Azimli hirsli arkadasim benim
Hahahaha tatlılara doymuyorduuuuuBana yollaaa bosver rakibeni
Ben de anlamadım cumadan çok korkuyom ben kuzum ondanKiz bu ne okurken zorlandimmasallahh
Vayyyy bosver rakibeni haBana yollaaa bosver rakibeni
Sagol canimCanim menum cok guzel tebrik ediyorum ya ben oruc tuttugumda tatliya gomulurdum hep
Insilun direnci var bende ama bu rahatsizlik olmasa yine yerdim ya tebrik ediyorum
Ya bu senin tatlı dilini napacaz canım benimAyyy zümrecim sen neler yapmışsın öyleee
Ahh ahh o kebab o çorba olsada yesek
Ellerine sağlık canım benim yüreğinin güzelliği elinin lezzetine geçmiş sanki.inşallah 1.olursunnnn oyum sana
Kızlar çay kahve falanda içmedim sadece su.. dünde eşim illa dondurma ye diye getirdi bi kaşık bile yemedim :)(
Borekte yenmisAnn3mlerden geldim
Menümü vereyim
Sahur 2 has yum 2 k kayısı 1 hurma
Salatalık
Iftar: 1 kepçeden de az çorba
1 dilim börek 2 yaprak sarma
2 kaşık mantı
3 parca fırında tavuk
Az salata
Şu 2 litre
Bu kadar idare edebildim çünkü yengem aşırı ısrar ediyordu ben o ne koyduysa yarisindan cogunu geri bıraktım...
Iyi gecelerİyi geceler kızlar tel bozuldu öğleden sonra kitlendi resmen şimdi eşimden yazıyorum sabah ilk iş yaptıracak İnş duzelır düzelmez burdayım iyi geceler herkese
Bravo ne diyim ki sana alkışlaaaarYuruyusumu tamamladim 11000 adim oldu herkes pasta yiyor ben yesil cay iciyorum
Ya ben böyle yemediğinizi yazınca aşırı mutlu oluyorum. Birşey yiyesim gelince kendime hemen diyorum bak kızlar yemiyor ne güzel sen de yeme diye. 2 dk lık tat için kilo almaya gerek yok canımız çıkıyor vermeye çalışırken.Kızlar çay kahve falanda içmedim sadece su.. dünde eşim illa dondurma ye diye getirdi bi kaşık bile yemedim :)(
İnşallah düzelir hemen canım iyi gecelerİyi geceler kızlar tel bozuldu öğleden sonra kitlendi resmen şimdi eşimden yazıyorum sabah ilk iş yaptıracak İnş duzelır düzelmez burdayım iyi geceler herkese
Afiyet olsun canım azcık azcık yemişsn oh iyi yapmışsın.Ann3mlerden geldim
Menümü vereyim
Sahur 2 has yum 2 k kayısı 1 hurma
Salatalık
Iftar: 1 kepçeden de az çorba
1 dilim börek 2 yaprak sarma
2 kaşık mantı
3 parca fırında tavuk
Az salata
Şu 2 litre
Bu kadar idare edebildim çünkü yengem aşırı ısrar ediyordu ben o ne koyduysa yarisindan cogunu geri bıraktım...
Azcık da size sardırayımYa bu senin tatlı dilini napacaz canım benim
Yok yok canım ev yufkası ile incecik küçük bir dilimdi :)Bravo ne diyim ki sana alkışlaaaar
Ya ben böyle yemediğinizi yazınca aşırı mutlu oluyorum. Birşey yiyesim gelince kendime hemen diyorum bak kızlar yemiyor ne güzel sen de yeme diye. 2 dk lık tat için kilo almaya gerek yok canımız çıkıyor vermeye çalışırken.
İnşallah düzelir hemen canım iyi geceler
Afiyet olsun canım azcık azcık yemişsn oh iyi yapmışsın.
Börek büyük müydü? Kafamda deli sorular
Miu enerjiiiii.. miu baaallllAzcık da size sardırayım@Korhilalp
Zateb Miu kim ki.....
Canım bazen oluyor ama dün iyi geçti çok şükürhilalim sen de hic tatli istegi olmuyor mu yaa masallah menuler harika
Valla bravo canım artı fln kalmaz bu gidişle cumayaKızlar az önce 150 jumping jack 50 cranch 50 twist 50 squat yaptım. Mutluyum huzurluyum
Miucuukk ay kıskanırmış daaaAzcık da size sardırayım@Korhilalp
Zateb Miu kim ki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?