Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hem de bugüüüün hem de çarşambaaaaa hem de gözleme ve dondurma çarşamba perşembe neden kaçamak yaaaaaa
Ayyy inşallah miucum cumaya kadar tartılmayacağım heyecnlıyım
Merakla bekliyorum hemen cuma olsuuun
O tabağı yine istiyorum yine yine :) bir gün bana gönderceksin inanıyorum menün harika yine canımmmm
Yaaa kalbime iniyordu eylül sütlaç 2 avuç çekirdek falan. Bugün çarşambaaaaaAllahtan akşam yok ohhhhhh dedim oh be
Tüh tutmadı geç yiyen bir arkadas üzerine alınabilir mi acaba :)
Kız eylülğnli tutmadı hahahagaga
Kizlar selam iste menum
1 kase corba
1 yaglama
1 kase salata
2 kayisi
1 nektarin
1 erik
Nescafe
Su 2 litre
Spor simdilik 6000 adım
Yarın kaçamak yapana mapus var
Kayseri yaglamasi lahmacun gibi aslinda biraz agir bir yemek ama bugunluk boyle oldu canim cekti
Beğenmedim hıh.
Mustafaaaa kimsin loooo flo pilavvvvvv pide yemişsin zatn sonuçta. Ufff
Ohhhhh be harika bir menü ve spor ohhh çok beğendim çok. Alkışlaaar!
Kizlar bende yaziyorum ;
SAHUR; 1 haslanmis yumurta, 1 lt su
IFTAR ; Lor peynirli+domatesli+maydonozlu salata, bir de zeytinyağlı kabak , yoğurtlu :)
SPOR; 6240 adım yürüyüş, 10 dk zumba
Ay bir tane dahaaaaaa kaçamaksız gününe uygun cumaya hazırlık menüsü. Silycimmmmm
Tamam canim bugun ip atliyayim sonrafa disari cikar yururum kosu bandina cikasim yok
Çıkasın gelsin inciciğim yaplamalar aklına gelsin
Afiyet olsun canim iyi etmissin arada sevdigimiz seylere yiyecegiz ki moral yuksek olucak mutsuz olursak birakitiz diyeti ben boyle dusunuyorum
Kızzzzz eylülümmmm sen sus aaaaaaa çarşamba perşembe yenilir mi hiç aaaa
Sportif insan seni seniiiii hayranim senin spor yapisina ya masallah sana bu aloskanligini hiç birakma canim
Alışkanlık değil kuzum zorundalıktan yoksa kilo gitmez. Keşke hep yapabilsem :)
Afiyet olsun canim yine harikasin

İftarı güzel atlatmışsın diğer öğünler de dengeli bravo canım ya.sen bu işi çözdün.spor zaten hayranlık uyandırıcı

Miuu ankarada olsam ellerimle hazırlardım sana

Evet tatli prensesss bugün çok sevindirik oldummm cumaya 62 yi görmek için çabalıyorum. O kadar pis gaza geldimki düşün oruç oruç her gün yapamazken bugün birazda olsa spor yaptimmm ohhh

79.1 e güvenip de yedim o pilavı zaten. Adet yüzünden ödemim olmaz inşallah. Eve varınca yeşil çay içeyim..
Afiyet olsun canım benim 2 kaşkcık zTen ama olmasa da olurdu. Sen vücudunu tanıyorsun dengeli besleniyorsun ki kilo da gidiyor sonuçta. Maşallah cuma bi -200 daha falan çıksa ooohhh
İftarı güzel atlatmışsın diğer öğünler de dengeli bravo canım ya.sen bu işi çözdün.spor zaten hayranlık uyandırıcı
Ayy kuzum çok sağol

Miuu ankarada olsam ellerimle hazırlardım sana
Canım canım canımmmmmm ayyy nasıl mutlu oldum
Evet tatli prensesss bugün çok sevindirik oldummm cumaya 62 yi görmek için çabalıyorum. O kadar pis gaza geldimki düşün oruç oruç her gün yapamazken bugün birazda olsa spor yaptimmm ohhh
Ohh ohhh yandan yandan biz başarıcaz bu işi
Daha eve geçmedik. 1 kepçe mercimek çorbası içtim 3 tane bulgurlu lahana sarması yedim. Açım şu an suya abandım...
YAAaaaaa beklemediğim kadar iyi çok sevindim şuan oley be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…