Dün o yaptı bana. Nerde o alıntım. Kaptan geçmişe bi bak seni etiketlemiştim. Misilleme yapıyor o bana. Bence inciyi takımdan at
o sinsice ilerliyor. Daha -5 den fazla da verdi ama demiyor kimseyeIncim ya sen ne güzel kilo verdin maşallah sana, 3 haftada 5 kilo harikasın
Ağlama kuzum sen kilo alma topiklerine git yeter çok verdin zaten
sen gül gül cumada ben gülecemAğlama kuzum sen kilo alma topiklerine git yeter çok verdin zaten
Evet görmüştüm de cevap yazamadım. İnciyi takımdan atarsam baya sarsılırız takımı siz ayakta tutuyorsunuz nerdeyse...Dün o yaptı bana. Nerde o alıntım. Kaptan geçmişe bi bak seni etiketlemiştim. Misilleme yapıyor o bana. Bence inciyi takımdan at
Atamam zaten yesada terki diyar etti. Kim yardım edecek banakaptan miu yazmamış kuzeni yazmış (!)
heh gördüysen tamamEvet görmüştüm de cevap yazamadım. İnciyi takımdan atarsam baya sarsılırız takımı siz ayakta tutuyorsunuz nerdeyse...
ay iviiiitAtamam zaten yesada terki diyar etti. Kim yardım edecek bana
Evet görmüştüm de cevap yazamadım. İnciyi takımdan atarsam baya sarsılırız takımı siz ayakta tutuyorsunuz nerdeyse...
ay iviiiityesa nerdesiiiin tülaaaayyyyy
heh gördüysen tamam
o zaman beni yenmesin ona söyler misin ankacığım. zaten geçen hafta yenmişti beni
görmüşmüydünEvet görmüştüm de cevap yazamadım. İnciyi takımdan atarsam baya sarsılırız takımı siz ayakta tutuyorsunuz nerdeyse...
Atamam zaten yesada terki diyar etti. Kim yardım edecek bana
ayyyy iyi ol da :)puhahhahahaha burdayım canımm benimmmmmmmmm
ama yemek liste okuyamıyrum
ama eminimmmm herkesin listesi şahaneeeeeeeeeeeeee
aslında açımmmmmmmmm ama yemek görmek istemiyorummmmmmmmmm :)
Daddy is hoooommmeeeeeeeeeben yardım ederim kaptan ama yeter ki yemek yap deme nolurrrrrrrrrrrrr bi de buzdolabının kapagını acmayımmmmmmmmmm
baska her seye varım dıyorrrrrrrrrrrrrrrrr :)
ayyyy iyi ol da :)
Gel gir de gözün kapalı yaz bişeyler biz anlarız okuma hiçbişey
hemen yazayımmmm :):)
eylul canım o kadar gec saatte yeme lutfen
ıncı cok guzel gıdıyorsun bu hafta benden sana t ile başlayan ı ile biten şeyden hak :)
miu sen kas yaptın ya kas daha agırdır o yuzden kılon az görünmüyor
anka kaptan dıyetısyenı bırakmasa mıydın daha fena oldun sankıııııııııııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?