Spordan önce kahve iç canım. Yağ yakımı hızlanıyor.Hiç sorma!! Canım ya. Ben depresyondayım anladım bunu. Toparlanacağım inşallah.
Az önce spor yaptım sporun yarısında midem bulandı çok affedersiniz kustum. Ve şimdi midem kötü. Su içtim . Öncesinde limon maydanoz yaptım ardından spor derken kendimi helak ettim. Uyuyabilecekmiyim bilmiyorum.
Sakın benim gibi yapmayın aman diyeyim.
Ok. Vallahi her türlü tavsiyeye açığım. Bugün sınırı aştım . Şimdi acı çekiyorumSpordan önce kahve iç canım. Yağ yakımı hızlanıyor.
İnşallah tatlımBen şimdi Karatay kahvaltısı yaptım. 1 saat daha uyumayacağım. 5 km koşmuş gibi çalışacak metabolizmam. İnşallah şu artıdan kurtulurum.
Yapacak bişey yok. Ben de cuma cumartesi pazar yedim. 1 kavanoz nutella yedimOk. Vallahi her türlü tavsiyeye açığım. Bugün sınırı aştım . Şimdi acı çekiyorum
Aynen canım . Yapacak bişey yok. Çalışmaya devamYapacak bişey yok. Ben de cuma cumartesi pazar yedim. 1 kavanoz nutella yedimama tamamen ilacın etkisinden yani. Kaç gündür vereceğim diye uğraşıyorum. İftardan önce tartıldım hiç gitmemişti. Yani hiç kaçamak yapmadan bu kadar dikkat etseydim 2 kilo artı değil 2 kilo eksik çıkacaktım.
Cnm o kadar yemek üstüne limon falan miden ne yapsin cıkaracak mecbur bundan sonra dikkat et lütfenHiç sorma!! Canım ya. Ben depresyondayım anladım bunu. Toparlanacağım inşallah.
Az önce spor yaptım sporun yarısında midem bulandı çok affedersiniz kustum. Ve şimdi midem kötü. Su içtim . Öncesinde limon maydanoz yaptım ardından spor derken kendimi helak ettim. Uyuyabilecekmiyim bilmiyorum.
Sakın benim gibi yapmayın aman diyeyim.
Sağol canım. İnşallah böyle bişey yapmıcam bidaha .Cnm o kadar yemek üstüne limon falan miden ne yapsin cıkaracak mecbur bundan sonra dikkat et lütfen
Şimdilik sorun yok yapıldı gibi format atılmış yine olursa garantiye gidecek cnmSağol canım. İnşallah böyle bişey yapmıcam bidaha .
Tel nu ne yaptın canım
Ya bende folik asit baslıycam oda yaparsa böyleYapacak bişey yok. Ben de cuma cumartesi pazar yedim. 1 kavanoz nutella yedimama tamamen ilacın etkisinden yani. Kaç gündür vereceğim diye uğraşıyorum. İftardan önce tartıldım hiç gitmemişti. Yani hiç kaçamak yapmadan bu kadar dikkat etseydim 2 kilo artı değil 2 kilo eksik çıkacaktım.
O bende bişey yapmadı ama hiç de duymadım iştah açtığını. İnşallah açmaz. Bu benim alerji şurubu kilo almakl isteyenler topiğinde meşhur. Özellikle kilo almak için içiyormuş ordakiler. İnsan niye kilo almak ister kiYa bende folik asit baslıycam oda yaparsa böyleİnş olmaz kiminde olmuş kiminde hiçbir şey yok bakalım bu kadar emek verdik İnş bişey olmaz
Bı arkadasım acaip iştahım acildi dedı umarım olmaz valla boyu 165 kilosu 50 olsa ister sanırım :) bilemedim şimdiO bende bişey yapmadı ama hiç de duymadım iştah açtığını. İnşallah açmaz. Bu benim alerji şurubu kilo almakl isteyenler topiğinde meşhur. Özellikle kilo almak için içiyormuş ordakiler. İnsan niye kilo almak ister ki
Geçmiş olsun neden çıktı kiAnnelik nöbetindeyim.. küçük oğlan 39.1 ateşi çıktı. Şurup verdim soydum fln 38.6 ya düştü şimdide sallıyorum.
Bende bilmiyorum akşam huysuzdu.. 3 e kadr pek uyumadı. Sonra bi baktım emzirmek için aldım yanıyor. . Dişten olabilir. . Havalar da ısındı bugün. . Duş aldıracaktım ama baktım düşüyor. .Geçmiş olsun neden çıktı ki
canım çok geçmiş olsun ne çekiyor bebeler şu dişlerdenBende bilmiyorum akşam huysuzdu.. 3 e kadr pek uyumadı. Sonra bi baktım emzirmek için aldım yanıyor. . Dişten olabilir. . Havalar da ısındı bugün. . Duş aldıracaktım ama baktım düşüyor. .
hiç sorma ya mesela brokoli kilo aldırsaydı lahana kilo aldırsaydı ne güzel olurduYağlamaaaneden mükemmel olan herşey kilo aldırıyorki
canım geçmiş olsun şimdi nasıl şiş falan oldumuyaaa gecmis olsun ciddi bir sey yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?