geçmiş olsun canımAnnelik nöbetindeyim.. küçük oğlan 39.1 ateşi çıktı. Şurup verdim soydum fln 38.6 ya düştü şimdide sallıyorum.
geçmiş olsun canımGecmis olsun simdi nasil. Ayni saatlerde bende oglumun atesini dysurmek icin ugrasiyordum
Ayy canım geçmiş olsun şimdi iyidir umarımAnnelik nöbetindeyim.. küçük oğlan 39.1 ateşi çıktı. Şurup verdim soydum fln 38.6 ya düştü şimdide sallıyorum.
Ay canım Allah yardımcın olsun şimdi nasış oldu kuzun?Cok zor bir gece gecirdim kizlar oglum ateslendi kizimin(kedimin) dogumu basladi
Zaten dun aksam yemegi yememistim tum gece uyaniktim 1.5 saat uyudum
Kahvalti
Zeytin
1.5 rafadan yumurta
3 yk yarim yagli tulum peyniri
Domates
Uyku sersemi pek doğru bir oran olmamış pek zaten ideal olanı yazmışım :) :) :) bende uni son sınıfta 48 kiloydum ne olduysa evlendikten sonra oldu ben 6 lı rakamlara bir geleyim de İnş gerisi gelirYoo ben ilk hamileliğimden önce 165 boy 45,kiloydum çok mutluydum. Hiç kilo alasım yoktu
2. Hamileliğimden sonra kanamam durmadı ilaç kullandım çok kilo aldım.. İlk diyet topiklerine mesajım şu kızlarrrr 59 kilo olmuşum bu kadar kilo nasıl verilir yardım edinnnn.
Şimdi 59 olmak için uğraşıyorum.
Ay canım ya çok yemenin zararları işte.neyse geçmiş olsun..bugün hafif beslen canım.sağlık önemliHiç sorma!! Canım ya. Ben depresyondayım anladım bunu. Toparlanacağım inşallah.
Az önce spor yaptım sporun yarısında midem bulandı çok affedersiniz kustum. Ve şimdi midem kötü. Su içtim . Öncesinde limon maydanoz yaptım ardından spor derken kendimi helak ettim. Uyuyabilecekmiyim bilmiyorum.
Sakın benim gibi yapmayın aman diyeyim.
Bi dr a mı gitseniz. Dişten olmaz vucutta mikrop var demekki. Boğaz enfeksiyonu falan olabilir.Kızlar bütün gece uyumadık. Huzursuzdu. 2 saat anca uyumuşuzdur. Şimdi tekrar 38.1e çıktı. Şurup verdim, soydum salllıyorum. Sonra yıkarım inş..
Sag ol canim cok sukur yaptiOyyy yaptı mı doğum. Hayırlı olsun yavrularınız..
Uyku sersemi pek doğru bir oran olmamış pek zaten ideal olanı yazmışım :) :) :) bende uni son sınıfta 48 kiloydum ne olduysa evlendikten sonra oldu ben 6 lı rakamlara bir geleyim de İnş gerisi gelir
Cok tesekkur edwrimgeçmiş olsun canım
Ayyyy çok tatlııııııSag ol canim cok sukur yapti
Böyle devam ederse gideriz. Dişleri patlamak üzere. . Görsen.. bembeyaz olmuş. Bide ateş ve huzursuzluk dışında bişi yok. . Bugün gözlem altında tutim bakalım..Bi dr a mı gitseniz. Dişten olmaz vucutta mikrop var demekki. Boğaz enfeksiyonu falan olabilir.
Cnm kaptan Bı 60 olsam super olur ama bu adet bitimi 2.için çalışmalar başlıyorGeleceksin inşallah yaparsın sen
Ah bu dişler mahvediyor bebecikleri. Çok geçmiş olsun canım.Böyle devam ederse gideriz. Dişleri patlamak üzere. . Görsen.. bembeyaz olmuş. Bide ateş ve huzursuzluk dışında bişi yok. . Bugün gözlem altında tutim bakalım..
Ben hamileliklerimde çok kilo almam. İdeal 12 kilo ben de 11-12 aldım. Ben hep doğumdan sonra alıyorumİnl
Cnm kaptan Bı 60 olsam super olur ama bu adet bitimi 2.için çalışmalar başlıyor olmaz ama olursa yine kilolu hamiş olucam gerci olsun ya dikkat ederim kilo almam
Süt olsun diye yiyorsun dimi??Ben hamileliklerimde çok kilo almam. İdeal 12 kilo ben de 11-12 aldım. Ben hep doğumdan sonra alıyorum
Olur inşallah hayırlısıyla... Rabbim gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?