Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar sabah ki kahvaltimi yazmistim
Oglrn
Soguk ayran asi bir tabak

Ara 2 soda bir kahve

Aksam
Ispanakli yogurt ve malesef yarim kase sutlac
Süper canım.menün güzel sabahta iyiydi.ayrıca sütlacı az şekerli ve az pirinçli yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı değil bence

Aaaaa kızlar size hiç yakıştıramadım.zayıfladıktan sonra tatlıya gömülmek de neymişşvalla bir ucu kaçarsa 1 ayda şişer kalırız ona göre.bu kadar emek zayi olur
Yok tatlim yaaa yapamayuz heralde incecik olduktan sonra insan yemeye kiyamaz simdi bile canim çok istediginde bir lokma alip cekiliyorum kenara ama tekrarrrr soyluyorum ben senin diyetinden ilerliyorummm

Canım eşler böyle çıkışlar yapıyor ama sen ona inat 60 bile olursun inşallahh
Ona İnat değil zaten ben etlime inat vericem kiloları geçen yıl doğumdan sonra epey kilom kalmıştı bi sürü laf etti bu yıl hepsini vericem incecik olucam inşallah
Menüm
Sahur
2 yum.15 zeytin.5çeri.2 kk beyaz peyn.3 ceviz.çay
İftar
1 kase tarhana çorb.1 tabak etli patlıcan yemeği.
1 bardak kefir.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2lt
Spor 5000adım+1 mil leslie

Menün güzel Can'ım

Bende yazıyım
Sabah
1 yumurta zeytin peynir dom salatalık
Ara
Bi dilim elma salatalık
Öğlen
yoğurt dom salatalık tavuk ( dünden kalan) açlığımı bastırmak için 3 tane yaprak sarma ( bitsin diye yiyorum)
Bi dilim hazır yufkadan peynirli börek
Ara
Yok
Akşam
Etli tel şehriye çorbası , patlıcan Kebab, ayran salata

Menüm
Sahur
2 yum.15 zeytin.5çeri.2 kk beyaz peyn.3 ceviz.çay
İftar
1 kase tarhana çorb.1 tabak etli patlıcan yemeği.
1 bardak kefir.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2lt
Spor 5000adım+1 mil leslie
Masallah yaaa herkes sporunu yapabiliyo bi ben mi yapamiyorum ufaklikla gün icinde o kadar yoruluyorumki sporluk halim kalmıyor

Kizlar menum
1 kase mercimek çorbası
3 kofte
1 kase yogurt
Salata
Pide avucici kadar
3 hurma
Cayin yanına da kuru uzum ceviz yerim
Su 2litre
Spor 6000 adim yurudum yatmadanda ya yuruyus ya da15 dk leslie yaparim

Ödünün kopması doğru hissiyat kork benden

Bana yetiş de göriyim yazcam gece sporumu

1.5 kilo vercem sen gör ( ama nasıl hiç bilmiyom hahahaha boşa beleşe meydan okumaca )
Miu senden gercekten korkuyorum ve cok kiskaniyorum insallah bende senin kadar zayiflayabilirim azmine hayranim beni de hirslandirdigin icin ayrica tesekkurler

Miu senden gercekten korkuyorum ve cok kiskaniyorum insallah bende senin kadar zayiflayabilirim azmine hayranim beni de hirslandirdigin icin ayrica tesekkurler
Bak bak laflara bak

Hahahahhaha
Biz eriyip gidermiş durduramazmışız kilo vermeyi
Ay sonumuz hiç iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…