- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Geçen ben de epey yemistim, sığışamamıştım ya, benim şansıma o gün yüksek kalorili yiyecekler yoktu. Kıtlıktan çıkmışçasına yemistim. Umuta da böyle oldu sanırım. Ama kalorili yiyecekler varmış ve tartı gününe yakinmis..Yaktım bi cigara . Sahurda yemem artıkın
Bazı mankenlerin yaptığı gibi kussan anca çare olur. Maydanoz napsin..Bilemiyorum canım limon maydanoz kürü yapıym şimdi işe yardığı kadar
Normalde 2 simit yerdimAfiyet olsunnn:) ama simit yerine ekmek yeseydin keşke simitteki kalori çok ya
Kız deme öle şeyler.. gerçek sanarlar falan..Bazı mankenlerin yaptığı gibi kussan anca çare olur. Maydanoz napsin..
Cnm cok gecmiş olsun Rabbim korusun bişey olmaz inş canını sıkmaBenimde moralim bozuk kIzım koltuktan düştü başını vurdu sürekli ağlıyor bi daha giremezsem kusura bakmayın
Kız Bı gun gelmedim neler yemişsin anam anam okurken gözüm seğirdi vallaYaktım bi cigara . Sahurda yemem artıkın
Brawoo . Takdirlerrr
Afiyet olsun canım benim 2 kaşkcık zTen ama olmasa da olurdu. Sen vücudunu tanıyorsun dengeli besleniyorsun ki kilo da gidiyor sonuçta. Maşallah cuma bi -200 daha falan çıksa ooohhh
Ayy kuzum çok sağol
Canım canım canımmmmmm ayyy nasıl mutlu oldum
Ohh ohhh yandan yandan biz başarıcaz bu işi
YAAaaaaa beklemediğim kadar iyi çok sevindim şuan oley be
Lahana yine cikmis karsina
Ben de davetteydim bugün. Annemlerde :) anneleri bilirsiniz . Şundan da ye bundan az yedin derken çizgiyi aştım saldım bayıra mevlam kayıran dedim . Annemimi kırıcam yedim valla . Tatlı da yedim. Tanrım beni affet
Neyse menüm şöyle
Sahur
Kaşarlı tost
Bal ve tereyağı
Çay
1 litre su
İftar
Tavuk çorbası
Yenidünya kebabı
Yarım pide
3 içli köfte
Ayran
2 dilim su böreği
Burma kadayıf
6-7 kiraz
Bir dilim karpuz
İki çatal kavun
2 bardak çay
3-4 ceviz bir avuç ayası kabak çekirdeği 4-5 fındık
750 ml su
Acaip şiştim spor mafiş
Paparaya hazırım. Aldım gardımı canım flocum . Asıl cezamı merak ediyorum . Abooo ki ne abooo !!!
Kız rakip. . Baktın mı tarifime.. gel sende katıl orda da rakip olalım@ICIR Bir kaç saat uyutma çocuğu bari. Kusarsa hastaneye götür. Çok geçmiş olsun. Benim oğlan da bir kaç sene önce ayaktayken cekyatin yaslandigimiz yerinin üstünden kafa üstü düşmüştü. Kusunca gittik şükür bir şey olmadi. Çok dikkatli ol.
Cnm ellerine sağlık süper gözukuyo hepsi maşallah sana oyum sana :)Kız rakip. . Baktın mı tarifime.. gel sende katıl orda da rakip olalım
Gel sende katıl canım. . Beğenmene çok sevindim.. bütün gün uğraştım inan :))Cnm ellerine sağlık süper gözukuyo hepsi maşallah sana oyum sana :)
Cnm belki ilerde :) uğraşmana degmiş ellerine sağlık Rabbim agız tadıyla yemeyi nasıp etsin inşallahGel sende katıl canım. . Beğenmene çok sevindim.. bütün gün uğraştım inan :))
Ay uğraşamam valla. Minik çekirge ile anca yemeğimi yapıyorum. Bir huysuz, bir memeci oldu ramazanda anlatamam, iligimi kurutuyor.Kız rakip. . Baktın mı tarifime.. gel sende katıl orda da rakip olalım
Geçmiş olsun canımmmm.yavrunun bişeyi yoktur inşallahBenimde moralim bozuk kIzım koltuktan düştü başını vurdu sürekli ağlıyor bi daha giremezsem kusura bakmayın
Hiç sorma!! Canım ya. Ben depresyondayım anladım bunu. Toparlanacağım inşallah.Kız Bı gun gelmedim neler yemişsin anam anam okurken gözüm seğirdi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?