Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun canim.. tatli krizi için arkadaşım bir sey yapip getirdive hosuma gitti tavsiye edebilirim .. youtube dada var.. hurmayi cekirdeklerinden ayirip blender dan cek kakao ekle top top yap .. tatlidan daha iyi tabi kararında yemek lâzım onu da

Afiyet olsun canim.. tatli krizi için arkadaşım bir sey yapip getirdive hosuma gitti tavsiye edebilirim .. youtube dada var.. hurmayi cekirdeklerinden ayirip blender dan cek kakao ekle top top yap .. tatlidan daha iyi tabi kararında yemek lâzım onu da

Ya miuda fıstık ezmesi tarifi vermişti ama öğrencimin annesi getirmiş gün boyu bakıştık tatlıyla akşam dayanamadım yedim2 gün aç kalırım artık

Afiyet olsun hippocum yemek yarışmasında başarılar zten bir madalyan var artık :)
Sarma gerçekten 2-3 taneyse ben menünü beğendim. Ama yarın daha hafif tamam mııııı çünkü iftardan önce tartıncaksınızzzzzz

Anlaşıldı keptin of yardimci ingilizcede bu kadar katledilirdi zaten onu da ben yaptim @MiuLego noooolduuuu niye bozuldu moral

Yaa tamam tatlım ya !! Sana kıyamam . Ahanda kalkıp spor yapıyom . 5 mil leslie
Kendi cezamı ben kesiym. Sen üzülme yeter ki

Wc çok etkili gerçekten.tebrikler canım istikrarla hedefe gidiyorsun

Evet çok etkili diyete başladım başlayalı haftada bir oda aksi gibi cumartesi günü

Evet tatli prensesss bugün çok sevindirik oldummm cumaya 62 yi görmek için çabalıyorum. O kadar pis gaza geldimki düşün oruç oruç her gün yapamazken bugün birazda olsa spor yaptimmm ohhh

Bende hedefimi geçip Bayram'a 70 lere inmek istiyorum

Daha eve geçmedik. 1 kepçe mercimek çorbası içtim 3 tane bulgurlu lahana sarması yedim. Açım şu an suya abandım...

Boş mideye su şişirir sahurda iyi beslen bari kaptan
Ben de su içeyim yine. Uyuyana kadar su yaşasın su

Owww su yaşasın su
bir haftalık tatil bitti Yarın oruç tutucam bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…