Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de davetteydim bugün. Annemlerde :) anneleri bilirsiniz . Şundan da ye bundan az yedin derken çizgiyi aştım saldım bayıra mevlam kayıran dedim . Annemimi kırıcam yedim valla . Tatlı da yedim. Tanrım beni affet

Neyse menüm şöyle
Sahur
Kaşarlı tost
Bal ve tereyağı
Çay
1 litre su

İftar
Tavuk çorbası
Yenidünya kebabı
Yarım pide
3 içli köfte
Ayran
2 dilim su böreği
Burma kadayıf
6-7 kiraz
Bir dilim karpuz
İki çatal kavun
2 bardak çay
3-4 ceviz bir avuç ayası kabak çekirdeği 4-5 fındık
750 ml su
Acaip şiştim spor mafiş

Yarım pide bir tam pidenin yarısı mı?
Yaaa bence şaka bu menü.
Şuan çok üzgünüm ben

Kiraz sapı çayı içeceğim şimdi, 2 gündür tezgahın üzerinde kurudu herhalde. Oğlan bahçeden toplamıştı, çayı kaynamış suyu bardağa alıp içine atılıyordu sanırım. Kaç tane sap koyacağım?

Bu nasıl bir menü Allah'ım. Abov, siper al gelir kızlar şimdi paparaya.

Flocum nasıl demleniyor bilmiyorum ama kaynamış suya sapları at demlensib sonra da iç. Adaçayı ıhlamur yapar gibi yap bence.
Cezamı çekmeye hazırım.
Umutcummmm
1 gün var tartıya. Napsan netsen bilemedim ki. Hangi birini eritcez sporla falan ki oruçsun.
Yak bi sigara

Oooooooo ne kadar guzel lezzetli bir menü gerçekten çok güzel yiyecekler var canim amaaaaa bir o kadarda kalorili nasil yakcaksin bunlari

Ya o bu değil de hepsini nasıl yiyebildin ya ? Yarım pide üstüne de onlar. Miden almaması lazım kusasın gelirdi normalde az yiyorsun miden küçücük kalmıştır.
Kız nasıl yedin ya.
Yaaaaa

@anka_misali @MiuLego
Kızlar geç kaldım kusura bakmayın. . Yemek yarışması beni çok yordu bugün..
sahur 2de..
Yarım simit
1.5 az yağda yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
1.5 lt su

İftar 20de..
1 kase kremalı sebze çorbası
Küçük bir parça tavuk, azcık patates püresi
Bikaç sarma
1 çatal yaptığım tatlıdan
Yemekler çok çeşitti ama kokudan doydum.. bunu bile zor yedim. Aslında hem yemek istiyorum hem kokudan yiyemedim. Gözüm aç. .neyse öle işte..
Şimdi bi çay içerim. . Öptüm. .

Ya o bu değil de hepsini nasıl yiyebildin ya ? Yarım pide üstüne de onlar. Miden almaması lazım kusasın gelirdi normalde az yiyorsun miden küçücük kalmıştır.
Kız nasıl yedin ya.
Yaaaaa
Aynen ben de anlamadım. Az yemeye alışmıştım . Bilemedim . Ama cuk cuk yağ gibi gitti . İliğim acıkmış demekki

Afiyet olsun canim ne güzel midelerimiz küçülüyor artik yuppppiiii

Afiyet olsunnn:) ama simit yerine ekmek yeseydin keşke simitteki kalori çok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…