Gun icinde pek bir sey yememistin cok canin çekerse yarim kase ye bence kalorisi nasil acabaEve bi geldim ablam sütlaç yapmış yaaaaaa hem de 7-8 kase
İnşallah canım inşallah.hepimiz hedefe ilerkiyoruz sağlam şekilde..bi dilim börek çok büyük bir dilim değilse sıkıntı yok menünde tatlımm.afiyet olsnOna İnat değil zaten ben etlime inat vericem kiloları geçen yıl doğumdan sonra epey kilom kalmıştı bi sürü laf etti bu yıl hepsini vericem incecik olucam inşallah
Menün güzel Can'ım
Bende yazıyım
Sabah
1 yumurta zeytin peynir dom salatalık
Ara
Bi dilim elma salatalık
Öğlen
yoğurt dom salatalık tavuk ( dünden kalan) açlığımı bastırmak için 3 tane yaprak sarma ( bitsin diye yiyorum)
Bi dilim hazır yufkadan peynirli börek
Ara
Yok
Akşam
Etli tel şehriye çorbası , patlıcan Kebab, ayran salata
Helal sana anka kaptanBen de kendi ellerimle irmik tatlısı yaptım tadına bile bakmadım çok da aşırı severim ama tartıdaki artı beni engelliyor
Menümü yazayım
Sahur
2 ince dilim tam buğday ekmeği
3 yk lor
1 çk çörekotu
Yarım domates
Yarım salatalık
1 Çarliston biber
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase kabak yemeği
Avuç içi kadar pide
2 bardak ayran
3 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Yarım kase şekersiz kayisi-uzum hoşafı.
Çok değil bence bnde öyle yapıyorym oğlanla eşim seviyor.yrm kaseden bişeycik olmazbunu komşum getırdı canım 2.5 lt sute 1 su bardagıkoymuş şekerı pirinç 1.5 çay bardagı dedı çok mu sence kalorısı hılalım
Ben her gün taze taze mayalayıp içiyorum canım bayılıyorum tadınaMenün guzel, ah kefiri ben de içebilsem keşke..
İftardan önce yaptım leslieyi özlemişim volk volk volkMenun iyi canim afiyet olsun bugun yuruyuse leslide eklenmis harikasin
OfffEve bi geldim ablam sütlaç yapmış yaaaaaa hem de 7-8 kase
Anka çamaşır makinesi nolduuuu aklım onda kaldı kızİyi akşamlar kızlar. Dehşet yorucu bir gündü ya ayaklarım şişti resmen çocuklarla uğraşmaktan. Bu gün leslie yapamayacağım sabah zaten baya spor yapmıştım. Yeter inşallah. Çocuklara babaları bakarken ben uyumaya çalışacağım.
Beni de. YemiycemBen de kendi ellerimle irmik tatlısı yaptım tadına bile bakmadım çok da aşırı severim ama tartıdaki artı beni engelliyor
Bilmiyom ki pirinç var sonuçta illaki vardır kalorisiAz şekerli yapınca kalorisi nasıl oluyor acaba. Benim de canım bu ara sütlü bir tatlı istiyor, ama az şekerli, çok şekerli yiyemiyorum artık
Kalorisi çoktur ablam baya pirinçli şekerli yapmıştır diyette değil yaGun icinde pek bir sey yememistin cok canin çekerse yarim kase ye bence kalorisi nasil acaba
Yeter canım sporun..yat dinlen ankamİyi akşamlar kızlar. Dehşet yorucu bir gündü ya ayaklarım şişti resmen çocuklarla uğraşmaktan. Bu gün leslie yapamayacağım sabah zaten baya spor yapmıştım. Yeter inşallah. Çocuklara babaları bakarken ben uyumaya çalışacağım.
10 kase yapmış saydım. İnsafsız. Bi de yolda diyor ki banaa eve gel sana sürpriz var. Bu nasıl sürpriz acabasıı
Ben de yapamıyorum canım. Anca çocukları yedir içir bulasigini yıka ev süpür anca.
Oh ne güzel ben bugün yapıyscamİyi akşamlar kızlar. Dehşet yorucu bir gündü ya ayaklarım şişti resmen çocuklarla uğraşmaktan. Bu gün leslie yapamayacağım sabah zaten baya spor yapmıştım. Yeter inşallah. Çocuklara babaları bakarken ben uyumaya çalışacağım.
Yok küçücüktü onu yemeseydim hiç halim olmazdı kızların peşinden koşamazdımİnşallah canım inşallah.hepimiz hedefe ilerkiyoruz sağlam şekilde..bi dilim börek çok büyük bir dilim değilse sıkıntı yok menünde tatlımm.afiyet olsn
İftardan önce yaptım leslieyi özlemişim volk volk volk
Yemede yanında yat miocum10 kase yapmış saydım. İnsafsız. Bi de yolda diyor ki banaa eve gel sana sürpriz var. Bu nasıl sürpriz acabasıı
Soyle canim sporunla hava atican demiİnciiiiiiiii inciiiiiiiiiii
Seni çok seviyom ben diycektimSoyle canim sporunla hava atican demigideyimde bende yuruyeyim bari bide dizi acarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?