Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cumaya kadar tartılmama kararı aldım. Bir taraftan ibadet yapıp hem de dikkat edince yediklere sanki kilo vermek için oruç tutuyormusum gibi hissettim. Tabii ki niyetini Allah biliyor ama öyle işte.
Yok canim ya oyle dusunme sonucta sen ramazanda diyete baslamadin ayrica bence orucken daha zor gozun donuyor sekerin dusuyor halsizlikten spor yapilmiyor

Ayran asini sen sevdin canim sicakta ohh miss afiyet olsun menun iyi sutlacida sekersiz yapiyordun zaten sorun yok bence iyisin
malesef canım bu sutlacı komşum getırdı ben sekersiz yapmıştım gecen o bıttı. yıne tutamadım boğası

bayıldım ayran asına sankı omrum boyunca yesem bıkmazmışım gibi gelıyo

Anka florence_N @MiuLego
Menüm
Sahurda 2 de..
Tam tahıllı ekmekle ince kaşarlı tost
2 haşlanmış yumurta
2 parça karpuz
1.5 lt su

İftar 20 de..
Yarım kase yayla çorbası
3 kaşık domatesli bulgur pilavı
Yarım sigara böreği (fırında)
1 kase yoğurt
Salata

Şimdi belki çay yada türk kahvesi içerim. . Nedense başım ağrıyor..

Canımı karpuz çektirdin, korkudan yiyemiyorum

Yok tatlim yaaa yapamayuz heralde incecik olduktan sonra insan yemeye kiyamaz simdi bile canim çok istediginde bir lokma alip cekiliyorum kenara ama tekrarrrr soyluyorum ben senin diyetinden ilerliyorummm
Yapmazsın biliyorum canım.o ladar emek veriyoruz eskiye döneceksek ne anlamı var.incecik olacağız inşallah...
İlerle canımcım.valla karatay süper..hiç acıkmadan oruç tutuyorum sayesinde..

Menümü yazayım
Sahur
2 ince dilim tam buğday ekmeği
3 yk lor
1 çk çörekotu
Yarım domates
Yarım salatalık
1 Çarliston biber
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase kabak yemeği
Avuç içi kadar pide
2 bardak ayran
3 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Yarım kase şekersiz kayisi-uzum hoşafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…