Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Spordan önce kahve iç canım. Yağ yakımı hızlanıyor.

Ok. Vallahi her türlü tavsiyeye açığım. Bugün sınırı aştım . Şimdi acı çekiyorum
Yapacak bişey yok. Ben de cuma cumartesi pazar yedim. 1 kavanoz nutella yedim ama tamamen ilacın etkisinden yani. Kaç gündür vereceğim diye uğraşıyorum. İftardan önce tartıldım hiç gitmemişti. Yani hiç kaçamak yapmadan bu kadar dikkat etseydim 2 kilo artı değil 2 kilo eksik çıkacaktım.

Aynen canım . Yapacak bişey yok. Çalışmaya devam

Cnm o kadar yemek üstüne limon falan miden ne yapsin cıkaracak mecbur bundan sonra dikkat et lütfen

Ya bende folik asit baslıycam oda yaparsa böyle İnş olmaz kiminde olmuş kiminde hiçbir şey yok bakalım bu kadar emek verdik İnş bişey olmaz

Ya bende folik asit baslıycam oda yaparsa böyle İnş olmaz kiminde olmuş kiminde hiçbir şey yok bakalım bu kadar emek verdik İnş bişey olmaz
O bende bişey yapmadı ama hiç de duymadım iştah açtığını. İnşallah açmaz. Bu benim alerji şurubu kilo almakl isteyenler topiğinde meşhur. Özellikle kilo almak için içiyormuş ordakiler. İnsan niye kilo almak ister ki

Bı arkadasım acaip iştahım acildi dedı umarım olmaz valla boyu 165 kilosu 50 olsa ister sanırım :) bilemedim şimdi

Yoo ben ilk hamileliğimden önce 165 boy 45,kiloydum çok mutluydum. Hiç kilo alasım yoktu

2. Hamileliğimden sonra kanamam durmadı ilaç kullandım çok kilo aldım.. İlk diyet topiklerine mesajım şu kızlarrrr 59 kilo olmuşum bu kadar kilo nasıl verilir yardım edinnnn.

Şimdi 59 olmak için uğraşıyorum.

Geçmiş olsun neden çıktı ki
Bende bilmiyorum akşam huysuzdu.. 3 e kadr pek uyumadı. Sonra bi baktım emzirmek için aldım yanıyor. . Dişten olabilir. . Havalar da ısındı bugün. . Duş aldıracaktım ama baktım düşüyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…