çökelek neydi eylüllKahvalti
1tam yumurta bir yumurta beyazi rafadan
1dilim tb ekmegi kizarmis
3yk cokelek
7zeytin
1domates
neden?Günaydınn kızlar kusura bakmayın 2 gğndür pek yazamadım
Akşama toplu halde de yazcaksın di miKahvaltı
2hş yumurta 8 zeytin
1kk peynir
1 bardak süt
Yazcam daha bişi yemicem belkiAkşama toplu halde de yazcaksın di mi
Su ve sporu yazcaksın hiçbişey yazmasanYazcam daha bişi yemicem belki
Bi çeşit peynir cnm.. Hatay'da fln meşhur. .çökelek neydi eylüll
Eşimde dün baklava almış ağzıma sürmedim bu fedakarlıklarımızın sonucunu tartıda alırızKızlar çay kahve falanda içmedim sadece su.. dünde eşim illa dondurma ye diye getirdi bi kaşık bile yemedim :)(
İyi yapmışsın Canım , ben bu ısrarlar yüzünden tatilde memlekette kalmak istemiyorum evime gelicemAnn3mlerden geldim
Menümü vereyim
Sahur 2 has yum 2 k kayısı 1 hurma
Salatalık
Iftar: 1 kepçeden de az çorba
1 dilim börek 2 yaprak sarma
2 kaşık mantı
3 parca fırında tavuk
Az salata
Şu 2 litre
Bu kadar idare edebildim çünkü yengem aşırı ısrar ediyordu ben o ne koyduysa yarisindan cogunu geri bıraktım...
Ay olda tek beklemesi ayrı stres iner inşallahRegl oldummmmmm ühüüüüü ....cok sanssizim gercekten yaaa.... tam guzel eksi gordum derken pazartesi ki tartının n3deni belli oldu cumaya gider mi bu şişkinlik
Güzel Can'ım afiyet olsunKahvalti
1tam yumurta bir yumurta beyazi rafadan
1dilim tb ekmegi kizarmis
3yk cokelek
7zeytin
1domates
Kızlar akşam iftar menüsünü öğrendim ben. Beni zorlayacak tek şey "fırın sütlaç" en sevdiğim tatlı.
Dünden beri ne bu ya sütlaçla sınanıyorum
İçhiç bilmiyodum öğrenmiş oldum bulursam yiyeyim.Bi çeşit peynir cnm.. Hatay'da fln meşhur. .
Valla bugün çarşamba yememem lazım. İnşallah yemeyeceğim.Eşimde dün baklava almış ağzıma sürmedim bu fedakarlıklarımızın sonucunu tartıda alırız
İyi yapmışsın Canım , ben bu ısrarlar yüzünden tatilde memlekette kalmak istemiyorum evime gelicem
Ay olda tek beklemesi ayrı stres iner inşallah
Güzel Can'ım afiyet olsun
Miucum hakkaten ya bi kasenin yarısını yersin çok zorlanırsan
sende kilo alma canım kıyamamKizz seni kilo almaktan kurtariyorum fedakarlik ediyorum isteben yiyim ki kiloyu ben alayim
seni gidi seni beni yoldan çıkartmaya çalışmak haYapma yorulma hiç de kıyamam sana. Git pastanede tatlını yeee çayını iiiçç keyif yap sen
boooool ballı yiyebilirsin bence sıfır kaloriiiiiiiiiiiiiiiiii gönül rahatlığıyla götür
yemiyceeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmsende kilo alma canım kıyamamhepsini miu yesin
kuzenim yazmış..seni gidi seni beni yoldan çıkartmaya çalışmak ha
Anka sayın kaptanım kaptan yardımcımız bana tatlı ye diyor
Incim ya sen ne güzel kilo verdin maşallah sana, 3 haftada 5 kilo harikasın
Vayy üyeleri kilo almaya teşvik ha. Alayım mı görevindenseni gidi seni beni yoldan çıkartmaya çalışmak ha
Anka sayın kaptanım kaptan yardımcımız bana tatlı ye diyor
ayyy sağol canım benim inşallah senin kilona da inerim sende hedefine ulaşırsınIncim ya sen ne güzel kilo verdin maşallah sana, 3 haftada 5 kilo harikasın
Dün o yaptı bana. Nerde o alıntım. Kaptan geçmişe bi bak seni etiketlemiştim. Misilleme yapıyor o bana. Bence inciyi takımdan atVayy üyeleri kilo almaya teşvik ha. Alayım mı görevinden
kaptan miu yazmamış kuzeni yazmış (!)Vayy üyeleri kilo almaya teşvik ha. Alayım mı görevinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?