- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Misafirlik demek istedim, yazdığımı kontrol etmedim telefondan da yazınca karışmış. 79.1 çıktım bugün ve adet oldum.Flocum mustafa nedir
Menün güzel pirinç yerine bulgur olsaydi iyiymis ama ..
Hem de bugüüüün hem de çarşambaaaaa hem de gözleme ve dondurmaBen menümü vereyim
Sahur 1 k kayısı 1 hurma
Sabah 10.30: 2 dilim gözleme
Bir tane çikolata(cokonat)
Nescafe
Ara türk kahvesi 3 hurma 1 k kayısı
Akşam 16.00: 1 kepçe çorba
1 baget ,sade yeşillikten salata
Bu saatten sonra bitki caylari
Şekersiz kahve
3 litre su
Spor 9.600 adım
Merakla bekliyorum hemen cuma olsuuunAyyy inşallah miucum cumaya kadar tartılmayacağımheyecnlıyım
O tabağı yine istiyorum yine yine :) bir gün bana gönderceksin inanıyorumMenümü yazayım kızlar
Sahur karatay kahv.1 yum.
Eki Görüntüle 2005995
Sahurda kefirimi içtim.küçük kaselerde labne ve lor peyn.var
İftara az kaldııı
1 kase tarhana çorb.
1 tabak etli patlıcan.
1 kase yoğurt.
Bol yeşillik
1 avuç kuruyemiş.1 türk kahvesi
Su 2lt
Spor 2 mil leslie
Yaaa kalbime iniyordu eylül sütlaç 2 avuç çekirdek falan. Bugün çarşambaaaaaKahvalti
1tam yumurta bir yumurta beyazi rafadan
1dilim tb ekmegi kizarmis
3yk cokelek
7zeytin
1domates
Ara
Sutlac
Oglen
1 tabak ayran asi
1 kepce mercimek corba
Ara
Komsu kahveye davet etti
1 avuc findik
2 avhc cekirdek yedim bunlari yedigim icin aksam yemegini yemedim kizlar
Kız eylülğnli tutmadı hahahagagaTüh tutmadı geç yiyen bir arkadas üzerine alınabilir mi acaba :)
Kizlar selam iste menum
1 kase corba
1 yaglama
1 kase salata
2 kayisi
1 nektarin
1 erik
Nescafe
Su 2 litre
Spor simdilik 6000 adım
Beğenmedim hıh.Kayseri yaglamasi lahmacun gibi aslinda biraz agir bir yemek ama bugunluk boyle oldu canim cekti
Mustafaaaa kimsin looooMustafa safirlikteyim menumu yazayım
Sahur 3 yk lor
2 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 küçük çarliston biber
1 bardak süt.
İftar
Mercimek çorbası
5 ızgara köfte
1 kase salata
2 yk pirinç pilavı
Yarım avuç içi pide..
Ohhhhh be harika bir menü ve spor ohhh çok beğendim çok. Alkışlaaar!Bende menümüyazıyım
Sabah
1 haş yumurta zeytin domates salatalık marul
Ara
Türk kahvesi şekersiz
Öğle
Dünden kalan patlıcan yanına ayran
Ara
Yarım elma
Akşam
Kabak yemeği yoğurt salata etli tel şehriye çorbası
Su 2 lt
Lesie 3 mil
1,30 saat çarşı pazar gezmece
100 twister
20 mekik
Ay bir tane dahaaaaaa kaçamaksız gününe uygun cumaya hazırlık menüsü. SilycimmmmmKizlar bende yaziyorum ;
SAHUR; 1 haslanmis yumurta, 1 lt su
IFTAR ; Lor peynirli+domatesli+maydonozlu salata, bir de zeytinyağlı kabak , yoğurtlu :)
SPOR; 6240 adım yürüyüş, 10 dk zumba
Çıkasın gelsin inciciğim yaplamalar aklına gelsinTamam canim bugun ip atliyayim sonrafa disari cikar yururum kosu bandina cikasim yok
Kızzzzz eylülümmmm sen sus aaaaaaa çarşamba perşembe yenilir mi hiç aaaaAfiyet olsun canim iyi etmissin arada sevdigimiz seylere yiyecegiz ki moral yuksek olucak mutsuz olursak birakitiz diyeti ben boyle dusunuyorum
Alışkanlık değil kuzum zorundalıktan yoksa kilo gitmez. Keşke hep yapabilsem :)Sportif insan seni seniiiii hayranim senin spor yapisina ya masallah sana bu aloskanligini hiç birakma canim
Afiyet olsun canim yine harikasin
Neee neeeee 79.1 mi AllaaaahhhhhhMisafirlik demek istedim, yazdığımı kontrol etmedim telefondan da yazınca karışmış. 79.1 çıktım bugün ve adet oldum.
79.1 e güvenip de yedim o pilavı zaten. Adet yüzünden ödemim olmaz inşallah. Eve varınca yeşil çay içeyim..Neee neeeee 79.1 mi Allaaaahhhhhh
İftarı güzel atlatmışsın diğer öğünler de dengeli bravo canım ya.sen bu işi çözdün.spor zaten hayranlık uyandırıcı
Kahvaltı 07:55
1 bardak süt
1 ceviz, 1 kuru kayısı
10:45 1 kayısı, sade türk kahvesi
Öğle 12:00
2 yk tavuk sote
1.5 yk bulgur pilavı
1 avuç semizotu çiğ, 1 yeşil biber,2 cin biber
6 çilek
13:00 sade kahve, dondurma
16:45 1 gün kurusu, 2 kayısı, 10 tuzsuz fıstık
Akşam 20:25
Yarım kase mercimek çorba
3 yk et kavurma
2 yk peynirli çoban salata
2 hurma, 1 çilek, 7 kiraz
Su: 3.5 lt (daha da içcem)
Spor:
25 yürüyüş bandı tempolu yürüyüş
20 dk eliptik
16 dk bisiklet
500 ip
100 jumping jack
50 squat
OluuuurrKızlar iftarda cidden az yedim ama midem bir şişti. Anam bir yudum kalmış ya midem. Yarın çok çok az yiyerek gwçiricem inşallah ki cuma mutlu olayım.
