Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Brawoo . Takdirlerrr

Evett tartıda artı görmesem yerdim aslında sonuçta bizim için hazırlandı çok ayıp oldu ama yapacak bişey yok zaten artıdayım bi de hamur işi çok batırırdı..

Lahana yine cikmis karsina

Paparaya hazırım. Aldım gardımı canım flocum . Asıl cezamı merak ediyorum . Abooo ki ne abooo !!!

Bi de buna daha çok kızıyorum ben. Bi umursamaz tavır pişmanlık yok bilmiyorum. Ceza falan yok. Afiyet olsun. Ben artıda olduğum için hiç bir şey demeye yuzum yok.

@MiuLego inan bikaç tane.. yiyemedim kız.. hem doydum hemde kokudan heralde..
Bu arada bu hafta ben sabitim ya.. geçen hafta oruç tutmamıştım. Bu hafta tutuyorum.menülerimi gördünüz kaçamak yok.. Oruç tutarken kilo alanlardanım

umut-16 canım çok abartmışsın ya. Hadi anneni kıramadın tamam yarım pide nedir, 3 içli köfte,2 su böreği.. hepsinden 1 tane yesen yine neyse de maşallah fazla olmuş. Hemde çarşamba. . Çok üzüldüm..

@ICIR Bir kaç saat uyutma çocuğu bari. Kusarsa hastaneye götür. Çok geçmiş olsun. Benim oğlan da bir kaç sene önce ayaktayken cekyatin yaslandigimiz yerinin üstünden kafa üstü düşmüştü. Kusunca gittik şükür bir şey olmadi. Çok dikkatli ol.

Kız rakip. . Baktın mı tarifime.. gel sende katıl orda da rakip olalım

Kız Bı gun gelmedim neler yemişsin anam anam okurken gözüm seğirdi valla
Hiç sorma!! Canım ya. Ben depresyondayım anladım bunu. Toparlanacağım inşallah.
Az önce spor yaptım sporun yarısında midem bulandı çok affedersiniz kustum. Ve şimdi midem kötü. Su içtim . Öncesinde limon maydanoz yaptım ardından spor derken kendimi helak ettim. Uyuyabilecekmiyim bilmiyorum.
Sakın benim gibi yapmayın aman diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…