Bak bak laflara bak
Hahahahhaha
Biz eriyip gidermiş durduramazmışız kilo vermeyi
Ay sonumuz hiç iyi değil
Ayran asini sen sevdin canim sicakta ohh miss afiyet olsun menun iyi sutlacida sekersiz yapiyordun zaten sorun yok bence iyisinKizlar sabah ki kahvaltimi yazmistim
Oglrn
Soguk ayran asi bir tabak
Ara 2 soda bir kahve
Aksam
Ispanakli yogurt ve malesef yarim kase sutlac
bunu komşum getırdı canım 2.5 lt sute 1 su bardagıkoymuş şekerı pirinç 1.5 çay bardagı dedı çok mu sence kalorısı hılalımSüper canım.menün güzel sabahta iyiydi.ayrıca sütlacı az şekerli ve az pirinçli yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı değil bence
Yok canim ya oyle dusunme sonucta sen ramazanda diyete baslamadin ayrica bence orucken daha zor gozun donuyor sekerin dusuyor halsizlikten spor yapilmiyorCumaya kadar tartılmama kararı aldım. Bir taraftan ibadet yapıp hem de dikkat edince yediklere sanki kilo vermek için oruç tutuyormusum gibi hissettim. Tabii ki niyetini Allah biliyor ama öyle işte.
malesef canım bu sutlacı komşum getırdı ben sekersiz yapmıştım gecen o bıttı. yıne tutamadım boğasıAyran asini sen sevdin canim sicakta ohh miss afiyet olsun menun iyi sutlacida sekersiz yapiyordun zaten sorun yok bence iyisin
Menun iyi canim afiyet olsun bugun yuruyuse leslide eklenmis harikasinMenüm
Sahur
2 yum.15 zeytin.5çeri.2 kk beyaz peyn.3 ceviz.çay
İftar
1 kase tarhana çorb.1 tabak etli patlıcan yemeği.
1 bardak kefir.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2lt
Spor 5000adım+1 mil leslie
Sen yuzmeyi seviyordun demi onu yapamiyor musunMasallah yaaa herkes sporunu yapabiliyo bi ben mi yapamiyorum ufaklikla gün icinde o kadar yoruluyorumki sporluk halim kalmıyor
Canim cekti yarin bende yapayim ayran asimalesef canım bu sutlacı komşum getırdı ben sekersiz yapmıştım gecen o bıttı. yıne tutamadım boğası
bayıldım ayran asına sankı omrum boyunca yesem bıkmazmışım gibi gelıyo
Menün guzel, ah kefiri ben de içebilsem keşke..Menüm
Sahur
2 yum.15 zeytin.5çeri.2 kk beyaz peyn.3 ceviz.çay
İftar
1 kase tarhana çorb.1 tabak etli patlıcan yemeği.
1 bardak kefir.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2lt
Spor 5000adım+1 mil leslie
Ben de yapamıyorum canım. Anca çocukları yedir içir bulasigini yıka ev süpür anca.Masallah yaaa herkes sporunu yapabiliyo bi ben mi yapamiyorum ufaklikla gün icinde o kadar yoruluyorumki sporluk halim kalmıyor
Canımı karpuz çektirdin, korkudan yiyemiyorumAnka florence_N @MiuLego
Menüm
Sahurda 2 de..
Tam tahıllı ekmekle ince kaşarlı tost
2 haşlanmış yumurta
2 parça karpuz
1.5 lt su
İftar 20 de..
Yarım kase yayla çorbası
3 kaşık domatesli bulgur pilavı
Yarım sigara böreği (fırında)
1 kase yoğurt
Salata
Şimdi belki çay yada türk kahvesi içerim. . Nedense başım ağrıyor..
Ben de kendi ellerimle irmik tatlısı yaptım tadına bile bakmadım çok da aşırı severim ama tartıdaki artı beni engelliyorEve bi geldim ablam sütlaç yapmış yaaaaaa hem de 7-8 kase
Az şekerli yapınca kalorisi nasıl oluyor acaba. Benim de canım bu ara sütlü bir tatlı istiyor, ama az şekerli, çok şekerli yiyemiyorum artıkEve bi geldim ablam sütlaç yapmış yaaaaaa hem de 7-8 kase
Yapmazsın biliyorum canım.o ladar emek veriyoruz eskiye döneceksek ne anlamı var.incecik olacağız inşallah...Yok tatlim yaaa yapamayuz heraldeincecik olduktan sonra insan yemeye kiyamaz simdi bile canim çok istediginde bir lokma alip cekiliyorum kenara ama tekrarrrr soyluyorum ben senin diyetinden ilerliyorummm
Aynen silycim.bende 5000adımı ufaklıkla attım zaten.pilimizi bitiriyorlar yaMasallah yaaa herkes sporunu yapabiliyo bi ben mi yapamiyorum ufaklikla gün icinde o kadar yoruluyorumki sporluk halim kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?