Geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızın..Benimde moralim bozuk kIzım koltuktan düştü başını vurdu sürekli ağlıyor bi daha giremezsem kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun ahh annelik diyorum ve susuyorumAnnelik nöbetindeyim.. küçük oğlan 39.1 ateşi çıktı. Şurup verdim soydum fln 38.6 ya düştü şimdide sallıyorum.
Lahana niye aldırıyor behiç sorma ya mesela brokoli kilo aldırsaydı lahana kilo aldırsaydı ne güzel olurdu
bir tane yedim ince zaten hamuruhem nefsimi körledim hemde doydum
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl olduBende bilmiyorum akşam huysuzdu.. 3 e kadr pek uyumadı. Sonra bi baktım emzirmek için aldım yanıyor. . Dişten olabilir. . Havalar da ısındı bugün. . Duş aldıracaktım ama baktım düşüyor. .
Yok canım ya dünden kalma varmış dolabında ben çıkardımAnka kaptan senin ev sahibi ters köşe yapmış kahvaltı hazırlarım demiş sarmalar çorbalar yapmış
ben sevmiyorumLahana niye aldırıyor be
kendisine sarma misafire kahvaltıYok canım ya dünden kalma varmış dolabında ben çıkardım
Yok kız önceki günden gelen misafir getirmiş. Dolabın köşesinde duruyordu çok az misafire koncak kadar değildi. Çok olsa niye 3 tane yiyeyimkendisine sarma misafire kahvaltı
Gecmis olsun simdi nasil. Ayni saatlerde bende oglumun atesini dysurmek icin ugrasiyordumAnnelik nöbetindeyim.. küçük oğlan 39.1 ateşi çıktı. Şurup verdim soydum fln 38.6 ya düştü şimdide sallıyorum.
Anka 300 gr verilmediğinde ne oluyordu. 1. Sayfada liste dışı bırakılır diyor
Bugün sabah 100 gr eksiydim inşallah yarına kadar reglle beraber artar
Oyyy yaptı mı doğum. Hayırlı olsun yavrularınız..Cok zor bir gece gecirdim kizlar oglum ateslendi kizimin(kedimin) dogumu basladi
Zaten dun aksam yemegi yememistim tum gece uyaniktim 1.5 saat uyudum
Kahvalti
Zeytin
1.5 rafadan yumurta
3 yk yarim yagli tulum peyniri
Domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?