Yok canım kanamam durmuyor ilaç kullanıyorum. Rahmim toparlamıyor bir türlü. Doğumdan sonra 66 a düşmüştüm ben. Sonra kanamam durmadı 4 kutu hormon ilacı kullandım. İkinci doğumumda 18 ay hep regl gibi geçti.Süt olsun diye yiyorsun dimi??
Aa çok ilginç.. ilk defa duydum.. bende ilk ay 12 kilo verdim. Sonra bakıyorum bebek ağlıyor emerken süt pek yok bu sefer gece yatmadan helva yiyip yatıyordum süt olsun diye.. o kdr su içtim çaylar falan hiç süt yapmadı. Tatlılar yaptı ama.. b baktım hop 102 kilo..Y
Yok canım kanamam durmuyor ilaç kullanıyorum. Rahmim toparlamıyor bir türlü. Doğumdan sonra 66 a düşmüştüm ben. Sonra kanamam durmadı 4 kutu hormon ilacı kullandım. İkinci doğumumda 18 ay hep regl gibi geçti.
Amin inş tüm isteyenlere içinde bızede ben kızımda 65 le başladım en son 83 tu :)Ben hamileliklerimde çok kilo almam. İdeal 12 kilo ben de 11-12 aldım. Ben hep doğumdan sonra alıyorum
Olur inşallah hayırlısıyla... Rabbim gönlünüze göre versin
Geçmiş olsun CanımAnnelik nöbetindeyim.. küçük oğlan 39.1 ateşi çıktı. Şurup verdim soydum fln 38.6 ya düştü şimdide sallıyorum.
Zaten kaptan hızlı geliyorlar çok zor gidiyorlar emek vermeden. Kilolar da gitmiyorGünaydın arkadaşlar. Bu gün ekstra ozen gosterelim çok rica ediyorum. Listeye girdi herkeste Bi gevşeme oldu.
Ben de şimdi 3 mil yapacağım offf ya şu an tartıldım çok fazlayım niye gitmiyor bu kilolar gelirken hemencecik gelmişlerdi
Oldu mı doğum canım annanee olacaksınCok zor bir gece gecirdim kizlar oglum ateslendi kizimin(kedimin) dogumu basladi
Zaten dun aksam yemegi yememistim tum gece uyaniktim 1.5 saat uyudum
Kahvalti
Zeytin
1.5 rafadan yumurta
3 yk yarim yagli tulum peyniri
Domates
Canım bence diş değil gibi hasta olmasınKızlar bütün gece uyumadık. Huzursuzdu. 2 saat anca uyumuşuzdur. Şimdi tekrar 38.1e çıktı. Şurup verdim, soydum salllıyorum. Sonra yıkarım inş..
Amin inş tüm isteyenlere içinde bızede ben kızımda 65 le başladım en son 83 tu :)
Zaten kaptan hızlı geliyorlar çok zor gidiyorlar emek vermeden. Kilolar da gitmiyor
Ben bu hafta kaçamaksızım belki 83 bile görebilirim
İnşallah canım ben mecburi sezeryan oldum eve geldım tartıldım 3 kilo gitmiş e dedım sırf bebek 3.5 nasıl oluyor :) sonra Bı basladı gitmeye 60 ları gördüm gecen ramazan a kadar böyleydi sonra sutten kestim birde sahurda pılavlar mantılar hooppp gelsin kilolar ama inş daha da verıcez ben inanıyorum iyi bir gurup olduk şükürAmin isteyen herkese versin rabbim ilk kızımda 60 ka başladım 82 le bitti montügragla 60 a indim
Küçük kızı hatırlamıyorum pek 75 le kaldım enf 70 e indim sonra 90 küsürümdür korkumdan çıkmadım şimdi 85 im inşallah 60-65 gibi olmak istiyorum
Ben biraz dikkat etsem hemen gider yiyincede aynen geri gelirOooo hadi bakalım. Listeye de gireceksin ya şöyle anlı şanlı gir inşallah
İnşallah canım ben mecburi sezeryan oldum eve geldım tartıldım 3 kilo gitmiş e dedım sırf bebek 3.5 nasıl oluyor :) sonra Bı basladı gitmeye 60 ları gördüm gecen ramazan a kadar böyleydi sonra sutten kestim birde sahurda pılavlar mantılar hooppp gelsin kilolar ama inş daha da verıcez ben inanıyorum iyi bir gurup olduk şükür
Ayyyy çok tatlıııııı
Gorsenn cok guzeller masallah
Oldu canum cok sukur annede bebeklerde iyiler masallah sut emiyorlar simdiGeçmiş olsun Canım
Zaten kaptan hızlı geliyorlar çok zor gidiyorlar emek vermeden. Kilolar da gitmiyor
Ben bu hafta kaçamaksızım belki 83 bile görebilirim
Oldu mı doğum canım annanee olacaksın
Canım bence diş değil gibi hasta olmasın
Geçmiş olsun
Benim kızda gece çk ağladı o da huysuz çamaşır serip parka götürecem biraz
Canim simdi atesi yok ama bi huysuzAy canım Allah yardımcın olsun şimdi nasış oldu kuzun?
Çok geçmiş olsunKızlar bütün gece uyumadık. Huzursuzdu. 2 saat anca uyumuşuzdur. Şimdi tekrar 38.1e çıktı. Şurup verdim, soydum salllıyorum. Sonra yıkarım inş..
Geçmiş olsunCanim simdi atesi yok ama bi huysuz
Zümremm +ları ye süper olurBugün kızımın okulunun hem iftar yemeği hem de anasınıfı mezuniyeti var
Iftar menüsü belli
Çorba +
Tas kebabi +(sadece etleri)
Tavuk parca +
Börek _
Dolma _
Tatlı _
ve salata +
Allah'tan seçeneğimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?