İNCİ Mİ BÜYÜK MİU MUUUUUUUUU hodri meydannnn gerekirse nefes bile almıcam içime hava girmesin ki kilom eksik çıksın diye ahahahhPes etmiyorum miu yarin gorusuruz
Lahana insallah odemi falanda atar kaptanBen de yazayım menümü
Sabah
2 yumurta 5 ceviz salatalık domates 2 kaşık lor peynir ile Karatay kahvaltısı
1.5 lt su
Akşam
1 büyük kase lahanalı mercimek :)))
1 kase yoğurt
Spor da yapacağım inşallah
yarın listeyi paylaşmadan hemen tekrar tartılırım hangisi az gelirse artık
miu tartilar yarin konussunİNCİ Mİ BÜYÜK MİU MUUUUUUUUU hodri meydannnn gerekirse nefes bile almıcam içime hava girmesin ki kilom eksik çıksın diye ahahahh
Tabi merak ettik bir hışımla geldi gecti dedimKızlar geldiiimAnka Sily
Merak etmişsiniz sizi seviyorum
Dün moralim bozuldu ya herkesin menüler berbat çok üzüldüm şimdi iyiyim geçti sanırım.
Bugün azcık yedim çok açımmmmmmmama yarına kadar yemek yok akşam yarım avuç kabak çekirdeği ve çay su hariç ağza fermuarı çektimm
@ICIR @florence_N @eylul7158eylul kızlar kuzucuklarınıza geçmiş olsun Allah önce size sonra onlara güç kuvvet versin inşallah.
Bakalım yarın neler olacak çok merak ediyoruuum iftardan önce kaptanın dediğini tartınıp yazmayı unutmayın sakın emi oruç tutanlar
Zaten gün de geçmek bilmiyor poff
Ayyyy hadi canlanıp neşelenelim yaaaa
Büyüksün miu tebrik ederim sözlerini şimdiden duyar gibi oldum.miu tartilar yarin konussun
Menu guzel insallah yarin sonucta guzel olurMenüm belli vereyim
Sabah 1 yumurta 1 k,kayısı
Ara sade nescafe
Ara türk,kahvesi 2 k kayisi
Akşam 20,10: 1,5 kepçe çorba
3 kaşık kadar susuz tas kebabi
1 parca tavuk ve biraz salata
Geri kalanı kalorisiz içecekler olur yeşil çay içecem şimdi de
Orucum. Sahur iftar olacaktıOruçlu değil misin?
Yaptımm canım bitti çok şükür.foto atayım durKorhilalp zümrem bitti mi karne işleri tabiki bitmiştir gerçi, süsleme yaptın mı canım
Kaptan menün güzel inşallah yarında artı çıkmazsın da süper olur canımBen de yazayım menümü
Sabah
2 yumurta 5 ceviz salatalık domates 2 kaşık lor peynir ile Karatay kahvaltısı
1.5 lt su
Akşam
1 büyük kase lahanalı mercimek :)))
1 kase yoğurt
Spor da yapacağım inşallah
yarın listeyi paylaşmadan hemen tekrar tartılırım hangisi az gelirse artık
Ayy kalmis iki saat iftara insallah iftardan sonra olursunKızı uyuturken uyumuşum karnım agrıyor İnş orucum gitmez birazdan yemege baslıycam sonra tartılıp yazarım
Bnde oruç değilsin yarın tartılacaksın sandım kaptan.Allah kabul etsinOrucum. Sahur iftar olacaktı
kızlarrrr Bı tartıldım şoktayım olur mu ki bu kadar
YAAAA sen ne diyorsuuuuunnnnn davul zurnayı getirin uleeeennnnn bravoooooo canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?