Menüne bayıldım kendimden utandımKizlar bende yaziyorum ;
SAHUR; 1 haslanmis yumurta, 1 lt su
IFTAR ; Lor peynirli+domatesli+maydonozlu salata, bir de zeytinyağlı kabak , yoğurtlu :)
SPOR; 6240 adım yürüyüş, 10 dk zumba
Bilemiyorum canım limon maydanoz kürü yapıym şimdi işe yardığı kadarOooooooone kadar guzel lezzetli bir menü gerçekten çok güzel yiyecekler var canim amaaaaa bir o kadarda kalorili nasil yakcaksin bunlari
Afiyet olsun canim.. tatli krizi için arkadaşım bir sey yapip getirdive hosuma gitti tavsiye edebilirim .. youtube dada var.. hurmayi cekirdeklerinden ayirip blender dan cek kakao ekle top top yap .. tatlidan daha iyi tabi kararında yemek lâzım onu daÖğlen 14.00 bir kase çorba
Ara öğün 16.30
3 ceviz+adaçayı
Akşam 19.30
1 kase çorba 1 tabak fırında tavuk patates
1 kase salata
2 baklava(( (dayanamadım hasta olcam tatlı krizime engel olamadım )
3lt su
Spor henüz yapmadım yapıcam inşallah:)
Afiyet olsun canim.. tatli krizi için arkadaşım bir sey yapip getirdive hosuma gitti tavsiye edebilirim .. youtube dada var.. hurmayi cekirdeklerinden ayirip blender dan cek kakao ekle top top yap .. tatlidan daha iyi tabi kararında yemek lâzım onu daÖğlen 14.00 bir kase çorba
Ara öğün 16.30
3 ceviz+adaçayı
Akşam 19.30
1 kase çorba 1 tabak fırında tavuk patates
1 kase salata
2 baklava(( (dayanamadım hasta olcam tatlı krizime engel olamadım )
3lt su
Spor henüz yapmadım yapıcam inşallah:)
YağlamaaaKizlar selam iste menum
1 kase corba
1 yaglama
1 kase salata
2 kayisi
1 nektarin
1 erik
Nescafe
Su 2 litre
Spor simdilik 6000 adım
Ya miuda fıstık ezmesi tarifi vermişti ama öğrencimin annesi getirmiş gün boyu bakıştık tatlıyla akşam dayanamadım yedimAfiyet olsun canim.. tatli krizi için arkadaşım bir sey yapip getirdive hosuma gitti tavsiye edebilirim .. youtube dada var.. hurmayi cekirdeklerinden ayirip blender dan cek kakao ekle top top yap .. tatlidan daha iyi tabi kararında yemek lâzım onu da
Menüne bayıldım kendimden utandım
Ahhhh o krizler yokmu :) afiyet olsun canimmm napalim en az zararla atlaticaz artikkkYa miuda fıstık ezmesi tarifi vermişti ama öğrencimin annesi getirmiş gün boyu bakıştık tatlıyla akşam dayanamadım yedim2 gün aç kalırım artık
Afiyet olsun hippocum yemek yarışmasında başarılar zten bir madalyan var artık :)@anka_misali @MiuLego
Kızlar geç kaldım kusura bakmayın. . Yemek yarışması beni çok yordu bugün..
sahur 2de..
Yarım simit
1.5 az yağda yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
1.5 lt su
İftar 20de..
1 kase kremalı sebze çorbası
Küçük bir parça tavuk, azcık patates püresi
Bikaç sarma
1 çatal yaptığım tatlıdan
Yemekler çok çeşitti ama kokudan doydum.. bunu bile zor yedim. Aslında hem yemek istiyorum hem kokudan yiyemedim. Gözüm aç. .neyse öle işte..
Şimdi bi çay içerim. . Öptüm. .
NolduuuBenim moralim çok bozuldu ya
Ben gidiyom.
İyi geceler kızlar..
Neden moralin bozuldu canım ?!?Benim moralim çok bozuldu ya
Ben gidiyom.
İyi geceler kızlar..
Wc çok etkili gerçekten.tebrikler canım istikrarla hedefe gidiyorsun
Evet tatli prensesss bugün çok sevindirik oldummm cumaya 62 yi görmek için çabalıyorum. O kadar pis gaza geldimki düşün oruç oruç her gün yapamazken bugün birazda olsa spor yaptimmm ohhh
Daha eve geçmedik. 1 kepçe mercimek çorbası içtim 3 tane bulgurlu lahana sarması yedim. Açım şu an suya abandım...
Ben de su içeyim yine. Uyuyana kadar su yaşasın su
Benimde moralim bozuk kIzım koltuktan düştü başını vurdu sürekli ağlıyor bi daha giremezsem kusura bakmayın
Nooolmus noooolmusYaa tamam tatlım ya !! Sana kıyamam . Ahanda kalkıp spor yapıyom . 5 mil leslie
Kendi cezamı ben kesiym. Sen üzülme yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?