ayyyy hayırlı olsun kaç yavru olduSag ol canim cok sukur yapti
hayırlı olsun ilk mezuniyeti Allah başarılarını daim etsinBugün kızımın okulunun hem iftar yemeği hem de anasınıfı mezuniyeti var
Iftar menüsü belli
Çorba +
Tas kebabi +(sadece etleri)
Tavuk parca +
Börek _
Dolma _
Tatlı _
ve salata +
Allah'tan seçeneğimiz var
Aynen kuzum bugun eksi gormeye başladım regl söküldükçe yarına da inşallah artacakZümremm +ları ye süper olur
İnşallah canımmAynen kuzum bugun eksi gormeye başladım regl söküldükçe yarına da inşallah artacak
Çok güzel özetlemişsin canım.bnde aynı zorluklarla mücadele içindeyim bide okul...Kizlar daha firsat bulup oglr yemegini yiyemedim sabah kahvalriyi 6 gibi yapmistum surwkli kosturuyorum ama hic bir seye tam olarak yetisemiyorum yaa
Oglum surekli bacaklarimda anne annee diye yemek bekler bulasik bekler camasir serilcek bekler evler supurulmesi lazjm cocuk parka inmek ister oofff yetisemitorumm kedilerin yanina gitmek istiyorum zaten o ayri bir mesele gitsem oglumda gelecek huzursuzluk vermek istemiyorum kizima
Tatilee ihtiyacimm varr
Çok güzel özetlemişsin canım.bnde aynı zorluklarla mücadele içindeyim bide okul...
Benim de tatile ihtiyacımmmm vaaaaaar!
Kaptan ben bu hafta sabitim galiba. . Öyle kaçamak falanda yapmadım.. oruç tutmazken 88e düştüm. Oruca başladım başlayalı geri çıktı. . Offf bilemiyorum. Vücut su mu tutuyor nedir?? Aslında ilk artıya çıktım zorla sabitledim. İftardan önce bi daha tartılim. Ama ben hep ramazanda kilo alırımOruç tutan arkadaşlar iftardan önce tartılmayı unutmayın sakın
Kilo alamazsın artık kaç kere sordum ramazanda genelde kilo alanlar söylesin bayramdan sonra listeye girsin diye. Ben de artıdayım zaten bu hafta bakalım kaçıncı olacağız.Kaptan ben bu hafta sabitim galiba. . Öyle kaçamak falanda yapmadım.. oruç tutmazken 88e düştüm. Oruca başladım başlayalı geri çıktı. . Offf bilemiyorum. Vücut su mu tutuyor nedir?? Aslında ilk artıya çıktım zorla sabitledim. İftardan önce bi daha tartılim. Ama ben hep ramazanda kilo alırım
Neye sayılmazsın canımBende oruca bugün başladım ben sayılmam galiba
Kız sen gene de iftardan önce tartın not et yarın da öğlen tartın hangisi azsa onu söylersinCan'ım ben bir haftadır oruç değildim bugün tutmaya başladım yatın öğlen yazıyım olmaz mı
İftardan önce tsrtıl sen. Yarın öğlen bi daha tartılırsın.Can'ım ben bir haftadır oruç değildim bugün tutmaya başladım yatın öğlen yazıyım olmaz mı
Nasıl ya akşam moralin bozuldu diye mi gelmedin sabahtan beriKızlar geldiiimAnka Sily
Merak etmişsiniz sizi seviyorum
Dün moralim bozuldu ya herkesin menüler berbat çok üzüldüm şimdi iyiyim geçti sanırım.
Bugün azcık yedim çok açımmmmmmmama yarına kadar yemek yok akşam yarım avuç kabak çekirdeği ve çay su hariç ağza fermuarı çektimm
@ICIRflorence_N eylul7158eylul kızlar kuzucuklarınıza geçmiş olsun Allah önce size sonra onlara güç kuvvet versin inşallah.
Bakalım yarın neler olacak çok merak ediyoruuum iftardan önce kaptanın dediğini tartınıp yazmayı unutmayın sakın emi oruç tutanlar
Zaten gün de geçmek bilmiyor poff
Ayyyy hadi canlanıp neşelenelim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?