YARIN HEPİMİZ HAFİFCECİK YİYELİM Mİİİİİ?
Ay maşallaaaah flo süpersin yaaa79.1 e güvenip de yedim o pilavı zaten. Adet yüzünden ödemim olmaz inşallah. Eve varınca yeşil çay içeyim..
He valla ben de şaşırdım, günlerdir wc sıkıntım vardı, semizotu süper geldi.Ay maşallaaaah flo süpersin yaaa
Miuu ankarada olsam ellerimle hazırlardım sanaHem de bugüüüün hem de çarşambaaaaa hem de gözleme ve dondurmaçarşamba perşembe neden kaçamak yaaaaaa
Merakla bekliyorum hemen cuma olsuuun
O tabağı yine istiyorum yine yine :) bir gün bana gönderceksin inanıyorummenün harika yine canımmmm
Wc çok etkili gerçekten.tebrikler canım istikrarla hedefe gidiyorsunHe valla ben de şaşırdım, günlerdir wc sıkıntım vardı, semizotu süper geldi.
Evet tatli prensesss bugün çok sevindirik oldummm cumaya 62 yi görmek için çabalıyorum. O kadar pis gaza geldimki düşün oruç oruç her gün yapamazken bugün birazda olsa spor yaptimmm ohhhHem de bugüüüün hem de çarşambaaaaa hem de gözleme ve dondurmaçarşamba perşembe neden kaçamak yaaaaaa
Merakla bekliyorum hemen cuma olsuuun
O tabağı yine istiyorum yine yine :) bir gün bana gönderceksin inanıyorummenün harika yine canımmmm
Yaaa kalbime iniyordu eylül sütlaç 2 avuç çekirdek falan. Bugün çarşambaaaaaAllahtan akşam yok ohhhhhh dedim oh be
Kız eylülğnli tutmadı hahahagaga
Yarın kaçamak yapana mapus var
Beğenmedim hıh.
Mustafaaaa kimsin looooflo pilavvvvvv pide yemişsin zatn sonuçta. Ufff
Ohhhhh be harika bir menü ve spor ohhh çok beğendim çok. Alkışlaaar!
Ay bir tane dahaaaaaa kaçamaksız gününe uygun cumaya hazırlık menüsü. Silycimmmmm
Çıkasın gelsin inciciğim yaplamalar aklına gelsin
Kızzzzz eylülümmmm sen sus aaaaaaa çarşamba perşembe yenilir mi hiç aaaa
Alışkanlık değil kuzum zorundalıktan yoksa kilo gitmez. Keşke hep yapabilsem :)
Daha eve geçmedik. 1 kepçe mercimek çorbası içtim 3 tane bulgurlu lahana sarması yedim. Açım şu an suya abandım...Anka iftarın nasıl geçti kaptan çok merak ediyorum. Hafif yiyebilerek atlatabildin mi acaba ? Hadi inşallaaaaahhhhh!
Bu ne?!? Sily !! Zafiyet geçiricen ayolKizlar bende yaziyorum ;
SAHUR; 1 haslanmis yumurta, 1 lt su
IFTAR ; Lor peynirli+domatesli+maydonozlu salata, bir de zeytinyağlı kabak , yoğurtlu :)
SPOR; 6240 adım yürüyüş, 10 dk zumba
Brawoo . TakdirlerrrDaha eve geçmedik. 1 kepçe mercimek çorbası içtim 3 tane bulgurlu lahana sarması yedim. Açım şu an suya abandım...
Afiyet olsun canım benim 2 kaşkcık zTen ama olmasa da olurdu. Sen vücudunu tanıyorsun dengeli besleniyorsun ki kilo da gidiyor sonuçta. Maşallah cuma bi -200 daha falan çıksa ooohhh79.1 e güvenip de yedim o pilavı zaten. Adet yüzünden ödemim olmaz inşallah. Eve varınca yeşil çay içeyim..
Ayy kuzum çok sağolİftarı güzel atlatmışsın diğer öğünler de dengeli bravo canım ya.sen bu işi çözdün.spor zaten hayranlık uyandırıcı
Oluuuurr
Canım canım canımmmmmm ayyy nasıl mutlu oldumMiuu ankarada olsam ellerimle hazırlardım sana
Ohh ohhh yandan yandan biz başarıcaz bu işiEvet tatli prensesss bugün çok sevindirik oldummm cumaya 62 yi görmek için çabalıyorum. O kadar pis gaza geldimki düşün oruç oruç her gün yapamazken bugün birazda olsa spor yaptimmm ohhh
YAAaaaaa beklemediğim kadar iyi çok sevindim şuan oley beDaha eve geçmedik. 1 kepçe mercimek çorbası içtim 3 tane bulgurlu lahana sarması yedim. Açım şu an suya abandım...
Yok kuzum ya bünye alıştı artik . Su ice ice doyuyorumBu ne?!? Sily !! Zafiyet geçiricen ayol
Lahana yine cikmis karsinaDaha eve geçmedik. 1 kepçe mercimek çorbası içtim 3 tane bulgurlu lahana sarması yedim. Açım şu an suya abandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?