- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Morallar sıfırdı bende valla bakmaya korktum burayaNasıl ya akşam moralin bozuldu diye mi gelmedin sabahtan beri
Gel misafiiiir geeel gel bir an önce geeelAra ara baktım gün içinde ama bucuruk pek yazdırmıyor. Domates çorbası ve kıymalı karnabahar yaptım akşama. Eşimle çocuklara bulgur pilavı da var. Açlığa alışmışım kaç gündür, kahvaltıdan sonra hiç ara öğün yapmadım bugün. Yeşil çay içeceğim şimdi. Gerçi misafirim de sökemedi, sancim var, su icemiyorum, midemi bulandırıyor.
Sonuncu olmayız inşallah da bakalım nasıl olur. Benim artı çok korkutuyor. Ama haftaya bi andan gider baya yüzde çıkarırım gibi geliyor.Morallar sıfırdı bende valla bakmaya korktum burayaİş de yoğundu bugün bakamadım ama şimdi rahatladım. Anca oldu canım.
Miu cum 71.6 geldim ya bu hafta az oldu simdilik _600 ama yarin ogle arasi tartilip yazicam aksamida hafif yapicam 1 kilo plur inşallahBugün spor yok ödem falan yapar şişirir diye sadece azcık yürüdüm. Siz beler yapcaksınız
İnciiiiii @inciakis bugün de tartınmışsındır kesin kaç geldin. Ama yavaş ya aş söyle kalbime inmesib
Cnm normalde iftardan sahura sürekli tatlı, abur cubur yerim.. bu sefer dikkat ediyorum almam diye düşündüm. İftar ve sahur sadece. . Arada sadece çay yada biraz ceviz badem.. artı çıkmam inş.. bugünden sonra ekstra dikkat edicemKilo alamazsın artık kaç kere sordum ramazanda genelde kilo alanlar söylesin bayramdan sonra listeye girsin diye. Ben de artıdayım zaten bu hafta bakalım kaçıncı olacağız.
Sonuncu olmayız anka ya. Yok yok olmayız o konudan eminim ben.Sonuncu olmayız inşallah da bakalım nasıl olur. Benim artı çok korkutuyor. Ama haftaya bi andan gider baya yüzde çıkarırım gibi geliyor.
Tamammmm ben de öğle arası tartılcam yarınMiu cum 71.6 geldim ya bu hafta az oldu simdilik _600 ama yarin ogle arasi tartilip yazicam aksamida hafif yapicam 1 kilo plur inşallah
İyi düşün iyi olsun. Kendine güven verirsin.Cnm normalde iftardan sahura sürekli tatlı, abur cubur yerim.. bu sefer dikkat ediyorum almam diye düşündüm. İftar ve sahur sadece. . Arada sadece çay yada biraz ceviz badem.. artı çıkmam inş.. bugünden sonra ekstra dikkat edicem
Sen kaçsın miuTamammmm ben de öğle arası tartılcam yarın
Ay seni yenersem napsam nasıl sevinsem nerelere gitsem
İyi düşün iyi olsun. Kendine güven verirsin.
Ceviz badem yeme. Sadece sıvı tuket canım. Ceviz badem yemek istiyorsan iftarda ye. Zaten leptini çalıştıracak kadar vakit de yok sonradan yediğin şeyler daha çok zararı olur.Cnm normalde iftardan sahura sürekli tatlı, abur cubur yerim.. bu sefer dikkat ediyorum almam diye düşündüm. İftar ve sahur sadece. . Arada sadece çay yada biraz ceviz badem.. artı çıkmam inş.. bugünden sonra ekstra dikkat edicem
bir gecede 400 gr daha mı vercen yaaaa ne demek 1 kilo olurSen kaçsın miuaksam sadece corba yogurt yiyecem bide spor yaparsam 1 kilo olur 1 kilodan fazla mi verdin sen
Toplasan 1 2 kere yemişimdir. Artık daha çok dikkat edicem inş..Ceviz badem yeme. Sadece sıvı tuket canım. Ceviz badem yemek istiyorsan iftarda ye. Zaten leptini çalıştıracak kadar vakit de yok sonradan yediğin şeyler daha çok zararı olur.
Bence çok gereksiz ya. Fuzuli yer kaplıyor. Senin spor kapasiten var. 1 saat yuruyene kadar 10 dk hiit yap daha çok faydasını görürsünoffff keşke benim evde de yürüyüş bandı olsa. Eve girip uyuyana kadar yürürdüm. Çayımı kahvemi onda yürürken içerdim tv izlerdim yürürken. offffff
Yok ya cok sıkıcı ben hic sevmiyorum acik havada yurumrk daha guzel ama kilo vermek istedigimde mecbur yuruyorum isede yariyoroffff keşke benim evde de yürüyüş bandı olsa. Eve girip uyuyana kadar yürürdüm. Çayımı kahvemi onda yürürken içerdim tv izlerdim yürürken. offffff
Oruçlu değil misin?Ben de yazayım menümü
Sabah
2 yumurta 5 ceviz salatalık domates 2 kaşık lor peynir ile Karatay kahvaltısı
1.5 lt su
Akşam
1 büyük kase lahanalı mercimek :)))
1 kase yoğurt
Spor da yapacağım inşallah
yarın listeyi paylaşmadan hemen tekrar tartılırım hangisi az gelirse artık
Asla almam zaten sadece boyutundan ötürü ama ne biliyim düşünsene dizi başlarken bi çıkıyorsun net 2-2.5 saat yürürsün dizi bitene kadar oh misBence çok gereksiz ya. Fuzuli yer kaplıyor. Senin spor kapasiten var. 1 saat yuruyene kadar 10 dk hiit yap daha çok faydasını görürsün
Pes etmiyorum miu yarin gorusuruzbir gecede 400 gr daha mı vercen yaaaa ne demek 1 kilo olur
Ben sabah 56.5 tim. Yarın daha geç saatte tartılmış olcaaaam ordan 200 gr falan gitse bugün az yedim ordan da 200 gr gitse...1.2 kg olmuş olur
Hayallere bak.
Ya yarın da en az bugünkü kadar çıksam aslında yine de iyi -800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?