceKizlar sabah ki kahvaltimi yazmistim
Oglrn
Soguk ayran asi bir tabak
Ara 2 soda bir kahve
Aksam
Ispanakli yogurt ve malesef yarim kase sutlac
Ben verip verip bayramda tatlıya gömüleceğim.
Aaaaa kızlar size hiç yakıştıramadım.zayıfladıktan sonra tatlıya gömülmek de neymişşmantıklı ben de
Yok tatlim yaaa yapamayuz heraldeAaaaa kızlar size hiç yakıştıramadım.zayıfladıktan sonra tatlıya gömülmek de neymişşvalla bir ucu kaçarsa 1 ayda şişer kalırız ona göre.bu kadar emek zayi olur
Ona İnat değil zaten ben etlime inat vericem kiloları geçen yıl doğumdan sonra epey kilom kalmıştı bi sürü laf etti bu yıl hepsini vericem incecik olucam inşallahCanım eşler böyle çıkışlar yapıyor ama sen ona inat 60 bile olursun inşallahh
Menüm
Sahur
2 yum.15 zeytin.5çeri.2 kk beyaz peyn.3 ceviz.çay
İftar
1 kase tarhana çorb.1 tabak etli patlıcan yemeği.
1 bardak kefir.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2lt
Spor 5000adım+1 mil leslie
Masallah yaaa herkes sporunu yapabiliyo bi ben mi yapamiyorum ufaklikla gün icinde o kadar yoruluyorumki sporluk halim kalmıyorMenüm
Sahur
2 yum.15 zeytin.5çeri.2 kk beyaz peyn.3 ceviz.çay
İftar
1 kase tarhana çorb.1 tabak etli patlıcan yemeği.
1 bardak kefir.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2lt
Spor 5000adım+1 mil leslie
Kac gordun soyleİnciiiii inciiiiiii
Kac gordun soyle
TartınmadımMiu meraktan oldurmeye mi calisiyon beni
Ayyyyy ödüm koptu bende 1 kilo verdi kesin dedimTartınmadım
Daha eve gitmedim yoldayım ama neden yoldayım bil???? çünkü işyerinde spor yaptım.
BUGÜN SENİ SPORDA GÖMECEEEEĞĞĞĞMMMMMMMMMMM
Ödünün kopması doğru hissiyat kork bendenAyyyyy ödüm koptu bende 1 kilo verdi kesin dedimyap sporunu canim nevar bende yaparim
Canim bakana ayip olmasin guzel yemegini ye tatlini yeAyy yarın ben işyerinde iftara kalcam mecbur bakan geliyomuşo saatte yemek yemiş olcam inşallah perşembeye fazla kilolu çıkmam
HahahahahCanim bakana ayip olmasin guzel yemegini ye tatlini ye
Miu senden gercekten korkuyorum ve cok kiskaniyorum insallah bende senin kadar zayiflayabilirim azmine hayranim beni de hirslandirdigin icin ayrica tesekkurlerÖdünün kopması doğru hissiyat kork benden
Bana yetiş de göriyim yazcam gece sporumu
1.5 kilo vercem sen gör ( ama nasıl hiç bilmiyom hahahaha boşa beleşe meydan okumaca)
Hemende kaptana sikayetHahahahah
Hahahhahahahah
hahahhahaha
@anka_misali kaptaaaan koooşşşş bana tatlı ye diyor koşşşş
Alayım da sana kargolayayım ben yoksa boğazımdan asla geçmez. Rakibimsiz aslaaa
Bak bak laflara bakMiu senden gercekten korkuyorum ve cok kiskaniyorum insallah bende senin kadar zayiflayabilirim azmine hayranim beni de hirslandirdigin icin ayrica tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?