İnşallah canım yaa valla batıracağım takımı korkuyorumValla bravo canım artı fln kalmaz bu gidişle cumaya
Yok tatlim orucluyken gidemiyorum ramazan ayinda yüzme kaldiSen yuzmeyi seviyordun demi onu yapamiyor musun
Iftardan sonra gidersin belki diye düşünmüştümYok tatlim orucluyken gidemiyorum ramazan ayinda yüzme kaldi
Hem sabah hem gece sporuKızlar az önce 150 jumping jack 50 cranch 50 twist 50 squat yaptım. Mutluyum huzurluyum
Erkenden kapatiyorlar ya havuzu iftardan önce baya da alismistik aslinda cocuklarda ayni sekildeIftardan sonra gidersin belki diye düşünmüştümneyse ramazandan sonra artik
Oh o zaman menün gayet güzel olmuş içim rahatladıYok yok canım ev yufkası ile incecik küçük bir dilimdi :)
Yaaaaa cansınız sizMiu enerjiiiii.. miu baaallll
Anka çok iyi cidden tebrikler şunlardan sonra da artılar gitmezse hiiiç üzülme canım elinden geleni yapıyorsun. Bu hafta gitmese haftaya illaki gidecekKızlar az önce 150 jumping jack 50 cranch 50 twist 50 squat yaptım. Mutluyum huzurluyum
Herkes birbirini sevsin ama miuyu da sevsin istiyom hahahhaMiucuukk ay kıskanırmış daaa
Sen ne tatlısın öyleee
Allah kabul etsin korhicim inşallahKızlar sahurumu yaptım yatıyorum.iyi geceler Allah kabul etsin şimdidenn
Korkma korkma sen fazlasını yapıyorsunİnşallah canım yaa valla batıracağım takımı korkuyorum
Geçer geçeeeer hiçbişey kalmaz cumaya sevinmelisin oldum diye hattaRegl oldummmmmm ühüüüüü ....cok sanssizim gercekten yaaa.... tam guzel eksi gordum derken pazartesi ki tartının n3deni belli oldu cumaya gider mi bu şişkinlik
Inşallah miucum ağzın bal yesin, ay yok yok yulaf ezmesi yesin, yeşil çay içsinOh o zaman menün gayet güzel olmuş içim rahatladı
Yaaaaa cansınız siz
Anka çok iyi cidden tebrikler şunlardan sonra da artılar gitmezse hiiiç üzülme canım elinden geleni yapıyorsun. Bu hafta gitmese haftaya illaki gidecek
Herkes birbirini sevsin ama miuyu da sevsin istiyom hahahha
Allah kabul etsin korhicim inşallah
Korkma korkma sen fazlasını yapıyorsun
Geçer geçeeeer hiçbişey kalmaz cumaya sevinmelisin oldum diye hatta
Ye ye uyu bugün kuzum sen tamam mıgünaydın kızlar çok uykum var bugün
Evet onları yesin içsin bal falan yok ı ıhInşallah miucum ağzın bal yesin, ay yok yok yulaf ezmesi yesin, yeşil çay içsin
nerde uyuyayım işteyimYe ye uyu bugün kuzum sen tamam mı
ballı yoğurdu sporcular sıklet düşerken yiyiyorlar zayıflamak için ama bende cesaret edip yemedim hiçEvet onları yesin içsin bal falan yok ı ıh
Kizz seni kilo almaktan kurtariyorum fedakarlik ediyorum isteVayyyy bosver rakibeni haoyle olsun canim
Yapma yorulma hiç de kıyamam sana. Git pastanede tatlını yeee çayını iiiçç keyif yap sennerde uyuyayım işteyimuykum açılsın diye öğle arası leslie yapayım en iyisi
boooool ballı yiyebilirsin bence sıfır kaloriiiiiiiiiiiiiiiiii gönül rahatlığıyla götürballı yoğurdu sporcular sıklet düşerken yiyiyorlar zayıflamak için ama bende cesaret edip yemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?