Evet mıu ya bende şoktayım nasıl oldu anlamadım sahurda soda içtım ondan mı oldu acaba
Canin 1 haftanin emegi var onda bi sodayla olaydi ben 10 tane iceyim harikasin az kaldi 7 lerden kurtulmanaEvet mıu ya bende şoktayım nasıl oldu anlamadım sahurda soda içtım ondan mı oldu acaba
Çok iyi zümremm.afiyetler olsunMenüm belli vereyim
Sabah 1 yumurta 1 k,kayısı
Ara sade nescafe
Ara türk,kahvesi 2 k kayisi
Akşam 20,10: 1,5 kepçe çorba
3 kaşık kadar susuz tas kebabi
1 parca tavuk ve biraz salata
Geri kalanı kalorisiz içecekler olur yeşil çay içecem şimdi de
Takım içi derece yaparsan tatlı hakkı veririm. Onun dışında zaten 2 top Maraş dondurması yiyebilirsin haftada 2 kerekaptan Bı ödül olur mu bana şimdi dondurma falan
Ayy İnş cnm ya bide regl olucam şiş olurum dıye düşünüyordum ayy İnş bir ıkı haftaya artık 6 lı rakamlar görürümCanin 1 haftanin emegi var onda bi sodayla olaydi ben 10 tane iceyim harikasin az kaldi 7 lerden kurtulmana
AA onu bilmiyordum dondurma yemedim hiç bir top yerim o zaman ayy cok mutluyum şu anTakım içi derece yaparsan tatlı hakkı veririm. Onun dışında zaten 2 top Maraş dondurması yiyebilirsin haftada 2 kere
Maraş olacak ama hazır dondurma kesinlikle olmazAA onu bilmiyordum dondurma yemedim hiç bir top yerim o zaman ayy cok mutluyum şu an
Çok güzel olmuş eline sağlık. Kaçıncı sınıftı senin.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş nasıl sevinir kuzular
Tamam kaptanMaraş olacak ama hazır dondurma kesinlikle olmaz
2.sınıf canımÇok güzel olmuş eline sağlık. Kaçıncı sınıftı senin.
Sağol canım.bnde seni tebrik ederim süpersinnnEllerine sağlık çok güzel olmuş nasıl sevinir kuzular
Bilmiyorum ki bir günde imkansız. Ya ben yanlış mı hatırlıyorum -200 lerden bahsetmiyo muydun ya da sabitim falan gibisinden.Evet mıu ya bende şoktayım nasıl oldu anlamadım sahurda soda içtım ondan mı oldu acaba
Allaaaaahhhh gönlü bol kaptan işteTakım içi derece yaparsan tatlı hakkı veririm. Onun dışında zaten 2 top Maraş dondurması yiyebilirsin haftada 2 kere
Ne kadar güzel bunlar korhi ne şanslı öğrencilerin böyle el emeği falan kaldı mı böyle öğretmenler
Kız aaaa aaaaaa aaaaaa ayyyy akşam akşam ne güzel haberler ya. Canım bombayı patlattın genelde bile dereceye girersin sen wuhuuuuuuu. Ama menülerinden belliydi ki hak ettin fazlasıyla bu eksiyi sen!
Yağlar yanıyordur canım kilolar eksiliyor oh oh guruldasınKızlar şu an karnımdan resmen sesler gurultular geliyooor
İşimi çok severek yapıyorum en ufak şeyle mutlu olan bıcırıklarıma az bileBilmiyorum ki bir günde imkansız. Ya ben yanlış mı hatırlıyorum -200 lerden bahsetmiyo muydun ya da sabitim falan gibisinden.
Harika ya çok mutluyummm
Allaaaaahhhh gönlü bol kaptan işte
Ne kadar güzel bunlar korhi ne şanslı öğrencilerin böyle el emeği falan kaldı mı böyle öğretmenler
Kız aaaa aaaaaa aaaaaa ayyyy akşam akşam ne güzel haberler ya. Canım bombayı patlattın genelde bile dereceye girersin sen wuhuuuuuuu. Ama menülerinden belliydi ki hak ettin fazlasıyla bu eksiyi sen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?