Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cok zor bir gece gecirdim kizlar oglum ateslendi kizimin(kedimin) dogumu basladi
Zaten dun aksam yemegi yememistim tum gece uyaniktim 1.5 saat uyudum

Kahvalti
Zeytin
1.5 rafadan yumurta
3 yk yarim yagli tulum peyniri
Domates
Ay canım Allah yardımcın olsun şimdi nasış oldu kuzun?

Uyku sersemi pek doğru bir oran olmamış pek zaten ideal olanı yazmışım :) :) :) bende uni son sınıfta 48 kiloydum ne olduysa evlendikten sonra oldu ben 6 lı rakamlara bir geleyim de İnş gerisi gelir

Ay canım ya çok yemenin zararları işte.neyse geçmiş olsun..bugün hafif beslen canım.sağlık önemli

Kızlar bütün gece uyumadık. Huzursuzdu. 2 saat anca uyumuşuzdur. Şimdi tekrar 38.1e çıktı. Şurup verdim, soydum salllıyorum. Sonra yıkarım inş..

Bi dr a mı gitseniz. Dişten olmaz vucutta mikrop var demekki. Boğaz enfeksiyonu falan olabilir.
Böyle devam ederse gideriz. Dişleri patlamak üzere. . Görsen.. bembeyaz olmuş. Bide ateş ve huzursuzluk dışında bişi yok. . Bugün gözlem altında tutim bakalım..

İnl

Cnm kaptan Bı 60 olsam super olur ama bu adet bitimi 2.için çalışmalar başlıyor  olmaz ama olursa yine kilolu hamiş olucam gerci olsun ya dikkat ederim kilo almam
Ben hamileliklerimde çok kilo almam. İdeal 12 kilo ben de 11-12 aldım. Ben hep doğumdan sonra alıyorum

Olur inşallah hayırlısıyla... Rabbim gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…