Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aa çok ilginç.. ilk defa duydum.. bende ilk ay 12 kilo verdim. Sonra bakıyorum bebek ağlıyor emerken süt pek yok bu sefer gece yatmadan helva yiyip yatıyordum süt olsun diye.. o kdr su içtim çaylar falan hiç süt yapmadı. Tatlılar yaptı ama.. b baktım hop 102 kilo..

Annelik nöbetindeyim.. küçük oğlan 39.1 ateşi çıktı. Şurup verdim soydum fln 38.6 ya düştü şimdide sallıyorum.
Geçmiş olsun Canım

Zaten kaptan hızlı geliyorlar çok zor gidiyorlar emek vermeden. Kilolar da gitmiyor

Ben bu hafta kaçamaksızım belki 83 bile görebilirim
Cok zor bir gece gecirdim kizlar oglum ateslendi kizimin(kedimin) dogumu basladi
Zaten dun aksam yemegi yememistim tum gece uyaniktim 1.5 saat uyudum

Kahvalti
Zeytin
1.5 rafadan yumurta
3 yk yarim yagli tulum peyniri
Domates
Oldu mı doğum canım annanee olacaksın
Kızlar bütün gece uyumadık. Huzursuzdu. 2 saat anca uyumuşuzdur. Şimdi tekrar 38.1e çıktı. Şurup verdim, soydum salllıyorum. Sonra yıkarım inş..
Canım bence diş değil gibi hasta olmasın
Geçmiş olsun

Benim kızda gece çk ağladı o da huysuz çamaşır serip parka götürecem biraz

Amin inş tüm isteyenlere içinde bızede ben kızımda 65 le başladım en son 83 tu :)

Amin isteyen herkese versin rabbim ilk kızımda 60 ka başladım 82 le bitti montügragla 60 a indim

Küçük kızı hatırlamıyorum pek 75 le kaldım enf 70 e indim sonra 90 küsürümdür korkumdan çıkmadım şimdi 85 im inşallah 60-65 gibi olmak istiyorum

İnşallah canım ben mecburi sezeryan oldum eve geldım tartıldım 3 kilo gitmiş e dedım sırf bebek 3.5 nasıl oluyor :) sonra Bı basladı gitmeye 60 ları gördüm gecen ramazan a kadar böyleydi sonra sutten kestim birde sahurda pılavlar mantılar hooppp gelsin kilolar ama inş daha da verıcez ben inanıyorum iyi bir gurup olduk şükür

Oooo hadi bakalım. Listeye de gireceksin ya şöyle anlı şanlı gir inşallah
Ben biraz dikkat etsem hemen gider yiyincede aynen geri gelir

Evet grubun çok etkisi var bende sezeryanım ve göbüş bizde genetik zaten kilo genetik o yüzden çok dikkat etmem lazım kilolu olmak istemiyorum

Oldu canum cok sukur annede bebeklerde iyiler masallah sut emiyorlar simdi

Kizlar daha firsat bulup oglr yemegini yiyemedim sabah kahvalriyi 6 gibi yapmistum surwkli kosturuyorum ama hic bir seye tam olarak yetisemiyorum yaa
Oglum surekli bacaklarimda anne annee diye yemek bekler bulasik bekler camasir serilcek bekler evler supurulmesi lazjm cocuk parka inmek ister oofff yetisemitorumm kedilerin yanina gitmek istiyorum zaten o ayri bir mesele gitsem oglumda gelecek huzursuzluk vermek istemiyorum kizima

Tatilee ihtiyacimm varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…